- 8 Aralık 2022
- 1.224
- 1.321
- 31
-
- Konu Sahibi sunshine__
İnşallah gönlüne göre olur canımMerhaba bende Aralık annesi olmak istiyorumŞubat ta histeroskopi oldum çok umutluyum bu ayı iyi değerlendirdik. Şu an adetime 9 gün var ara ara kasik ağrıları oluyo ve geciyo sizce bişey var mıdır. 2 senedir deniyrouz ve olmazsa bu aydan sonra tüp bebek denicez Allah'ım kolaylıkla hayırlısıyla hepimize nasip etsin
Kızlar betam 5 günde 122 den 1128’e çıktı nasıl sizcedoktoruma attım yanıt bekliyorum
Güzel artmış Rabbim tamamına erdirsin saglıkla evladını kucagına alırsın inşallah canımYani adetim 8. Günü şuan da 3. Gününde 122’dibu değerleri görmek hayal olmuştu bana inşallah keseyi de görürüz
Aminn inşallahGüzel artmış Rabbim tamamına erdirsin saglıkla evladını kucagına alırsın inşallah canım
Benim de aynı cnm 2 aralık gösteriyorAminn inşallahuygulama 2 aralık gösteriyor hem aralıka hem de kasıma bakıyorum
Aa benim de uygulama 2 Aralık gösteriyor sat 25 Şubat seninki neAminn inşallahuygulama 2 aralık gösteriyor hem aralıka hem de kasıma bakıyorum
Bende iki yere bakıyorumAa benim de uygulama 2 Aralık gösteriyor sat 25 Şubat seninki neben kesinlikle Aralık'ta doğum olmayacağını düşünüyorum bazı rahatsızlıklarimdan dolayı galiba sezaryen olcak gibi o yüzden Aralık olmaz diyorum ama ben de iki yerde de takılıyorum
yakınmışızBende iki yere bakıyorum22 şubat benim de
Gitmez olur mıyım bir gün geciktş hemen gittimyakınmışızbeta durumun ne doktora gittin mi
ben artık tecrübeli olduğum için keseyi görene kadar gitmiycem düşerse yine düşer napiim dedim bu sefer saldım çünkü 3 düşük oldu bu 4. gebeliğim hiç keseyi görememiştikGitmez olur mıyım bir gün geciktş hemen gittimbeta 27 çıktı 3 gün sonra 122 5 gün sonra yani bugün 1128 doktorum salı günü kese görmeye çağırdı inşallah görürüz sağlıkla sizin betanız kaç benim gecikmem 8 gün şuan da
Benim de bir düşüğüm olduben artık tecrübeli olduğum için keseyi görene kadar gitmiycem düşerse yine düşer napiim dedim bu sefer saldım çünkü 3 düşük oldu bu 4. gebeliğim hiç keseyi görememiştikbu sefer bekledim çok şükür kanamam da olmadı beta da 5 günlük gecikmeyle bugün doktora gittim baktırdım 2282 çıktı karından görülmedi ama alttan çok çok küçük 2mm kadar muhtemel kese görüldü çok şükür beni de 10 gün sonra tekrar çağırdı ha bir de doktor uzun ve zayıf olmasaydın hiç göremezdik dedi alakasını bilmiyorum
Benim 8 günlük gecikme 1128 ama herkeste farklı oluyor önemli olan artış oranı çok şükür güzel arttıBenim de bir düşüğüm olduben galiba geç yumurtladım ya da geö döllenme oldu değerim geç yükseldi ama artış oranı olarak iyi oldığu için sanırım bir problem olmucak inşallah
Benim de bir düşüğüm olduben galiba geç yumurtladım ya da geö döllenme oldu değerim geç yükseldi ama artış oranı olarak iyi oldığu için sanırım bir problem olmucak inşallah
kendini rahatlatmaya çalışmana gerek yokki canım gerçekten dediğin gibi ama, artış olması yeterliBenim 8 günlük gecikme 1128 ama herkeste farklı oluyor önemli olan artış oranı çok şükür güzel arttıkendimi rahatlatıyorum
Evet vallahi çok zor bir de ilk düşükten sonra daha çok fark ettik bebek istediğimizikendini rahatlatmaya çalışmana gerek yokki canım gerçekten dediğin gibi ama, artış olması yeterliallah gönlümüze ferahlık versin çeken bilir beklemek zor. bence çok çok iyi artmış değerin
Aynen kolay olmayınca daha çok isteniyor çekim yasası işteEvet vallahi çok zor bir de ilk düşükten sonra daha çok fark ettik bebek istediğimizi
Kesinlikle zaten çok çok düşündük artık düşünmeyelim bileAynen kolay olmayınca daha çok isteniyor çekim yasası işteneyse ben üzerinde çok düşünmüyorum böyle olması gerekiyormuş olmuş deyip geçiyorum önüme bakiyorum inşallah bebişlerimizi de saglikla kucağımıza alalım da işte o zaman geçmişin hiç bir önemi kalmaz
Salı günü ne kadar haftalık oluyor sizin? Benimde Salı günü randevum 4+6 olmuş olacağız. Mide bulantın var mı canım ?Gitmez olur mıyım bir gün geciktş hemen gittimbeta 27 çıktı 3 gün sonra 122 5 gün sonra yani bugün 1128 doktorum salı günü kese görmeye çağırdı inşallah görürüz sağlıkla sizin betanız kaç benim gecikmem 8 gün şuan da
Vallahi onu net olarak doktora gidince öğreneceğim şuan adetim 8 gin gecikti ilişkiye göre uygulama 5+5 gösteriyor sanırım geç döllenme ya da yumurtlama oldu bilemiyorumSalı günü ne kadar haftalık oluyor sizin? Benimde Salı günü randevum 4+6 olmuş olacağız. Mide bulantın var mı canım ?
Güzel haberler aldırsın inşallah, bende bir düşük yaşadım üstte yazdıklarımı okudum da benimde başıma geldi maalesef inşallah saflıkla gelirler kucağımıza almayı nasip etsin AllahımVallahi onu net olarak doktora gidince öğreneceğim şuan adetim 8 gin gecikti ilişkiye göre uygulama 5+5 gösteriyor sanırım geç döllenme ya da yumurtlama oldu bilemiyorummide bulantım üst üste 3 gün falan oldu bugün daha iyiyim olmadı hiç ama sürekli açımx
Amin inşallah hepimizGüzel haberler aldırsın inşallah, bende bir düşük yaşadım üstte yazdıklarımı okudum da benimde başıma geldi maalesef inşallah saflıkla gelirler kucağımıza almayı nasip etsin Allahımbenimde yoktu bulantım hep aç hissediyordum kendimi şu an yarım saattir midem bulanıyor