2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kızlar bugün oturma konusu konusulunca bebeyatmazım olduğu aklıma geldi. Öğleden sonra iki uyku arasında da ona koydum cok hosuna gitti onund benimde

Ek gıdaya 6. Ay bitince mi başlayacağız
Yoksa 6. Aya girince mi
Bazı gruplarda 5+15- 5+20 günlük gibi başlamışlar
Ben bu hafta ek gıdaya bodoslama girdim. Bebegim cok istekliydi çünkü. Anam babam usulü verdim bi seylerden. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım alerji vs gibi ama kendi istekli olsa da sindirim sistemi kaldırmadı tam olarak, muzu emzikli meyve süzgecinden verdim yerken pürüzsüz gözüküyordu mesela ama kakasında lifler vardı

2 Saatte 90cc yiyor dedim normal degil dedi. Zaten reflusu var kizimin. Ona devam edin dedi. Mamanin icine konulacak bir gida yazdi. Onu kivamli mi yapiyormus ne. 900 ml gunluk alabilir bebek artik dedi.
2 saatte bir 90 zaten günde 1080 yapıyor. Emerken ne kadar emiyor bilmiyoruz ki. Nesini beğenmedi doktor?

2 Saatte 90cc yiyor dedim normal degil dedi. Zaten reflusu var kizimin. Ona devam edin dedi. Mamanin icine konulacak bir gida yazdi. Onu kivamli mi yapiyormus ne. 900 ml gunluk alabilir bebek artik dedi.
Siz 4 aylık olmuşsunuz bizim daha 3 ay yeni doldu. O gıda neymiş merak ettim kıvamlı olunca noluyormuş peki? Bir de hangi mamayı kullanıyorsunuz?

Ben bu hafta ek gıdaya bodoslama girdim. Bebegim cok istekliydi çünkü. Anam babam usulü verdim bi seylerden. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım alerji vs gibi ama kendi istekli olsa da sindirim sistemi kaldırmadı tam olarak, muzu emzikli meyve süzgecinden verdim yerken pürüzsüz gözüküyordu mesela ama kakasında lifler vardı
Kaç aylık şu an?

Eklentiler

• 20240331_143930.jpg
    20240331_143930.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 50
Evet senin bebişin çok istekliydi ek gıdaya karşı
Sindirememesi rahatsızlık verdimi bebeğe
Ben ilk iki ay sadece tadım ile ilerlemeyi düşünüyorum kendisi de kabul ederse
6. Aydan sonra anne sütünün besleyiciliği gittikçe düşecek zaten

X