-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.301
İnşallah su kalp atışını duysam rahat edicem :)) çok teşekkür ederim düşünceleriniz içinTatlım endişe olacak hiçbirşey yok
Nazar et kendini sabaha başlarsın hay demiyeydim diye
Hiç endişe duyma tatlım her hamilelik kendine özgüdür.
Keşke bende de olmasa
Duyarsın tatlım ne zaman gideceksinİnşallah su kalp atışını duysam rahat edicem :)) çok teşekkür ederim düşünceleriniz için
Erken başlamış senin:) yolun uzun geçmiş olsunRegle göre 5+2 ama yumurtlamaya göre 5+4kusma yok ama her şeyden tiksindim ve ben her şeyi yerdim hiç ayırt etmeden normalde. Şimdi bazı şeylerin düşüncesi bile mahvediyor beni 12’ye de çok var
Benimde öyle kasik ağrılarım bir anda geliyor sonra gidiyor uygulamaya göre 6+1 ama ultrason da ne gözükür bilmiyorumKızlar altıncı haftanın içindeyim ama mide bulantısı,tiksinme vb belirtilerin hicbiri yok var mi benim gibi olan sadece kasık sancılarım var
Doktor da bana dün 6+1 dedi hakkımızda hayırlısı güzeli bulsun bizleriErken başlamış senin:) yolun uzun geçmiş olsun
Benimde öyle kasik ağrılarım bir anda geliyor sonra gidiyor uygulamaya göre 6+1 ama ultrason da ne gözükür bilmiyorum
Haftaya pazartesi bir hafta sonra gel dedi doktor yedinci haftadaDuyarsın tatlım ne zaman gideceksin
Bende yarın gidicem amaBende yarın gideceğim kalp atışı için çoook heyecanlıyım kızlar
Olsun belki hızlı gelişiyordur minikBende yarın gidicem ama
Kalp atışı için erken olabilir 6+1
Eveeet gerçekten de öyleTatlım üzgünüm bu dönemler de ekmek domates peynir zeytin falan alıyor insanın için. Ekmeğe yönelim oluyor hafif şeyler alıyor için.
Ama endişe edecek birsey yok bebeğimiz şuan bide ihtiyaç duymuyor rahat ol.
Paletli gıdalardan uzak dur asitli içeceklerden.
Ekmekten zarar gelmez
Abshaja sorma geçer diye dua ediyorumErken başlamış senin:) yolun uzun geçmiş olsun
Benimde öyle kasik ağrılarım bir anda geliyor sonra gidiyor uygulamaya göre 6+1 ama ultrason da ne gözükür bilmiyorum
Ahahahahha yerim yaEveeet gerçekten de öyleyok neyse ki canım abur cubur da çekmiyor bu da bir şey yeterince vücudum yağlı ve etli bebek bunlardan beslense yeter
Abshaja sorma geçer diye dua ediyorum
Aynen bence de canım bende gidene kadar 8. Haftaya yaklaşırım gibiHaftaya pazartesi bir hafta sonra gel dedi doktor yedinci haftada
İnsallah canım kalp sesini duyduk mu bir ay rahatımOlsun belki hızlı gelişiyordur minikumarım güzel haberlerle geliriz canım
Amin inşallah canım
Gözünüz aydınKızlar bugün 6+6 yız, ve kalp atışını duymuş bulunmaktayız
İnşallah canım, hepinize duacığımGözünüz aydınben de 6+6 da gideceğim inşallah sizin gibi duyarım ben de
Valla benim doktorum bayramda tatil fln planlama sakın. Sakin sakin evde otur dedi. Bence en azindan kalp atisini duyana kdr aksiyona girmeyin.Evet evet öyle yapacağım doktorum ne derse onu yaparım kafama göre davranma lüksüm yok. Umarım sıkıntı yok der umut işte benimkisi. Stresi atmak istiyorum.