2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bizde de arada oluyor, doktorum
Normal demişti canım 🙏🏽
Ben ılk kez bu kadar yogun gordum, ondan şaşırdım bı 🫤
Yeşil anne sütü sarı mama kakası değil mi? Little little in the middle bence.
Cok da emmiyor artık,bılemedım kı, mamayı daha cok yıyor, sarının ıcınde yesıllık az olsa tamam dıcem de.. 2 gundur az az kaka yapmıstı, bekledı ondan mı bu kadar yesıl oldu acaba.. Bugun baya coktu

Bızım kız uyuyor arada, ben bısey yapmadım valla ama aksamları uyutmamaya calısıyorum, geceye kadar yorulsun dıye
Bizim kız uyumak için ağlıyor onu da uyuyabilse. Yarım saate banyo yaptırcam ondan sonra başlıyor bizim çığlıklar. Kucağımda dursa uyucak da bütün gün yoruluyorum artık akşam da alamıyorum kucağa. Uyutup koyuyorum uyanıyor, son mamasını içince 9.9.30 gibi uyuyor artık. Sen kaçta uyutuyorsun da uyuyor gece?

Bizim kız uyumak için ağlıyor onu da uyuyabilse. Yarım saate banyo yaptırcam ondan sonra başlıyor bizim çığlıklar. Kucağımda dursa uyucak da bütün gün yoruluyorum artık akşam da alamıyorum kucağa. Uyutup koyuyorum uyanıyor, son mamasını içince 9.9.30 gibi uyuyor artık. Sen kaçta uyutuyorsun da uyuyor gece?
Gece 12 - 1 gıbı mama verıyorum, yarım saat omzumda gezdiriyorum, artık alarm kurmuyorum, cogunlukla 3bıcuk 4 saat sonra kesin uyanmıs oluyor, ısıgı acmadan meme +mama verıyorum gerı dalıyor, bı ıkı kere de saat 7 de uyandı, delıksız uyumus..

Gece 12 - 1 gıbı mama verıyorum, yarım saat omzumda gezdiriyorum, artık alarm kurmuyorum, cogunlukla 3bıcuk 4 saat sonra kesin uyanmıs oluyor, ısıgı acmadan meme +mama verıyorum gerı dalıyor, bı ıkı kere de saat 7 de uyandı, delıksız uyumus..
12 ye kadar uyutmuyor musun?

Gece uzun süre uyutabilen var mı arkadaşlar 6 saat gibi deliksiz. Varsa nasıl başardınız?
Benimki arada uyuyor.
Şöyle bir yazı görmüştüm. Gündüz uykusunu uyuyan bebek gece de daha derin uyuyabiliyormuş. Gündüz illa ki bi şekilde zor bela 2 öğün uyutmaya çalışıyorum

Benimki arada uyuyor.
Şöyle bir yazı görmüştüm. Gündüz uykusunu uyuyan bebek gece de daha derin uyuyabiliyormuş. Gündüz illa ki bi şekilde zor bela 2 öğün uyutmaya çalışıyorum
Bugün pek uyumadı gündüz. Kanguruya alamadım. Kanguruyla 3 saat uyutuyordum normalde

Yok 21:30 ile 08:00 arası gece üç dört defa uyanıyor
Ama mama ile beslerken bir defa uyanıyordu
Bu ayda uykusu değişti daha sıklaştı

Anne sütü mü alıyor sadece
Bizde çok kaka yapıyoruz yaa hala
Fazla fazla yapıyor
Herkesin derdi farklı desene sizinki fazla yapıyor bizim ki fitil olmadan yapmıyor ne yapacağız bilmiyorum

X