2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar benim gibi hiç midesi bulanmayanlar! Ne dersiniz oğlumuz mu olacak acaba?
Selam kızlar...ben de tüp bebek sürecindeyim keseyi gördüm ,5+6 sat tarihime göre yarın kalp atışı için doktora gidicem.Benim de hiç bir belirtim yok midemde hiç bulanmadı şimdiye kadar normal mi bilmiyorum

Selam kızlar. 2. Gebeliğim ama yine de insan bazı şeylere endişeleniyor işte. Lütfen fikirlerinizi yazın kafam karışık.
İlk gebeliğimde beta değerlerim:
22 temmuz 5.23
30 temmuz 217
3 ağustos 1461
Şuan ki beta değerlerim:
13 nisan 38.4
18 nisan 437
Sanki artış az gibi geldi bana daha çok çıkar diye düşünüyordum açıkçası günüm 3 gün geçti çünkü. Aile hekimi de tekrar kan vermemi istedi ama araya bayram giriyo sonra 1 hafta şehir dışında olucam veremicem. Doktora da bayramdan 10 gün sonra falan anca gidebilicem o yüzden de gerildim biraz. Adet olacakmış gibi ağrım oldu bugün ara ara. İlkinde de olmuştu zaten. Pek belirtim de yok. Ne bileyim düşük falan yapıcam diye endişeleniyorum vesvese hali var biraz içim garip yani anlamadım bende

13 40 15 80 17 160 18 240 çok güzel artmış değer maşallah

Devlet hastaneleri pişmanlık ya, Allah mecbur etmesin, gidenler de iyi insanlarla iyi makinelerle karşılaşsin inşallah, 5+6 da ozelde karından ultrasonla bebeği gördük kalp atışını net görmesek de atışını gosterdi, bugün 7 haftalıkken kalp atışını net duyabilme umuduyla devlete gittim, karından ultrasonla keseyi zor gördü bebeği goremiyorum vs deyince kabul ettim vajinal ultrasonu, zar zor bebeği görüp zar zor kalp atışını duyduk, beni endiselendirmekten başka bişeye yaramadı, Perşembe gününe özele randevu aldım mecburen.

Hepimiz benzer durumları yaşamışız, devlet Hastanesi'ne gidip kese ya da bebek göremeyen ya da kalp atışı duyamayan endiselenmesin, cihazları berbat

Merhabalar sat 11 Mart 12 Nisan kan testi verdim pozitifti . 17 Nisan da keseyi görmeye gittim goremedm . Korkuyorum 5 hafta erken mi kese için . O günde kan testi verdim beta 3907 çıkmış normal mi .
Tatlım kese için 5000 ve üstü olması gerekiyor.
Yani telaş edecek birsey yok geç döllenme de olabilir.
Gayet normal bir sonraki gidişte görürsün

Kızlar merhaba benim beta değerim bat dan 2 gün sonra 1277 çıktı 1 hafta gecikince doktora gittim ve kesmin daha 4+1 olduğunu söyledi betaya göre kese küçük mü ve normalde son adet tarihim 13 Mart sat a göre doktora gittiğim gün 5+0 olmadı gerekirken 4+1 dedi gelişmedi mi acaba korkuyorum sağlıksız gebelik diye böyle olan var mı aranızda

Tamm da iki güne bir iki katı artış beklenir çok da güzel artmış az olan ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…