2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kizlar merhabaaa iki gündür annemdeyim takip ediyorum sizi ama yazamıyordum ... Bu ara 14 saat uyudum ikinciye eşimle tekrar uyudum diyen bu arakdasa denk geldim aha dedim yalnız degilmisim bende hep uyuyorum uyumaktan her yerim ağrıyor o derece düşünün ama elimde değil oturduğum yerde bile içim gidiyor. Ama enteresan ki geceleri uykusuzluk yaşıyorum ya çok geç uyuyorum yada habire uyanıyorum .. Mesela bugün sabah altı buçukta uyandım hiç uykum yoktu anormal saatlerde uykum olmuyor geri zorla uyudum sonra alarm çaldı uyandım ama gözümü acamadim eşimin gidişini duydum kalkamadım saat 11 buçukta falan zorla kalktım evi topla kahvaltı et derken oturdum oturduğum yerde yine uyukladim bide başıma ağrı girdi saat 3 buçuk gibi uyudum yeni uyandim sayılır yemek yedim şimdi gözlerim sulanıyor uykudan kapatsam gözlerimi uyuyacağım yine uyumak istemiyorum ben ya var mıdır cozumu bunun başka böyle olan var mı aranizda.. enerjik olmak istiyorum işimi yapmak istiyorum kendime bakmak istiyorum kolum kanadim kalkmiyor

Canım benim Bugun tüp bebek transferinden sonra 20. Günüm burada yolk kesesi var mi anlayamadım

Eklentiler

• 8CFED070-33A2-491D-B56F-F3ACB124E0B3.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 72
Oncelikle tavuk organik degilse yemeyin zaten
Karb a gelince kizartma da yemeyin airfryer da bor derece ama derin yag olmaz
5 gun 150gr kdr balik kirmizi et (eti yemek olarak da yapabilirsiniz) mevsim yesillikleri
2 gun baklagil tursu ev yogurdu
Ekmek cok istediginizde siyez veya karabugday ekmegi
Ceviz brezilya cevizi cig badem cig findik araogun olarak 1-2 porsiyon meyve
Kendinizi buna bisekilde adapte edin
Bebisin ihtiyaci olanlar belli hamur onu gelirstirmeyecek beynine kemiklerine kaslarina hicbiseyine etki etmicek sadece size gobek yapicak basen yapicak okdr…

Valla benim doktorum bayramda tatil fln planlama sakın. Sakin sakin evde otur dedi. Bence en azindan kalp atisini duyana kdr aksiyona girmeyin.
Benim doktorum keseyi gördükten sonra sanırım izmirde yaşamamızdan dolayı yaz geliyor denizle alakalı sorun yok girebilirsin diye direkt söyledi eğer gebelikte bir problem yoksa bu şekilde söylüyor galiba doktorlar

Yaa şaşırdım, ileriki dönemlerde plan yaparsınız sizde
Bende şaşırdım gebelikte bir riskim kanamam, ağrım yok neden olduğuna dair birşey demedi. Türkçe yabancı bir çok kaynak trimester dönemde yararlı olduğunu yazmış denizin ama risk almam.
Doktorumu değiştireceğim zaten makul değil. Açıklama yok huysuz.

İlk 3 aylık dönem çok riskli bir dönem burada bebek hayata yeni yeni tutunmaya çalışıyor o yüzden Doktorlar riske atmak istemiyor benim 1 gebelik kaybim var orada doktor ne dediyse yaptım şimdi düşünüyorum dediği şeylerden 1 ini bile yapmamış olsaydım belki de kendimi suçluyor olacaktım şimdi

Haklısınız bundan dolayı dinleyeceğim zaten ama doktorumun da bir zahmet bir şey açıklamasını isterdim. direkt bir hayır deyip konu kapatması sinir bozucu geldi sadece ona daha çok takıldım.
1 ay sonra tatil yaparım ne olacak insan karşısındaki insana güzelce açıklama yapabilir bakın siz beni tanımıyorsunuz ama.ne kadar tatlı güzel bir yorum yaptınız
Doktor bunu yapmaktan aciz olmamali

D Doktorlarin çoğu o kadar bikmislar ki her şeyden onlar sürekli bu konuları konuştukları için bizimde bildiğimizi sanıyorlar. Özel hastaneye gidiyoruz 6 7 dakika içeride duruyoruz 700 800 lira ödeyip çıkıyoruz onlar bile acele acele yangından mal kaçırıyorlar bu süreçte doktor çok önemli

Çok haklısınız inanın bu doktor işi çok zor. Doktordan daha çok şeyi burdan öğrendim ona göre hareket ettim bir çok konuda çevremde çok hamile de yok. Doktora gidiyorum Yangından mal kaçırır gibi tahammülsüz. Kaldığım süre maksimumum 10 dk o da masaya çıkma kapıdan girme dahil hadi git der gibi gözünün içine bakıyor.
Değiştireceğim doktorum umarım öyle olmaz.

Ne kadar çok hasta gelirse o kadar para kazanıyorlar devlette çok iyi doktorlar var onlara da sıra bulmak çok zor sürekli kalabalık

Merhabalar sat 11 Mart 12 Nisan kan testi verdim pozitifti . 17 Nisan da keseyi görmeye gittim goremedm . Korkuyorum 5 hafta erken mi kese için . O günde kan testi verdim beta 3907 çıkmış normal mi .

Benimde öyle oldu testim pozitif çıktı . 5 haftalıkken gittim ama kese göremedik yarın tekrar gidecm inşallah . Benim adet gunumde lekelenme olmuştu .

Öyle bakmadı hemogram testi istedi sanırım doktor dış gebelikten şüphelendi ama ultrasyonda görünürdü heralde 5 haftalıkken
Dış gebeliğin ilk belirtisi düzensiz artan HCG değeri sabit kalması veya az artması elinizde son HCG sonucu hariç sonucunuz var mi

Benimde öyle oldu testim pozitif çıktı . 5 haftalıkken gittim ama kese göremedik yarın tekrar gidecm inşallah . Benim adet gunumde lekelenme olmuştu .
Benimde yumurtlamamdan 2 gün sonra bel ağrım ve kaşık batmam oldu çok sonra bitti 11 nisandan beri aşırı terlemem oldu geceleri sahura uyanıyorum ter içinde anlamadım bugünde ilk defa bir bel ağrım oldu ama ishal olursun beline vurur ya öyle ana geçti pek umudum yok belirtim de yok Şuan :/ 4 gün kaldı adetime ne göğsüm n şiş ne acıma var bu ayda olmadı sanırım bu ay ilk defa umutluydum düzenli olduğu için ama olmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…