2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Evet senin bebişin çok istekliydi ek gıdaya karşı
Sindirememesi rahatsızlık verdimi bebeğe
Ben ilk iki ay sadece tadım ile ilerlemeyi düşünüyorum kendisi de kabul ederse
6. Aydan sonra anne sütünün besleyiciliği gittikçe düşecek zaten

Hiç bir sorunla karşılaşmadım şükür.
Ek gıda konusunda her kafadan bir ses çıkıyor ve kim ne yaparsa yapsın sanki çocukta bitiyor iş.
En son is yerinde bir hanım bahsetti, 6.ay cok gec oluyor bebekler için sonra hicbir şey yemiyorlar simdiki çocuklar cok yemek seciyor eskiden öyle degildi fln dedi, benimde aklıma yattı, doyana kadar değil zaten minik minik veriyorum bir şeyler

Eklentiler

• 20240401_161353.jpg
    20240401_161353.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 20240401_161338.jpg
    20240401_161338.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 65
aksamlari geceleri degil gunduz iki saatte bir.Ayrica yorucu normal degildi 50cc bazen 60cc iciyordu Begenmedigi nokta 4 aylik bebegin zaman araligi 3-4saate cikmali dedi.
Canım uyursa evet o kadar oluyor ama diyelim uyumadı vızır vızır ağlıyor, ben de aç herhalde, ya da susadı herhalde diye zırt pırt bi memeye koyuyorum, bir 30-60 neyse mama yapıyorum. Hatta bi kere aç olması imkansız ama o kadar sinir etti ki beni al iç iç diye 120 mama yaptım içti de üstüne tekrar meme emdi 😂

Hiç bir sorunla karşılaşmadım şükür.
Ek gıda konusunda her kafadan bir ses çıkıyor ve kim ne yaparsa yapsın sanki çocukta bitiyor iş.
En son is yerinde bir hanım bahsetti, 6.ay cok gec oluyor bebekler için sonra hicbir şey yemiyorlar simdiki çocuklar cok yemek seciyor eskiden öyle degildi fln dedi, benimde aklıma yattı, doyana kadar değil zaten minik minik veriyorum bir şeyler
Ya benimki de çok bakıyor yemeklere. D vitamini veriyorum yalaya yalaya mest oluyor. Bi de havalar ısındı, su mu versem diye düşünüyorum.

Ya benimki de çok bakıyor yemeklere. D vitamini veriyorum yalaya yalaya mest oluyor. Bi de havalar ısındı, su mu versem diye düşünüyorum.
Su da veriyorum. Zaten mama verirken de su veriyorsun, mama tozunu koymadan da su verilebileceğini düşünüyorum. Süt gibi ağır da değil ya öyle bir lıkır lıkır içiyor ki😅

Su da veriyorum. Zaten mama verirken de su veriyorsun, mama tozunu koymadan da su verilebileceğini düşünüyorum. Süt gibi ağır da değil ya öyle bir lıkır lıkır içiyor ki😅
Abim gıda mühendisi
Mama verirsen kesinlikle su vermelisin demişti
Mama suyun yapısını değiştiriyor va diye bahsetmişti

Ağır yanlara yuvarlanmıyor. Hem arkasina yaslanabiliyor. Öne dogrulabiliyor. İkimizde cok sevdik
Oturma alıştırması için çok kullanışlı bişeye benziyor 🥰
Bugün ilk defa yemek diye ağladı sanki
Ağzına götürmemizi istedi
Dişleri mi kaşınıyor yoksa yemek mi istiyorlar nasıl ayırt edeceğiz acaba

İzmirde hava ısınmaya başladı 1,6 tog uyku tulumu terletiyor kızımı. Ilık havalarda kullanmalık ince terletmeyen uyku tulumu öneriniz var mı?

Buraya yaz ağustosta gelip ağustosta tekrar geri gidiyor ozaman düşüneceğim inşallah 😁 şehir ilaçlamıyorlarmı ya merkezlerde pek sinek olmuyordu
Sen nerdesin Canim ? 😅 Istanbulda ilacliyorlar ama gebelde yaza dogru… Bugün 1 tane sivri konmustu balkon camina 😡😡😡

aksamlari geceleri degil gunduz iki saatte bir.Ayrica yorucu normal degildi 50cc bazen 60cc iciyordu Begenmedigi nokta 4 aylik bebegin zaman araligi 3-4saate cikmali dedi.

Bebisim hep az miktar ve sık aralıklarla beslenir.
8bucukta uyuyan kızım 10 gibi dürtükleyip süt ister. Bugun doktorunu dinleyim dedim vermedim , açlıktan ağladı uyandı. Şimdi hem süt verdim hem oturuyoruz😅

Canım uyursa evet o kadar oluyor ama diyelim uyumadı vızır vızır ağlıyor, ben de aç herhalde, ya da susadı herhalde diye zırt pırt bi memeye koyuyorum, bir 30-60 neyse mama yapıyorum. Hatta bi kere aç olması imkansız ama o kadar sinir etti ki beni al iç iç diye 120 mama yaptım içti de üstüne tekrar meme emdi 😂
Iste dun arkadasim da dojtoruna gitti. Onunki de oyle demis beslenme araliklarini ac demis . Ha dun bizim doktorumuz da oyke diyince agliyor dedim e aglar tabi alistirmis sizi dedi. Bi de mamaya koymak icin bi vitamin verdi o kivam arttirir uzun sure tok tutar dedi. Kesinlikle 2 saatte hir normal degil napaip edip oyalacagiz suan ben 3 saati dokdurdum verecegim bwkalim

Bebisim hep az miktar ve sık aralıklarla beslenir.
8bucukta uyuyan kızım 10 gibi dürtükleyip süt ister. Bugun doktorunu dinleyim dedim vermedim , açlıktan ağladı uyandı. Şimdi hem süt verdim hem oturuyoruz😅
Bu gece mi oldu canim soyle ki gunduz diyorum ya oyalamamiz gerek sart ben mesela dun sey oldu. Kisik sert bi sesle kız uyusaydin ya o kadar ugrastim diye konustum sen tut buna haldir haldir gül a a dedim agam bizle dalga gecii. Suan o tarz konusmaya hemen guluyor ben de soklardayim bakalim baska nasil oyalariz 4 aylik biz bu arada. 3 aylik arkadasima da aynisini doktoru soylemis o emziruyor arasini ac demis

Kızlar bebeklerimiz en fazla kaç saat uyuyabilir gündüzleri? Kaç saat olunca uyandırmalıyız beslemek için?

X