-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.281
ya negatif deneyimleri okumak benim kaygımı oldukça arttırıyor maalesefO okumakla ilgili değil canım gözümüzle görmüyoruz ya sürekli o yüzden bir endişe normalde de insanın karnı agriyabilir ama hamileyken agriyinca acaba bir şey mi var acaba endişesi sarıyor annelik hormonu
Neden olmasınkarşılaşırız belki
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim . Dikkate alacağım. 3 kayıp dışında tüp bebek tedavisi de oldum. Tutunmadı. Kayıplarım genetik sorunlu yumurtadan kaynaklı olabilir denmişti. Kafam karma karışık. Bütün bu süreçte 10 tane doktora gittim. Bugün yine doktora gideceğim fikrini alayım. Sizin de süreciniz sağlıkla ilerlesinMerhaba tesadüfen hikayenizi gördüm…benim de daha önce 3kaybım var ve tüp bebek tedavisindeyken yine gebe kalıp şükğr kızımı kollarıma aldım.suan yine hamileyim…kayıplarımın sebebi bağışıklığımmış çünkü tonlarca test yapıldı hepsi normaldi kızımda hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kortizon olarak prednol 4mg hap ve intralipid serum,kabadan pruloton iğne,estrofem hap,duphaston hap,multivitamin,b12, kan sulandıcı iğne ve coraspin aldım…sizin de bagıdıklığınız benimki gibi bebegi yabancı hücre olarak görüp büyümesini engelliyor olabilir…iyi bir perinatoloğla görüşün bence
Bana da gece oldu canım iğne batma değil de biraz şişlik hissettim karnımda ve ağrı da vardı, sabah uyandığımda geçmişti, şiddetli olmadığı sürece normal sanırımKızlar sizin de alt karnınıza birden iğne batmış gibi olup geçiyor mu
aynen böyle sancı gibi ama çok kısa sürüyorKızlar sizin de alt karnınıza birden iğne batmış gibi olup geçiyor mu
Evet kuzum doktor da öyle demişti şiddetli olmadığı sürece korkma diye ama insan korkuyor işteBana da gece oldu canım iğne batma değil de biraz şişlik hissettim karnımda ve ağrı da vardı, sabah uyandığımda geçmişti, şiddetli olmadığı sürece normal sanırım
Aynen kuzu böyle sanki bıçak saplanır gibi ama saniyelik bişiaynen böyle sancı gibi ama çok kısa sürüyor
Kaçıncı haftadasın ?Sabah hiç bulantı, tiksinme yaşamayan ben akşamladı canavara dönüşüyorum.sağlıklı beslenmek için çok çaba sarfediyorum kereviz yemeği yaptım, yanına da tavuk ama aslaaa dün akşam yiyemedim tavuğu görmeye tahammül bile edemedim ki çok severdim. Patates kızartmasıyla açma yedim şaka gibi. Safi karbonhidrat yemek istiyorum kuru kuru. Ekmek arası patates ekmek arası pilav falan. Ekmek de yememm normalde akşamları. Bu bebek benimle oynuyor bana nolur sağlıklı bir yemek önerin midemin reddetmeyeceği. Mahvoldum
Regle göre 5+2 ama yumurtlamaya göre 5+4Kaçıncı haftadasın ?
Çok geçmiş olsun bende çok zor geçirdim ilkinde mide bulantısına hapın bile faydası olmadı 12.haftada birden kesildi
Ben canım hiçbişeyden tiksinmiyorum arada mide bulantım oluyor sadece bide dediğin gibi kasık ağrısı 6+6 bugün.Kızlar altıncı haftanın içindeyim ama mide bulantısı,tiksinme vb belirtilerin hicbiri yok var mi benim gibi olan sadece kasık sancılarım var
Tatlım üzgünüm bu dönemler de ekmek domates peynir zeytin falan alıyor insanın için. Ekmeğe yönelim oluyor hafif şeyler alıyor için.Sabah hiç bulantı, tiksinme yaşamayan ben akşamladı canavara dönüşüyorum.sağlıklı beslenmek için çok çaba sarfediyorum kereviz yemeği yaptım, yanına da tavuk ama aslaaa dün akşam yiyemedim tavuğu görmeye tahammül bile edemedim ki çok severdim. Patates kızartmasıyla açma yedim şaka gibi. Safi karbonhidrat yemek istiyorum kuru kuru. Ekmek arası patates ekmek arası pilav falan. Ekmek de yememm normalde akşamları. Bu bebek benimle oynuyor bana nolur sağlıklı bir yemek önerin midemin reddetmeyeceği. Mahvoldum
Kız ne güzel işte oh keyfini çıkarKızlar altıncı haftanın içindeyim ama mide bulantısı,tiksinme vb belirtilerin hicbiri yok var mi benim gibi olan sadece kasık sancılarım var
Oluyor tatlım tabiki birden sancı da giriyor bana bazen anı hareketlerdeKızlar sizin de alt karnınıza birden iğne batmış gibi olup geçiyor mu
Bende zerre mide bulantısı da yok insan tedirgin oluyor :))Ben canım hiçbişeyden tiksinmiyorum arada mide bulantım oluyor sadece bide dediğin gibi kasık ağrısı 6+6 bugün.
Öyle de insan tedirgin oluyor ne bilimKız ne güzel işte oh keyfini çıkar
Tatlım endişe olacak hiçbirşey yokBende zerre mide bulantısı da yok insan tedirgin oluyor :))
Nazar et kendini sabaha başlarsın hay demiyeydim diyeÖyle de insan tedirgin oluyor ne bilim
Bana da öyle oluyor kuzum rahim mi büyüyor acabaOluyor tatlım tabiki birden sancı da giriyor bana bazen anı hareketlerde