- 30 Eylül 2022
- 115
- 111
- 29
-
- Konu Sahibi sunshine__
12 Şubat'ta oldum adetimi, 17subatta bitti. 1 Mart ise yumurta çatlama günümdü. 27 ve 28 Şubat'ta yüksek hamile kalma günü yazıyordu kullandığım programda o günleri değerlendirdik eşimle. 15 Mart ise yeni adet tarihimdi, o yüzden sanmıyorum iki kez yumurtlama olduğunaSüper bir haber Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşacaba iki kez yumurtlama olmuş olabilir mi?
Hayırlı olsun saglıkla kollarınıza alın bebeğinizi .ilk hamileliğimde yani kızımda da benzer tortulu kanamalarım 12 haftaya kadar ara ara devam etti progesteran hap ve proluton iğne vuruldum hep açık kırmızı renge dönmediği sürece korkma demişti doktorum düşecek bbebeğe ne yaparsanız yapın düşer gider demişti bunu düşünerek kendinize stres yüklemeyin demişti.şükür şuan kızım 19aylık içinizi ferah tutunCanım kahverengi tortulu akıntıydı hani adetin son gnü yaşarız ya aynı onun gibi bütün gün başka gelmedi ama ara ara sancım vardı vaginal usg yapınca ona da bulaştı şimdi lavaboya girince de geliyo ama şükür kırmızı ya da pembe değil progestan verdiler hap 2 tane kanama olmadığı için fitil gibi kullan dediler Allah razı olsun cnm artık duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok
Merhaba tam olarak martın kaçında kan değeriniz 209 çıktı acaba?Kızlar benimde 1 Mart yumurtlama günümdü, 27-28 Şubat'ı değerlendirdik adetim martın 15inde gelmesi gerekiyordu 1 hafta gecikti test yaptım negatif, Martın 22sinde kist için randevum vardı kadın doğumda, doktor kan istedi yine negatif. Aradan 1 hafta geçti kayınvalidem dedi bir daha test yap diye, yaptım ve pozitif. Kan verdim ve 209 ile öğrendim gebeliğimi, benimki de geç döllenme yani, ben adet gecikmesinden 15gun sonra öğrendim gebeliğimi. O yüzden pes etmek yok. Rabbime dualarımı göndermeye devam
Cevabımız için çok teşekkür ederim sağlıkla kollarımıza almayı da nasip etsin RabbimCanım moralini bozma benim de 5.ci günü 784 çıktı. Benimde canım buna sıkılmıştı az gibi geldi. Fakat bizim aklimiza gelmeyen şuki herkezn döllenme süreci farklı olduğu için değerler de farklı çıkıyor haliyle. Hamilelik belirtisi bende de yok canım unutuyorum bile bazen hamile olduğumu
Selam hosgeldin canım hayırlı olsunKızlar selaaamm bende 6 haftalık gebeyim ve 6 Aralık doğum gösteriyor tarihler. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı
Canım hayırlı olsun benim de 2 kimyasal 1 düşük var Allah esirgesin zaten kimyasal ise elinden birşey gelmez saglikliysa da beklemekten başka çaren yokKızlar gebeliğimi 15le öğrendim iki gün sonra 50 oldu. Bat 4 Nisan geç döllenme sanırım. Böyle öğrenip güzel artış gören var mı. İki güne bir mi kan vermem gerekiyo. Yoksa Beta düşük olduğu için 4-5 günde bir mi vereyim. fikirlerinize ihtiyacım var, ilk gebeliğim hiç bi şey bilmiyorum
Beklenen adet tarihi canımBu arada satı biliyorum da bat nedir?
Merhabalar kızlar. Bugün keseyi gördük. 7.91 mm olmuş çok şükür. Sabah kalkarken çok fazla ağrılarım oluyordu o yüzden düşük önleyici bir ilaç verdi doktor.27 Mart 262
29 Mart 663
30 Mart 1256
2 Nisan 5826
Merhaba arkadaslar. Beta sonuclarimiz bu şekilde. Salı günü randevumuz var. Keseyi görmeyi umut ediyoruz inşallah.
Ayy maşallahMerhabalar kızlar. Bugün keseyi gördük. 7.91 mm olmuş çok şükür. Sabah kalkarken çok fazla ağrılarım oluyordu o yüzden düşük önleyici bir ilaç verdi doktor.
Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın evladını kucağınaNormalde 5+4 diye hesaplıyorum ama çok kalabalık olduğu için doktor birşey demedi. Kasıklarıma ağrılar giriyor özellikle sabahları onun dışında birşey yok. Bir kimyasal bir düşük olunca doktor her ihtimale karşı verdi büyük ihtimal.
Merhabalar kızlar. Bugün keseyi gördük. 7.91 mm olmuş çok şükür. Sabah kalkarken çok fazla ağrılarım oluyordu o yüzden düşük önleyici bir ilaç verdi doktor.
Canım doktor bana da söylemedi ultrason kağıdında yazıyor ben ordan baktımgözün aydın canım.
bende dün 4+4 te kese gördüm ama hiç şu kadar mm demedi.
kalp atışıda haftaya cuma. sabretmek çok zor gerçekten. hep olumsuz şeyleri uzaklaştırmaya çalışıyorum aklıma geldikçe.
Bu cumartesi 2. doktorda randevum var duyulur mu acaba 5+2 olmuş olacak.
Canım doktor bana da söylemedi ultrason kağıdında yazıyor ben ordan baktım
Aa öyle mi. Nerde yazıyor kuzu yardımcı olabilir misin kese fotosunu yükledim.
Eki Görüntüle 3227605
Eki Görüntüle 3227606 canim bu da benimki sağ altta 2.31 mm yazıyor seninkinde tam okuyamadım ama sol üstte 6.2 mm mi yaziyor ben mi yanlış okuyorum ?
6.2mm yazıyor canım, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin AllahımAa öyle mi. Nerde yazıyor kuzu yardımcı olabilir misin kese fotosunu yükledim.
Eki Görüntüle 3227605
Doktorunuz karından gördü dimi keseyi?yok kuzu orda mhz yazıyor. ölçmedi galiba benim ya. sadece ok işaretiyle gösterdi. tuhaf zaten acelesi varmış gibi 15 sn anca sürdü kese muayenesi. kalp atışını duyunca içimize su serpilcek tüm ilaçlara devam haftaya geliyosun dedi çıktı.
O yuzden bu cumartesi hastanede ki doktoruma gidicem bakalım.