2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Regle göre 5+2 ama yumurtlamaya göre 5+4 😫 kusma yok ama her şeyden tiksindim ve ben her şeyi yerdim hiç ayırt etmeden normalde. Şimdi bazı şeylerin düşüncesi bile mahvediyor beni 😂 12’ye de çok var
Erken başlamış senin:) yolun uzun geçmiş olsun🫣
Kızlar altıncı haftanın içindeyim ama mide bulantısı,tiksinme vb belirtilerin hicbiri yok var mi benim gibi olan sadece kasık sancılarım var
Benimde öyle kasik ağrılarım bir anda geliyor sonra gidiyor uygulamaya göre 6+1 ama ultrason da ne gözükür bilmiyorum

Tatlım üzgünüm bu dönemler de ekmek domates peynir zeytin falan alıyor insanın için. Ekmeğe yönelim oluyor hafif şeyler alıyor için.
Ama endişe edecek birsey yok bebeğimiz şuan bide ihtiyaç duymuyor rahat ol.
Paletli gıdalardan uzak dur asitli içeceklerden.
Ekmekten zarar gelmez 😂
Eveeet gerçekten de öyle 😂 yok neyse ki canım abur cubur da çekmiyor bu da bir şey 😬😬 yeterince vücudum yağlı ve etli bebek bunlardan beslense yeter 😂
Erken başlamış senin:) yolun uzun geçmiş olsun🫣

Benimde öyle kasik ağrılarım bir anda geliyor sonra gidiyor uygulamaya göre 6+1 ama ultrason da ne gözükür bilmiyorum
Abshaja sorma geçer diye dua ediyorum 😂🥴

Evet evet öyle yapacağım doktorum ne derse onu yaparım kafama göre davranma lüksüm yok. Umarım sıkıntı yok der umut işte benimkisi. Stresi atmak istiyorum.
Valla benim doktorum bayramda tatil fln planlama sakın. Sakin sakin evde otur dedi. Bence en azindan kalp atisini duyana kdr aksiyona girmeyin.

X