2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba bende Aralık annesi olmak istiyorum Şubat ta histeroskopi oldum çok umutluyum bu ayı iyi değerlendirdik. Şu an adetime 9 gün var ara ara kasik ağrıları oluyo ve geciyo sizce bişey var mıdır. 2 senedir deniyrouz ve olmazsa bu aydan sonra tüp bebek denicez Allah'ım kolaylıkla hayırlısıyla hepimize nasip etsin

İnşallah gönlüne göre olur canım

Aminn inşallah uygulama 2 aralık gösteriyor hem aralıka hem de kasıma bakıyorum
Aa benim de uygulama 2 Aralık gösteriyor sat 25 Şubat seninki ne ben kesinlikle Aralık'ta doğum olmayacağını düşünüyorum bazı rahatsızlıklarimdan dolayı galiba sezaryen olcak gibi o yüzden Aralık olmaz diyorum ama ben de iki yerde de takılıyorum

Bende iki yere bakıyorum 22 şubat benim de

ben artık tecrübeli olduğum için keseyi görene kadar gitmiycem düşerse yine düşer napiim dedim bu sefer saldım çünkü 3 düşük oldu bu 4. gebeliğim hiç keseyi görememiştik bu sefer bekledim çok şükür kanamam da olmadı beta da 5 günlük gecikmeyle bugün doktora gittim baktırdım 2282 çıktı karından görülmedi ama alttan çok çok küçük 2mm kadar muhtemel kese görüldü çok şükür beni de 10 gün sonra tekrar çağırdı ha bir de doktor uzun ve zayıf olmasaydın hiç göremezdik dedi alakasını bilmiyorum

Benim de bir düşüğüm oldu ben galiba geç yumurtladım ya da geö döllenme oldu değerim geç yükseldi ama artış oranı olarak iyi oldığu için sanırım bir problem olmucak inşallah

Benim de bir düşüğüm oldu ben galiba geç yumurtladım ya da geö döllenme oldu değerim geç yükseldi ama artış oranı olarak iyi oldığu için sanırım bir problem olmucak inşallah
Benim 8 günlük gecikme 1128 ama herkeste farklı oluyor önemli olan artış oranı çok şükür güzel arttı kendimi rahatlatıyorum

Benim 8 günlük gecikme 1128 ama herkeste farklı oluyor önemli olan artış oranı çok şükür güzel arttı kendimi rahatlatıyorum
kendini rahatlatmaya çalışmana gerek yokki canım gerçekten dediğin gibi ama, artış olması yeterli allah gönlümüze ferahlık versin çeken bilir beklemek zor. bence çok çok iyi artmış değerin

kendini rahatlatmaya çalışmana gerek yokki canım gerçekten dediğin gibi ama, artış olması yeterli allah gönlümüze ferahlık versin çeken bilir beklemek zor. bence çok çok iyi artmış değerin
Evet vallahi çok zor bir de ilk düşükten sonra daha çok fark ettik bebek istediğimizi

Evet vallahi çok zor bir de ilk düşükten sonra daha çok fark ettik bebek istediğimizi
Aynen kolay olmayınca daha çok isteniyor çekim yasası işte neyse ben üzerinde çok düşünmüyorum böyle olması gerekiyormuş olmuş deyip geçiyorum önüme bakiyorum inşallah bebişlerimizi de saglikla kucağımıza alalım da işte o zaman geçmişin hiç bir önemi kalmaz

Kesinlikle zaten çok çok düşündük artık düşünmeyelim bile Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah uzun bir süreç var önümüzde

Salı günü ne kadar haftalık oluyor sizin? Benimde Salı günü randevum 4+6 olmuş olacağız. Mide bulantın var mı canım ?

Salı günü ne kadar haftalık oluyor sizin? Benimde Salı günü randevum 4+6 olmuş olacağız. Mide bulantın var mı canım ?
Vallahi onu net olarak doktora gidince öğreneceğim şuan adetim 8 gin gecikti ilişkiye göre uygulama 5+5 gösteriyor sanırım geç döllenme ya da yumurtlama oldu bilemiyorum mide bulantım üst üste 3 gün falan oldu bugün daha iyiyim olmadı hiç ama sürekli açımx

Güzel haberler aldırsın inşallah, bende bir düşük yaşadım üstte yazdıklarımı okudum da benimde başıma geldi maalesef inşallah saflıkla gelirler kucağımıza almayı nasip etsin Allahım benimde yoktu bulantım hep aç hissediyordum kendimi şu an yarım saattir midem bulanıyor

Amin inşallah hepimiz bulantı için burda bir ilaç var onu kullanan kızlar var ama ben hiç bilmiyorum devam ederse çok doktorunuza danışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…