- 17 Mart 2010
- 26.267
- 67.709
- Konu Sahibi sunshine__
- #69.161
Gazı yok sancısı yoksa devam et gitsinKızlar ben bir konuyu çok gözardı etmişim. En başta emer diye biberon öylesine wee baby almıştım. arkadaşım da ondan vermişti. sonra 2 pompadan 2 biberon geldi, aylık yazmıyor onu da kullandım. Bütün biberonlarımda eğilince baya akıyorlar. çok aktif biberon kullandığım halde hiç bu konunun üstüne düşmedim. belki gaz oluyor belki çok geliyor. şuanda da buna alıştı mı daha küçük alsam içemez belki ne yapsam bi fikir verir misiniz.
yeni alabilirim 6 aylıklardan , marka,uç, tutmalı mı , cam mı, kolik mi alayım ne dersiniz
Ben lansinoh saçma makinesi biberonunu ve avent anne memesi olanı kolik başlık ile ve 1 nunata başlık ile kullanıyorum
Morfin iyi benceKızlar bizim bez stoğumuz bitti
Cırtcırtlı mı devam edelim külot bez mi alalım
Hangi marka dan memnun sunuz
4-5 numara alacağız
Mavi güzelBende molfix pure soft kullanıyorum memnunum çok. Ama iz yapıyor bacaklarda halbuki dar gelmiyo büyük bile geliyor biraz oluyor mu sizde de? Bir de mavi paket kullanan var mı aranızda? Bi arkadaşım pure soft bizde pişik yaptı mavi paket aldık pişik olmadı demişti. Ben içeriği daha temiz diye pure soft kullanıyorum memnunumda aslında ama bebeğimin poposunda ne yapsamda geçmeyen bir kızarıklık var acaba diyorum bezle mi alakalı?
Feeding ve eds ile mi besle dediBen de danışman çağırdım meme reddi için bayağı bir uğraştı almadı biberonu bıraktırman lazım dedi e ben nasıl besliyicem bu bebeği ağlayıp duruyor zaten saçma geldi bana açıkcası iki üç gün aç kalacak yani resmen ve ben buna dayanamam o ağlaması öyle böyle değildi şimdi de memeyi ağzına alıyoe çekmiyor diliyle itiyor