2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Zaten hayırlısıyla kalp atışı duysam içim rahatlıcak ta sürekli bi tetikteyim acaba nolcak diye

Başka doktora git canım.

Bayramdan sonra haftaya doktora git tatlım kanaman falan yoksa acele etmeye gerek yok

Bişey olmayacak canım herşey böyle güzel devam edecek allahın izniyle. Günler haftalar birbirini kovalayacak karnımız büyümeye başlayacak.
Amiiinn inşallah tez zamanda gelsin o günler
Bende seninle aynıyım yarın gidicem kontrole yolk kesesini görsem haftaya kalp için Çağıracak aynı haftalardayiz güzel haberler alalım insallah
Yaa sat kaçtı senin? Ben pazartesi kese gördüm cuma tekrar çağırdı yolk gördüm. Başta her hafta çağırcam dedi seviniyordum şimdi de 2 hafta sonra gel dedi

Bat 10 nisandı. Bhcg 12 nisanda 154, bugün de 462. Neredeyse üç kat artmış. Bu olumsuz bir durum mu?
Merhaba tesadüfen hikayenizi gördüm…benim de daha önce 3kaybım var ve tüp bebek tedavisindeyken yine gebe kalıp şükğr kızımı kollarıma aldım.suan yine hamileyim…kayıplarımın sebebi bağışıklığımmış çünkü tonlarca test yapıldı hepsi normaldi kızımda hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kortizon olarak prednol 4mg hap ve intralipid serum,kabadan pruloton iğne,estrofem hap,duphaston hap,multivitamin,b12, kan sulandıcı iğne ve coraspin aldım…sizin de bagıdıklığınız benimki gibi bebegi yabancı hücre olarak görüp büyümesini engelliyor olabilir…iyi bir perinatoloğla görüşün bence

3 gün ağladım bende hüngür hüngür bir şey olmadı galiba yoksa belli ederdi kendini, daha hassas olduğumuz için kendimizi durduramıyoruz

7 Mart 29-30 günde bir adet oluyordum
geçen hafta perşembe gittiğimde kese gözüküyordu yolk gözükmedi kanama alanımda fazlaydı
Kanama alanı yüzünden her hafta gelebilirsin dedi
Benim korkum bu yüzden
Senin çok şükür sıkıntın yok
Tüp bebek tedavisinde de ben aynı ilaçları kullanmıştım ama bağışıklık sistemi için değil genel uyguladıkları prosedürler böyle hatta rahimden iğne bile yapıldı bağışıklık sistemi için Ocak ayındada sadece embriyolar vardı transfer için bunları kullanmıştım
Ayrıca pruloton iğne Amerika da yasaklanmış (düşük önleyici olarak faydası olmadığı için)Doktor Mustafa melih Erkan doktorun adı açıklama yaptı bir kaç gün önce
İnsallag bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Olmaz olmaz öyle olsa hepimizinki gider dün bayram çikolatası reklamına ağlıyordum

7+1 oluyo çok uzun ben dayanamam muhtemelen bi doktor kaçamağı yaparım
Kız aslında normal ben tam 7+0 da duydum kalbini hatta ultrasonda 6+5 çıktı ama tabi beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…