- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.261
950 tl muayene ücreti ilk testleri de istediğin yerde yaptırabilirsin dedi çok tatlı bi kadınAy Nagihan hanım harika biri enerjisi ve bilgisi çok iyi siz gönül rahatlığıyla guvenebilirsiniz ona bir şey olsa soylerdi. Ben de tüp bebek bölümündeki muayeneler bitince ona gidicem. Ücret ne kadar oldu acaba?
Deniz tuzlu su olduğu için aslında antiseptik özellikte havuz gibi değil..havuz zaten seven biri değilim hiç girmiyorum akşam doktorumla konuşacağım. Alt kısmı ıslak tutmamak suretiyle sıkıntı olacağını bende düşünmüyorum açıkçası bakalım umarım izin verir.Benim doktorum yaz geliyor denize girmende bir sakınca yok diye sormadan söylemişti ama soğukluğuyla alakalı bir şey demedi
İzmirde mi yaşıyorsunuz?Deniz tuzlu su olduğu için aslında antiseptik özellikte havuz gibi değil..havuz zaten seven biri değilim hiç girmiyorum akşam doktorumla konuşacağım. Alt kısmı ıslak tutmamak suretiyle sıkıntı olacağını bende düşünmüyorum açıkçası bakalım umarım izin verir.
grip olmuştum girersem balgam söktürücü etkisi görür daha iyi gelir tam geçer hastalığım bana hep öyle olmuştur
Evet öyle gerçekten bakalım kalp atışından sonra ona devam edicem inşallah.950 tl muayene ücreti ilk testleri de istediğin yerde yaptırabilirsin dedi çok tatlı bi kadın
Hayır Adana da yaşıyorum. Mersin Anamur tarafına gideceğiz. Ege'nin suyu şimdi çok soğuktur orda cesaret edemezdim şuanİzmirde mi yaşıyorsunuz?
Dün gittiğim kontrol de kalp atışını duyduk bende 7+3 oldum cinsellik ,havuz ,denizden uzak dur dedi ama sen yine de doktoruna danış canımMerhaba Aralık anneleri.
Ben şuan 7 haftalık hamileyim. Bayram sonrası kalp atışı için doktora gideceğim.
Bayramda eşimle kampa gitmeyi düşünüyoruz normalde her bayram yaparız iki gün kafa dinlemek için her yıl Nisan Mayıs Haziran da denize gireriz normalde. Şuan denize girmenin bir zararı olur mu bilginiz var mı? Soğuk suya alışık bünyem hastaysam bile deniz genelde geçirir hastalığımi.doktoruma ulasamadim bu haftalarda denize giren oldu mu?
Evet evet öyle yapacağım doktorum ne derse onu yaparım kafama göre davranma lüksüm yok. Umarım sıkıntı yok der umut işte benimkisi. Stresi atmak istiyorum.Dün gittiğim kontrol de kalp atışını duyduk bende 7+3 oldum cinsellik ,havuz ,denizden uzak dur dedi ama sen yine de doktoruna danış canım
Kalp atışı için karından bakıyorlar değil mi ? Bazıları vaginal demiş ama emin olamadım. Benim doktorum 6+1 de keseye karından baktı.Dün gittiğim kontrol de kalp atışını duyduk bende 7+3 oldum cinsellik ,havuz ,denizden uzak dur dedi ama sen yine de doktoruna danış canım
Ben iki doktora gittim 5+4 ve 6+1 de ikisi de karından baktıKalp atışı için karından bakıyorlar değil mi ? Bazıları vaginal demiş ama emin olamadım. Benim doktorum 6+1 de keseye karından baktı.
Ben 6+1 de gittiğimde bir iki arkadaşım alttan bakabilir demişti burda da okudum birkaç kişiden. Alttan bakılma olmasın diye beta hcg 2000 lere çıkmasını beklemiştim. Şimdi kalp atışı kaldı bakalım hayırlısıyla duysak içim ferahlayacakBen iki doktora gittim 5+4 ve 6+1 de ikisi de karından baktı
Canım kalbi duyuluyor bu sefer acaba şu acaba bu endişesi başlıyorBen 6+1 de gittiğimde bir iki arkadaşım alttan bakabilir demişti burda da okudum birkaç kişiden. Alttan bakılma olmasın diye beta hcg 2000 lere çıkmasını beklemiştim. Şimdi kalp atışı kaldı bakalım hayırlısıyla duysak içim ferahlayacak
aslında buralarda negatif şeyler okumak hiç doğru değil insana ekstra endişe yüklüyorCanım kalbi duyuluyor bu sefer acaba şu acaba bu endişesi başlıyor
Sanırım artık hiç endişemiz bitmeyecekCanım kalbi duyuluyor bu sefer acaba şu acaba bu endişesi başlıyor
karşılaşırız belkiEvet öyle gerçekten bakalım kalp atışından sonra ona devam edicem inşallah.
O okumakla ilgili değil canım gözümüzle görmüyoruz ya sürekli o yüzden bir endişe normalde de insanın karnı agriyabilir ama hamileyken agriyinca acaba bir şey mi var acaba endişesi sarıyor annelik hormonuaslında buralarda negatif şeyler okumak hiç doğru değil insana ekstra endişe yüklüyor
Evet Allah sonunu güzel etsin.Sanırım artık hiç endişemiz bitmeyecekbenim kısmetse ilk olacak bakalım farklı bir heyecan
Sanırım benim biraz göbeğim var o yüzden vajinal baktı 7+3 deKalp atışı için karından bakıyorlar değil mi ? Bazıları vaginal demiş ama emin olamadım. Benim doktorum 6+1 de keseye karından baktı.
Merhaba sağlıklı gebelik süreci dilerimHayır Adana da yaşıyorum. Mersin Anamur tarafına gideceğiz. Ege'nin suyu şimdi çok soğuktur orda cesaret edemezdim şuanAkdeniz daha erken ısınıyor.