2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Benimde yumurtlamamdan 2 gün sonra bel ağrım ve kaşık batmam oldu çok sonra bitti 11 nisandan beri aşırı terlemem oldu geceleri sahura uyanıyorum ter içinde anlamadım bugünde ilk defa bir bel ağrım oldu ama ishal olursun beline vurur ya öyle ana geçti pek umudum yok belirtim de yok Şuan :/ 4 gün kaldı adetime ne göğsüm n şiş ne acıma var bu ayda olmadı sanırım bu ay ilk defa umutluydum düzenli olduğu için ama olmayacak gibi
Belli de olmuyor tabi rabbim hayırlısını versin

Benim doktorum keseyi gördükten sonra sanırım izmirde yaşamamızdan dolayı yaz geliyor denizle alakalı sorun yok girebilirsin diye direkt söyledi eğer gebelikte bir problem yoksa bu şekilde söylüyor galiba doktorlar🤷🏼‍♀️🤍
Deniz icin degil zaten benim anladigim kadariyla. Genel yolculuk yapma ile ilgili. Yoksa hamilelikte yoga pilates yuzme oneriliyor.

Evet evet öyle yapacağım doktorum ne derse onu yaparım kafama göre davranma lüksüm yok. Umarım sıkıntı yok der umut işte benimkisi. Stresi atmak istiyorum.

Valla benim doktorum bayramda tatil fln planlama sakın. Sakin sakin evde otur dedi. Bence en azindan kalp atisini duyana kdr aksiyona girmeyin.
Ben de bugün doktorumu arayıp sordum. Cuma günü 7+0 olacak bebiş. İstanbuldan antalyaya mide bulantım olmadığı için Şahsi aracımızla dinlenerek ve ayaklarımı uzatarak gidebileceğimi söyledi. Her doktorun farklı bir yolu oluyor sanırım ☺️

Ben de bugün doktorumu arayıp sordum. Cuma günü 7+0 olacak bebiş. İstanbuldan antalyaya mide bulantım olmadığı için Şahsi aracımızla dinlenerek ve ayaklarımı uzatarak gidebileceğimi söyledi. Her doktorun farklı bir yolu oluyor sanırım ☺️
Canım senin mi kanama alanın vardu yanlış mı hatırlıyorum

Oncelikle tavuk organik degilse yemeyin zaten
Karb a gelince kizartma da yemeyin airfryer da bor derece ama derin yag olmaz
5 gun 150gr kdr balik kirmizi et (eti yemek olarak da yapabilirsiniz) mevsim yesillikleri
2 gun baklagil tursu ev yogurdu
Ekmek cok istediginizde siyez veya karabugday ekmegi
Ceviz brezilya cevizi cig badem cig findik araogun olarak 1-2 porsiyon meyve
Kendinizi buna bisekilde adapte edin
Bebisin ihtiyaci olanlar belli hamur onu gelirstirmeyecek beynine kemiklerine kaslarina hicbiseyine etki etmicek sadece size gobek yapicak basen yapicak okdr…
Canımmm teşekkür ederim normal şartlarda çok sağlıklı beslenen her şeye özen gösteren bir insandım fakat asla şuan midem almıyor, özellikle et ve türevleri görmeye dayanamıyorum, sebze ağzımda tutamıyorum. Geçecek umarım, çözümü ekşide buldum bol limonlu karışık mini mini sebzeli kinoa ile geçirdim bu akşamı, midem kalkmadı çok şükür. 🙏🏻 Allah herkese yardımcı olsun

Canımmm teşekkür ederim normal şartlarda çok sağlıklı beslenen her şeye özen gösteren bir insandım fakat asla şuan midem almıyor, özellikle et ve türevleri görmeye dayanamıyorum, sebze ağzımda tutamıyorum. Geçecek umarım, çözümü ekşide buldum bol limonlu karışık mini mini sebzeli kinoa ile geçirdim bu akşamı, midem kalkmadı çok şükür. 🙏🏻 Allah herkese yardımcı olsun
Yanlız değilsin canım 😀

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim . Dikkate alacağım. 3 kayıp dışında tüp bebek tedavisi de oldum. Tutunmadı. Kayıplarım genetik sorunlu yumurtadan kaynaklı olabilir denmişti. Kafam karma karışık. Bütün bu süreçte 10 tane doktora gittim. Bugün yine doktora gideceğim fikrini alayım. Sizin de süreciniz sağlıkla ilerlesin 🙏🏻
Benim de amh im düşük ve erken yumurtalık yetmezliği teşhisim vardı ve düşüklerime sebep bulunamayınca kalan yumurtalarımın genetik kusurlu olmasından bahsetmişti doktorlar ama bu söylediğim tedaviden sonra bebeğimi kollarıma alabildim hamdolsun siz de umutsuz olmayın geçtiğim yollardan geçmişsiniz evet çok zor bir süreç bir kadın için çok yıpratıcı ama dert veren Rabbim derman da vermiş siz israrla bu bağışıklık sistemi üzerinde durum bence

Deniz icin degil zaten benim anladigim kadariyla. Genel yolculuk yapma ile ilgili. Yoksa hamilelikte yoga pilates yuzme oneriliyor.

Benim doktorumda 2 saat gibi aralıklarda mola vererek istediğin yere gidebilirsin demişti🤍

Kizlar bı derdim var sizde de oluyor mu oldu mu merak ettim.. ben kendi hazırladığım yemekleri yiyemiyorum keyifle ve az az yiyorum çoğunlukla tekim kendime birşeyler hazırlamak zor geliyor canım birşey istemiyor böyleyken .. ben nasıl beslenicem böyle ya 😞

Bugün mağazada çocuk kıyafetleri reyonlarını gezdim. Bebek kıyafetleri uçmuş. Aralık ayına kadar hepten uçacak. Sağlıklı olsunlar doğsunlar inşallah ona sıra gelsin.

X