2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
İnşallah bende duyabilirim dediğin gibi çoook korkuyorum ona zarar gelmiştir diye canım Allah büyük inşallah güzel haberlerle gelebilirim çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın 😍🙏
Allah’ın izniyle sen de duyarsın sabır , benim anlamadığım eşimin hormonları daha hızlı değişti hamile olan o mu ben miyim belli değil aş eriyor üstelik 😂😂😂😂😂

kızlar ben inanılmaz evhamlı ve endişeli hissediyorum ya az önce burda erken kese görülmesinde boş gebelik ihtimali olduğunu yazmışlar bunu okuyunca keseyi erken gördüm bir şey mi var diye bir korku bastı. ve gerçekten normalde böyle bir tip değilimdir 😔 1164 çıktı dünki beta hcg ve keseyi gördü dr ama çok ufak henüz minicik her şey iyi gözüküyor dedi

Merhaba Aralık anneleri.
Ben şuan 7 haftalık hamileyim. Bayram sonrası kalp atışı için doktora gideceğim.
Bayramda eşimle kampa gitmeyi düşünüyoruz normalde her bayram yaparız iki gün kafa dinlemek için her yıl Nisan Mayıs Haziran da denize gireriz normalde. Şuan denize girmenin bir zararı olur mu bilginiz var mı? Soğuk suya alışık bünyem hastaysam bile deniz genelde geçirir hastalığımi.doktoruma ulasamadim bu haftalarda denize giren oldu mu?

kızlar ben inanılmaz evhamlı ve endişeli hissediyorum ya az önce burda erken kese görülmesinde boş gebelik ihtimali olduğunu yazmışlar bunu okuyunca keseyi erken gördüm bir şey mi var diye bir korku bastı. ve gerçekten normalde böyle bir tip değilimdir 😔 1164 çıktı dünki beta hcg ve keseyi gördü dr ama çok ufak henüz minicik her şey iyi gözüküyor dedi
1000 üstü vajinal görünür

E
Merhaba Aralık anneleri.
Ben şuan 7 haftalık hamileyim. Bayram sonrası kalp atışı için doktora gideceğim.
Bayramda eşimle kampa gitmeyi düşünüyoruz normalde her bayram yaparız iki gün kafa dinlemek için her yıl Nisan Mayıs Haziran da denize gireriz normalde. Şuan denize girmenin bir zararı olur mu bilginiz var mı? Soğuk suya alışık bünyem hastaysam bile deniz genelde geçirir hastalığımi.doktoruma ulasamadim bu haftalarda denize giren oldu mu?
Enfeksiyon riski olabilir diye biliyorum

Merhaba Aralık anneleri.
Evet canım bende enfeksiyon riski açısından girilmemeli diye biliyorum

7 Mart 29-30 günde bir adet oluyordum
geçen hafta perşembe gittiğimde kese gözüküyordu yolk gözükmedi kanama alanımda fazlaydı
Kanama alanı yüzünden her hafta gelebilirsin dedi
Benim korkum bu yüzden 🥹
Senin çok şükür sıkıntın yok ☺️

Tüp bebek tedavisinde de ben aynı ilaçları kullanmıştım ama bağışıklık sistemi için değil genel uyguladıkları prosedürler böyle hatta rahimden iğne bile yapıldı bağışıklık sistemi için Ocak ayındada sadece embriyolar vardı transfer için bunları kullanmıştım
Ayrıca pruloton iğne Amerika da yasaklanmış (düşük önleyici olarak faydası olmadığı için)Doktor Mustafa melih Erkan doktorun adı açıklama yaptı bir kaç gün önce
İnsallag bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🙏
Hee benimki 8 Mart. Öyle de benimde 7senedir ilk defa kese gördüm öncesinde hep kimyasal gebelik dış gebelik geçirdim. İster istemez geliyo acaba ilerlicekmi nolcak
Kız aslında normal 🤭 ben tam 7+0 da duydum kalbini hatta ultrasonda 6+5 çıktı ama tabi beklemek zor 😅
Çok uzun geliyo bana yaa ne bilim aslında keyfini çıkartmak lazım bu günlerin de
İnşallah canım 🥰
tabi inşallah başkalarına verdiğim bu aklı kendime de veririm 😂
Sakin ol ben de senin gibi sürekli düşünüyordum kalp atışı için şükür duydum şimdi ıkılı tarama cinsiyet diye devam ediyor endişeler 😊
he yaaa

medipol megada nagihan hanıma gidiyorum inşallah öyledir biliyorum boş evhamlar ama elimde değil anlamadım bana noluyo 😀
Ay Nagihan hanım harika biri enerjisi ve bilgisi çok iyi siz gönül rahatlığıyla guvenebilirsiniz ona bir şey olsa soylerdi. Ben de tüp bebek bölümündeki muayeneler bitince ona gidicem. Ücret ne kadar oldu acaba?

Merhaba Aralık anneleri.
Benim doktorum yaz geliyor denize girmende bir sakınca yok diye sormadan söylemişti ama soğukluğuyla alakalı bir şey demedi🙏

X