2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ay Nagihan hanım harika biri enerjisi ve bilgisi çok iyi siz gönül rahatlığıyla guvenebilirsiniz ona bir şey olsa soylerdi. Ben de tüp bebek bölümündeki muayeneler bitince ona gidicem. Ücret ne kadar oldu acaba?
950 tl muayene ücreti ilk testleri de istediğin yerde yaptırabilirsin dedi çok tatlı bi kadın

Benim doktorum yaz geliyor denize girmende bir sakınca yok diye sormadan söylemişti ama soğukluğuyla alakalı bir şey demedi
Deniz tuzlu su olduğu için aslında antiseptik özellikte havuz gibi değil..havuz zaten seven biri değilim hiç girmiyorum akşam doktorumla konuşacağım. Alt kısmı ıslak tutmamak suretiyle sıkıntı olacağını bende düşünmüyorum açıkçası bakalım umarım izin verir.
grip olmuştum girersem balgam söktürücü etkisi görür daha iyi gelir tam geçer hastalığım bana hep öyle olmuştur

İzmirde mi yaşıyorsunuz?

Dün gittiğim kontrol de kalp atışını duyduk bende 7+3 oldum cinsellik ,havuz ,denizden uzak dur dedi ama sen yine de doktoruna danış canım

Ben iki doktora gittim 5+4 ve 6+1 de ikisi de karından baktı
Ben 6+1 de gittiğimde bir iki arkadaşım alttan bakabilir demişti burda da okudum birkaç kişiden. Alttan bakılma olmasın diye beta hcg 2000 lere çıkmasını beklemiştim. Şimdi kalp atışı kaldı bakalım hayırlısıyla duysak içim ferahlayacak

Canım kalbi duyuluyor bu sefer acaba şu acaba bu endişesi başlıyor

aslında buralarda negatif şeyler okumak hiç doğru değil insana ekstra endişe yüklüyor
O okumakla ilgili değil canım gözümüzle görmüyoruz ya sürekli o yüzden bir endişe normalde de insanın karnı agriyabilir ama hamileyken agriyinca acaba bir şey mi var acaba endişesi sarıyor annelik hormonu

Arkadaşlar Merhaba
Yaklaşık 4 haftalık hamileyim bu hafta ilk doktor kontrolüm için randevu alacağım.
Pendik Medipol ve Medical Park arasında kararsız kaldım.
Hangi doktolara gittiniz memnun kaldınız mı?
Pendik bölgesinde farklı doktor ve hastane önerilerilere açığım.
Ayrıca hastanelerin kendi bünyesinden doğum paketleri aldınız mı ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…