- 2 Ağustos 2021
- 5.385
- 5.130
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.341
Tam bilmiyorum ama sarı daha yumuşak, belki daha temiz içerikli olabilir.Çok uygunmuş biz 100 tane 4 numara 320 ye aldık
Mavi paket ile sarı paketin farkı nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bilmiyorum ama sarı daha yumuşak, belki daha temiz içerikli olabilir.Çok uygunmuş biz 100 tane 4 numara 320 ye aldık
Numara arttıkça fiyat artıyor amaÇok uygunmuş biz 100 tane 4 numara 320 ye aldık
Şiş gibi mi oluyor sadece beyaz mı? Fotoğraf atabilir misin buradan ya da özelden bende erken dişten korkuyorumAhaahhaha yaaa ayniii biz dışı çıkıyor galiba, şimdi baktım üst indeki sağ diş tarafı beyaz patlamaya hazır diş
Hayir dun arkadasimin doktoru da- o emziriyor ben mama agirlikli- beslenme araligini uzat dedi. Zaten normwl degil ki buyuyorlar 2 saatte bir peslerinde mi gezecegizŞunu tam anlamadım neden 4 saatte bir yada belli saatlerde bir beslenmek zorundalar mış
Az az sık sık olmazmıymış
Iste bunu sormadim bir suru soru hazirlamistim o ara bebegi de detayli masaya yatirip aylik konyrol ediyor ya mesela benim kizim reflu ve reflu icin bu hic iyi degilmis . Ve sinsi reflu dedi. Kusma vs yokSabah 90ml süt bıraktım, saat 8de yarısını içip uyumuş saat 10da uyanınca da yarısını içmiş.
Tek seferde 90 icemiyor ki
O yüzden de erken acıkıyor.
Ne sıkıntı oluyormus ki acaba anne yorgunluğu hariç
Sadece beyazlık var şimdi keyifli oynuyor ellemiyorum bi ara yollarım fotoŞiş gibi mi oluyor sadece beyaz mı? Fotoğraf atabilir misin buradan ya da özelden bende erken dişten korkuyorum
Ben uyandırmıyorum çünkü hemen uyanıyorKızlar bebeklerimiz en fazla kaç saat uyuyabilir gündüzleri? Kaç saat olunca uyandırmalıyız beslemek için?
Çektim şimdi bak böyle canımŞiş gibi mi oluyor sadece beyaz mı? Fotoğraf atabilir misin buradan ya da özelden bende erken dişten korkuyorum
Geçmiş olsun kız anneleri yazar şimdiSelam kızlar nasılsınız? Buraya çok bakamıyorum telefondan uzak durmaya çalışıyorum çünkü parmaklarım teker teker tetik parmak rahatsızlığı oluyor ve ağrı dan çok kullanamıyorum. Sanırım emzirme dönemi bitince geçmezse ameliyat olacağım.
Bir de benim kızda vajina yapışıklığı varmış. Geçen gün doktora gittiğimizde kontrol etti genellikle oluyormuş. Eliyle açtı biraz ara ara kontrol et sen de yap dedi böyle bir durumu olan var mı? Ben ilk kez duydum. Açılmazsa idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Son zamanlarda kızlarda çok rastlıyoruz dedi eskiden bu kadar değilmiş.
Bir de İstanbul’da olupta heyet raporu işini yakınlarda halleden var mı? Nereden aldınız?
Benim ki kafasına göre uyuyor uyanıyor. Dışarda full uyuyor evde bazen 1 saat max. Hep şekerleme yapıyor kucağımda. Gecede iyiydi ama dün sapıttı. 11-12-01-2-3-5-7-9 bu saatlerde sırayla uyandı ve emdi sabah 180 gr çiş peşine 5 dk sonra kaka ile güne başladık.Ben uyandırmıyorum çünkü hemen uyanıyor
Gün içinde 2 gündüz uykusu yapmaya çalışıyorum bazen 1, ben yarım saat uyuyor az uyuyorsa 3 üde yapmaya çalışıyorum.
