2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Sleppy bionatural 3 numaradan hiç memnun değilim. Kullanmaya başladığımdan beri günde iki kez sızdırıyor. Yine kıyafet değiştirdim üstelik çok az çiş yapmış 🤦🏼‍♀️

Kızlar geçende tahlil verdim crp 8.4 çıktı
Aile hekimi antibiyotik yazayım dedi agumentin almadım
Hafif boğaz ağrım var üç dört hafta olmuştur
Kendimi o kadar kötü hissetmiyorum
Antibiyotik içsem süt sağıp döksem kenarda hiç sütüm yok
Alsam içirsem yeni doğunca da 1.5 kuru antibiyotik içtim mastit için onda bile pişmanım antibiyotik olmadan neden atlatmadım diye

Siz olsanız içer miydiniz?
8.4 yüksek mi?
Kandaki mikrop da bulaşıcı mıdır?
Canım dut kurusu yap bence. Benim doğumdan sonra crp 84 çıkmıştı. Doğum sonrası antibiyotiği kullandım ama sürekli dut çayı içiyordum hem sütüm de artsın diye o şekilde düştü şükürler olsun. Dut çayı gerçekten şifalı

:olamaz: Kiz ben bile bu kadar kalın giydirmiyorum😅

Kıyafet dolabı değişikliğini daha yapamadım bayramda tatilde yapıcam. Suan tek kat ince bir sey giydiriyorum. Gece ince tulum giydirmistim bacaklarını içinden çıkarttım

Böyle giydirdim bugün, herkese iyi günler 🥰
Maşallah prensese yaaa ben çok kalın giydiriyorum sanırım kısa kolu zıbın alttan çoraptolon üstten de normal kıyafet çoraptolonun üstüne de bi çorap daha dün 25 derece idi ev ki bende izmirdeyim soğuk değil annem olmaz bacakları soğuk falan diyor bu arada saçlarını çekiyor deyince canlandıramamıştım bizimkilerin saçı yok senin bebenin maşallahı var😂

Maşallah prensese yaaa ben çok kalın giydiriyorum sanırım kısa kolu zıbın alttan çoraptolon üstten de normal kıyafet çoraptolonun üstüne de bi çorap daha dün 25 derece idi ev ki bende izmirdeyim soğuk değil annem olmaz bacakları soğuk falan diyor bu arada saçlarını çekiyor deyince canlandıramamıştım bizimkilerin saçı yok senin bebenin maşallahı var😂

Senin yazdıklarından ben terledim😅 bugünde kısa kollu zıbın ve alt pijamasi var.
Saclarim benimde coktur bana çekmiş. Daha o fotoğrafta belli bile olmamış bide uzundu iyice de uzuyor kivirciklasiyor artık uçları 😅🥰

Eklentiler

• 20240329_190439.jpg
    20240329_190439.jpg
    120,6 KB · Görüntüleme: 61
Ek gıdaya 6. Ay bitince mi başlayacağız
Yoksa 6. Aya girince mi
Bazı gruplarda 5+15- 5+20 günlük gibi başlamışlar

Oturunca kemiği batar diyorlar o yüzden korkuyorum oturtmaya bi zamanı var mi ki
Osman bey 3. Ay videosunda oturtmaya başlayabilirsiniz demişti yanlış hatırlamıyorsam ben iki aydır nerdeyse oturtuyorum ama hafif eğimliydi başta tam destekliydi şimdi zapdedemiyorım yatmıyor oturmak istiyor sürekli

Batma diye bişey yok diye biliyorum
Bana sürekli oturtma batar diyorlar da
Doktor böyle bişey demiyor

Bizim 4 ay doldu. Simdi oturma konusunu soracagim doktora. Cunku kiximda direk oturuyor kucagimdayken sirtini bana yasliyor hafif egimli.
3.ayını doldurdu diye kucağımda oturtmaya başladım Osman hocayı dinleyerek senin doktorun ne dedi? Bizim kontrole daha çok var o zaman sorarım ben de

Benimki de oturuyor ki 15 gündür falan kucakta. Çok sinirleniyor, bağırıyor diğer türlü. Yatık asla durmuyor. Hem belini doğrultuyor, hem bacaklarını kaldırıyor havaya.

3.ayını doldurdu diye kucağımda oturtmaya başladım Osman hocayı dinleyerek senin doktorun ne dedi? Bizim kontrole daha çok var o zaman sorarım ben de
4.ay doldu bizim doktor dedi ki bebegin sirti sana yaslı olacak omurga gelisimi acisindan. One vs egilmeyecek kucagindayken sekil bozuklugu olusur dedi. Yani suan kucagimda oturmak istedigi icin oturabilir dedi.

X