-
- Konu Sahibi sunshine__
İlk gebeliğimden kalmıştı kullandım şimdi, prilam dr. Teşekkür ederim inşallahAmin inşallah hepimizbulantı için burda bir ilaç var onu kullanan kızlar var ama ben hiç bilmiyorum devam ederse çok doktorunuza danışırsınız
Kan verdiniz miArkadaşlar merhaba bat 19 Mart test bu şekilde çıktı. Ne zaman kan vermeliyim?
Gözün aydın olsun canım miniğin sağlıcakla gelsin inşallah. Bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu daha önce hep diodum hamile kalırsam hemen herkeze bişey demiycem diye sadece bir gün tutabildim kendimi inşallah sen tutarsınMerhaba anneler anne adaylari
Aranizda yeniyim ama 3. Çocugum olacak Allah nasip ederse benim uygulamada kasim çikiyor ama ben geç doguruyorum Aralik ayina kalirimm
Gunler nasil geciyor sizlerde
Benim hafif yanmalar var migdede oruc iyi gidiyor simdilik
Birdee etrafimdakilere soylemicem hamile oldugumu tabi tutabilirsem kendimiii
Burda biraz sizi darlicak olabilirim
YAaa sizinde hayırlı olsun bebeşinizin <3Gözün aydın olsun canım miniğin sağlıcakla gelsin inşallah. Bende iki gün önce öğrendim hamile olduğumu daha önce hep diodum hamile kalırsam hemen herkeze bişey demiycem diye sadece bir gün tutabildim kendimi inşallah sen tutarsın
İnsallah canım
Masallah canım.ben artık tecrübeli olduğum için keseyi görene kadar gitmiycem düşerse yine düşer napiim dedim bu sefer saldım çünkü 3 düşük oldu bu 4. gebeliğim hiç keseyi görememiştikbu sefer bekledim çok şükür kanamam da olmadı beta da 5 günlük gecikmeyle bugün doktora gittim baktırdım 2282 çıktı karından görülmedi ama alttan çok çok küçük 2mm kadar muhtemel kese görüldü çok şükür beni de 10 gün sonra tekrar çağırdı ha bir de doktor uzun ve zayıf olmasaydın hiç göremezdik dedi alakasını bilmiyorum
Hahahah öyle mi bilmiyordumMasallah canım.Tombişlerde biraz zor oluyor bebek görüntüsü almak ahahahah onu demiş olabilir belki
Maşallah Allah bağışlasın baya büyüklermis zorlanmazsin en azından bu minikle ilgilenirken. Benim 1 buçuk yaşında bir oğlum var ikisi bir arada büyüyecek inşallah.YAaa sizinde hayırlı olsun bebeşinizin <3
Ben zor tutuyorum vallahi heleki kizlarım duysa beni yayın ederler vallahi :)) 7 ve 8 yasındalar
merhaba canım ben regle 6 gün kala tesadüfen öğrendim hcg 23tüKızlar merhaba.ilk beta değeriniz kaçtı acaba.ç8k düşükle öğrenen varmı aranızda
canım çok üzgünüm. allah tez zamanda gönlündekini versin inşallah.. aslında hormon fln baktıracaksan 2. günü gelmeni istiyorlar 3 de olur ama 4 uzak oluyorMerhaba malesef bugün adet oldum. Yaşadığım hayal kırıklığını umutlarımın bir anda çöp olmasını ve bunun bende yarattığı üzüntüyü tahmin edersiniz. Dün lekelenme ile başladı bugün tam geldi. Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum hormon testleri için pazartesi geç mi olur. Adetin 3 4 . günü olmuş oluyor.
Evet keseyi de gördüm çok şükürKan verdiniz mi
Ben 27 ile öğrendim bir hafta sonra 1128 olduKızlar merhaba.ilk beta değeriniz kaçtı acaba.ç8k düşükle öğrenen varmı aranızda
Ay çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla inşallahEvet keseyi de gördüm çok şükür
Çok teşekkür ederimAy çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla inşallahdarısı tüm bekleyenlere
Adet günü mü öğrendiniz ilk değeriBen 27 ile öğrendim bir hafta sonra 1128 oldu
Kızlar merhaba.ilk beta değeriniz kaçtı acaba.ç8k düşükle öğrenen varmı aranızda
Canım kese için çok erken değil mi.b3nde 4+1 im bugün yeni öğrendim gebeliğiKızlar merhaba ben de bugün keseyi gördüm tam sat a göre tam 4+1 günlük. Karnımdan bakarak gördü vajinal bakmadı.
Ben 21-22 günde bir regl oluyordum.Canım kese için çok erken değil mi.b3nde 4+1 im bugün yeni öğrendim gebeliği