Gündüz 3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum.
Ama çok derin uyuyorsa 3. Saatte uyandırıyorum.
Toplamda 5 saate kadar uyuyabilirlermiş.
En geç gündüz uykusu saat 17,00 olmalıymış
Bu ara diş sancısı cekiyo olabilir mi? Benim de bebeğimde bugün farkettim diş gözüküyor gibi foto ekledim yukarıda… o yüzden sık uyanıyorlar galiba..Benim ki kafasına göre uyuyor uyanıyor. Dışarda full uyuyor evde bazen 1 saat max. Hep şekerleme yapıyor kucağımda. Gecede iyiydi ama dün sapıttı. 11-12-01-2-3-5-7-9 bu saatlerde sırayla uyandı ve emdi sabah 180 gr çiş peşine 5 dk sonra kaka ile güne başladık.
Sağol canım.Geçmiş olsun kız anneleri yazar şimdi
oyyyy onlar diş mi? Maşallah maşallah kız ilk kez gördümÇektim şimdi bak böyle canım
Baktım şimdi normal duruyor bi dün sapıttı bakallım bu gece neler bekliyor. (Bu arada bakana kadar ellerimi hep yaladı )Bu ara diş sancısı cekiyo olabilir mi? Benim de bebeğimde bugün farkettim diş gözüküyor gibi foto ekledim yukarıda… o yüzden sık uyanıyorlar galiba..
Ebet galiba diş canım yeğenimde de böyle başlamıştı ordan biliyorum biraz erken ama 4. Aydan itibaren başlıyormuş zaten.. ondan benim bebisimde çok uyanıyo ve huysuz bu araSağol canım.
oyyyy onlar diş mi? Maşallah maşallah kız ilk kez gördüm
Hahahahah yerimmm o zaman daha çıkmaya başlamamıştırBaktım şimdi normal duruyor bi dün sapıttı bakallım bu gece neler bekliyor. (Bu arada bakana kadar ellerimi hep yaladı )
Bizimkine de dün bakildi ben burda ilk duyunca doktora dedim.o da ben her geldiginizde kontrol ediyorum dedi. Yari yapisik bile olsa sorun degil siz mudahele etmeyin dedi.Selam kızlar nasılsınız? Buraya çok bakamıyorum telefondan uzak durmaya çalışıyorum çünkü parmaklarım teker teker tetik parmak rahatsızlığı oluyor ve ağrı dan çok kullanamıyorum. Sanırım emzirme dönemi bitince geçmezse ameliyat olacağım.
Bir de benim kızda vajina yapışıklığı varmış. Geçen gün doktora gittiğimizde kontrol etti genellikle oluyormuş. Eliyle açtı biraz ara ara kontrol et sen de yap dedi böyle bir durumu olan var mı? Ben ilk kez duydum. Açılmazsa idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş. Son zamanlarda kızlarda çok rastlıyoruz dedi eskiden bu kadar değilmiş.
Bir de İstanbul’da olupta heyet raporu işini yakınlarda halleden var mı? Nereden aldınız?
Bızım kızımda yapısmıstı silerek actık, ben o kadar derin aralayıp sılmememıstım hıc..Selam kızlar nasılsınız? Buraya çok bakamıyorum telefondan uzak durmaya çalışıyorum çünkü parmaklarım teker teker tetik parmak rahatsızlığı oluyor ve ağrı dan çok kullanamıyorum. Sanırım emzirme dönemi bitince geçmezse ameliyat olacağım.
Ilk once üst diş mi cıkıyor? Ben sanki alt cıkar diye biliyorum.. Ya da boyle bı ayrım var mıBu ara diş sancısı cekiyo olabilir mi? Benim de bebeğimde bugün farkettim diş gözüküyor gibi foto ekledim yukarıda… o yüzden sık uyanıyorlar galiba..