2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Sabah hiç bulantı, tiksinme yaşamayan ben akşamladı canavara dönüşüyorum. sağlıklı beslenmek için çok çaba sarfediyorum kereviz yemeği yaptım, yanına da tavuk ama aslaaa dün akşam yiyemedim tavuğu görmeye tahammül bile edemedim ki çok severdim. Patates kızartmasıyla açma yedim şaka gibi. Safi karbonhidrat yemek istiyorum kuru kuru. Ekmek arası patates ekmek arası pilav falan. Ekmek de yememm normalde akşamları. Bu bebek benimle oynuyor bana nolur sağlıklı bir yemek önerin midemin reddetmeyeceği. Mahvoldum

O okumakla ilgili değil canım gözümüzle görmüyoruz ya sürekli o yüzden bir endişe normalde de insanın karnı agriyabilir ama hamileyken agriyinca acaba bir şey mi var acaba endişesi sarıyor annelik hormonu
ya negatif deneyimleri okumak benim kaygımı oldukça arttırıyor maalesef

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim . Dikkate alacağım. 3 kayıp dışında tüp bebek tedavisi de oldum. Tutunmadı. Kayıplarım genetik sorunlu yumurtadan kaynaklı olabilir denmişti. Kafam karma karışık. Bütün bu süreçte 10 tane doktora gittim. Bugün yine doktora gideceğim fikrini alayım. Sizin de süreciniz sağlıkla ilerlesin

Bana da gece oldu canım iğne batma değil de biraz şişlik hissettim karnımda ve ağrı da vardı, sabah uyandığımda geçmişti, şiddetli olmadığı sürece normal sanırım
Evet kuzum doktor da öyle demişti şiddetli olmadığı sürece korkma diye ama insan korkuyor işte

Kaçıncı haftadasın ?
Çok geçmiş olsun bende çok zor geçirdim ilkinde mide bulantısına hapın bile faydası olmadı 12.haftada birden kesildi

Kaçıncı haftadasın ?
Çok geçmiş olsun bende çok zor geçirdim ilkinde mide bulantısına hapın bile faydası olmadı 12.haftada birden kesildi
Regle göre 5+2 ama yumurtlamaya göre 5+4 kusma yok ama her şeyden tiksindim ve ben her şeyi yerdim hiç ayırt etmeden normalde. Şimdi bazı şeylerin düşüncesi bile mahvediyor beni 12’ye de çok var

Kızlar altıncı haftanın içindeyim ama mide bulantısı,tiksinme vb belirtilerin hicbiri yok var mi benim gibi olan sadece kasık sancılarım var

Kızlar altıncı haftanın içindeyim ama mide bulantısı,tiksinme vb belirtilerin hicbiri yok var mi benim gibi olan sadece kasık sancılarım var
Ben canım hiçbişeyden tiksinmiyorum arada mide bulantım oluyor sadece bide dediğin gibi kasık ağrısı 6+6 bugün.

Tatlım üzgünüm bu dönemler de ekmek domates peynir zeytin falan alıyor insanın için. Ekmeğe yönelim oluyor hafif şeyler alıyor için.
Ama endişe edecek birsey yok bebeğimiz şuan bide ihtiyaç duymuyor rahat ol.
Paletli gıdalardan uzak dur asitli içeceklerden.
Ekmekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…