2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Sabah 90ml süt bıraktım, saat 8de yarısını içip uyumuş saat 10da uyanınca da yarısını içmiş.
Tek seferde 90 icemiyor ki
O yüzden de erken acıkıyor.
Ne sıkıntı oluyormus ki acaba anne yorgunluğu hariç
Iste bunu sormadim bir suru soru hazirlamistim o ara bebegi de detayli masaya yatirip aylik konyrol ediyor ya mesela benim kizim reflu ve reflu icin bu hic iyi degilmis . Ve sinsi reflu dedi. Kusma vs yok

Kızlar bebeklerimiz en fazla kaç saat uyuyabilir gündüzleri? Kaç saat olunca uyandırmalıyız beslemek için?
Ben uyandırmıyorum çünkü hemen uyanıyor
Gün içinde 2 gündüz uykusu yapmaya çalışıyorum bazen 1, ben yarım saat uyuyor az uyuyorsa 3 üde yapmaya çalışıyorum.
Gündüz 3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum.
Ama çok derin uyuyorsa 3. Saatte uyandırıyorum.
Toplamda 5 saate kadar uyuyabilirlermiş.
En geç gündüz uykusu saat 17,00 olmalıymış

Eklentiler

• IMG_3964.png
    IMG_3964.png
    596,4 KB · Görüntüleme: 37
Selam kızlar nasılsınız? Buraya çok bakamıyorum telefondan uzak durmaya çalışıyorum çünkü parmaklarım teker teker tetik parmak rahatsızlığı oluyor ve ağrı dan çok kullanamıyorum. Sanırım emzirme dönemi bitince geçmezse ameliyat olacağım.
Bir de benim kızda vajina yapışıklığı varmış. Geçen gün doktora gittiğimizde kontrol etti genellikle oluyormuş. Eliyle açtı biraz ara ara kontrol et sen de yap dedi böyle bir durumu olan var mı? Ben ilk kez duydum. Açılmazsa idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Son zamanlarda kızlarda çok rastlıyoruz dedi eskiden bu kadar değilmiş.

Bir de İstanbul’da olupta heyet raporu işini yakınlarda halleden var mı? Nereden aldınız?

Selam kızlar nasılsınız? Buraya çok bakamıyorum telefondan uzak durmaya çalışıyorum çünkü parmaklarım teker teker tetik parmak rahatsızlığı oluyor ve ağrı dan çok kullanamıyorum. Sanırım emzirme dönemi bitince geçmezse ameliyat olacağım.
Bir de benim kızda vajina yapışıklığı varmış. Geçen gün doktora gittiğimizde kontrol etti genellikle oluyormuş. Eliyle açtı biraz ara ara kontrol et sen de yap dedi böyle bir durumu olan var mı? Ben ilk kez duydum. Açılmazsa idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Son zamanlarda kızlarda çok rastlıyoruz dedi eskiden bu kadar değilmiş.

Bir de İstanbul’da olupta heyet raporu işini yakınlarda halleden var mı? Nereden aldınız?
Geçmiş olsun 🙏🏽 kız anneleri yazar şimdi 🙏🏽

Ben uyandırmıyorum çünkü hemen uyanıyor
Gün içinde 2 gündüz uykusu yapmaya çalışıyorum bazen 1, ben yarım saat uyuyor az uyuyorsa 3 üde yapmaya çalışıyorum.
Gündüz 3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum.
Ama çok derin uyuyorsa 3. Saatte uyandırıyorum.
Toplamda 5 saate kadar uyuyabilirlermiş.
En geç gündüz uykusu saat 17,00 olmalıymış
Benim ki kafasına göre uyuyor uyanıyor. Dışarda full uyuyor evde bazen 1 saat max. Hep şekerleme yapıyor kucağımda. Gecede iyiydi ama dün sapıttı. 11-12-01-2-3-5-7-9 bu saatlerde sırayla uyandı ve emdi ☹️ sabah 180 gr çiş peşine 5 dk sonra kaka ile güne başladık.

Benim ki kafasına göre uyuyor uyanıyor. Dışarda full uyuyor evde bazen 1 saat max. Hep şekerleme yapıyor kucağımda. Gecede iyiydi ama dün sapıttı. 11-12-01-2-3-5-7-9 bu saatlerde sırayla uyandı ve emdi ☹️ sabah 180 gr çiş peşine 5 dk sonra kaka ile güne başladık.
Bu ara diş sancısı cekiyo olabilir mi? Benim de bebeğimde bugün farkettim diş gözüküyor gibi foto ekledim yukarıda… o yüzden sık uyanıyorlar galiba..

Kızlar müslin lastikli puset kılıfı kullanan var mı? Hem salyası akıyor hem terliyor temizlemesi zor onlardan alayım diyorum ama kullanışlı mı?

Bizimkine de dün bakildi ben burda ilk duyunca doktora dedim.o da ben her geldiginizde kontrol ediyorum dedi. Yari yapisik bile olsa sorun degil siz mudahele etmeyin dedi.

Bızım kızımda yapısmıstı silerek actık, ben o kadar derin aralayıp sılmememıstım hıc..

Bu ara diş sancısı cekiyo olabilir mi? Benim de bebeğimde bugün farkettim diş gözüküyor gibi foto ekledim yukarıda… o yüzden sık uyanıyorlar galiba..
Ilk once üst diş mi cıkıyor? Ben sanki alt cıkar diye biliyorum.. Ya da boyle bı ayrım var mı

X