2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Gözün aydın olsun canım miniğin sağlıcakla gelsin inşallah. Bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu daha önce hep diodum hamile kalırsam hemen herkeze bişey demiycem diye sadece bir gün tutabildim kendimi inşallah sen tutarsın

YAaa sizinde hayırlı olsun bebeşinizin <3
Ben zor tutuyorum vallahi heleki kizlarım duysa beni yayın ederler vallahi :)) 7 ve 8 yasındalar

İnsallah canım

Masallah canım. Tombişlerde biraz zor oluyor bebek görüntüsü almak ahahahah onu demiş olabilir belki

YAaa sizinde hayırlı olsun bebeşinizin <3
Ben zor tutuyorum vallahi heleki kizlarım duysa beni yayın ederler vallahi :)) 7 ve 8 yasındalar
Maşallah Allah bağışlasın baya büyüklermis zorlanmazsin en azından bu minikle ilgilenirken. Benim 1 buçuk yaşında bir oğlum var ikisi bir arada büyüyecek inşallah.

Kızlar merhaba.ilk beta değeriniz kaçtı acaba.ç8k düşükle öğrenen varmı aranızda

Merhaba malesef bugün adet oldum. Yaşadığım hayal kırıklığını umutlarımın bir anda çöp olmasını ve bunun bende yarattığı üzüntüyü tahmin edersiniz. Dün lekelenme ile başladı bugün tam geldi. Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum hormon testleri için pazartesi geç mi olur. Adetin 3 4 . günü olmuş oluyor.

canım çok üzgünüm. allah tez zamanda gönlündekini versin inşallah.. aslında hormon fln baktıracaksan 2. günü gelmeni istiyorlar 3 de olur ama 4 uzak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…