2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Iste dun arkadasim da dojtoruna gitti. Onunki de oyle demis beslenme araliklarini ac demis . Ha dun bizim doktorumuz da oyke diyince agliyor dedim e aglar tabi alistirmis sizi dedi. Bi de mamaya koymak icin bi vitamin verdi o kivam arttirir uzun sure tok tutar dedi. Kesinlikle 2 saatte hir normal degil napaip edip oyalacagiz suan ben 3 saati dokdurdum verecegim bwkalim
Doktor da mı alıştırmışsınız dedi 🤣

Sizin de bebekleriniz uykuya dalmadan önce ayakta ve kucakta uyumak istiyor mu? Oturdugum an kendini kasıp ağlıyo sinirleniyo filan… 😩😩😩

Sizin de bebekleriniz uykuya dalmadan önce ayakta ve kucakta uyumak istiyor mu? Oturdugum an kendini kasıp ağlıyo sinirleniyo filan… 😩😩😩
Sadece gece uykusu yatakta bizim akşam 9 Sonrası ona kodlamış kendini 😁 gündüz uyusa da uyumasa da hep kucak istiyor ağlıyor bırakınca

Kucakta kısmı doğru yatağa koyuyorum ağlıyor dün inat ettim tam saydım 12 kez ağladı aldım sakinleştirdim hemen koydum en son yorgun düştü uyudu uyku eğitimi vereceğim tek olsa daha kolay ama yoksa çok zor sürekli kucağım dolu

Tabi canım, kucakta tüm evi turluyoruz, mutfağa bakıyoruz her şey tam mı eksik bir şey var mı diye. Evi teftiş etmeden uyumuyor mübarek mahalle muhtarı tombul teyze.

Bu gece mi oldu canim soyle ki gunduz diyorum ya oyalamamiz gerek sart ben mesela dun sey oldu. Kisik sert bi sesle kız uyusaydin ya o kadar ugrastim diye konustum sen tut buna haldir haldir gül a a dedim agam bizle dalga gecii. Suan o tarz konusmaya hemen guluyor ben de soklardayim bakalim baska nasil oyalariz 4 aylik biz bu arada. 3 aylik arkadasima da aynisini doktoru soylemis o emziruyor arasini ac demis
Sabah 90ml süt bıraktım, saat 8de yarısını içip uyumuş saat 10da uyanınca da yarısını içmiş.
Tek seferde 90 icemiyor ki
O yüzden de erken acıkıyor.
Ne sıkıntı oluyormus ki acaba anne yorgunluğu hariç

Tabi canım, kucakta tüm evi turluyoruz, mutfağa bakıyoruz her şey tam mı eksik bir şey var mı diye. Evi teftiş etmeden uyumuyor mübarek mahalle muhtarı tombul teyze.
Ahaahhaha yaaa ayniii biz 😂😂 dışı çıkıyor galiba, şimdi baktım üst indeki sağ diş tarafı beyaz patlamaya hazır diş 🥹🥹

X