2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-17-22-14-47-615_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-04-17-22-14-47-615_com.google.android.youtube.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 41
Banu çiftçi de bu şekilde belirtmiş burda doktorlar arasında bir fikir ayrılığı var netlik olmadığı için karar mercii de anne de hamişler kendilerni nasıl iyi hissedicekse o şekilde karar verebilirler. Ben dinledim çok kısa şahsen düşüğümde olduğu için önceden çok iyi hissettim🙏🤍
9D94ADFB-0E66-47EF-92C7-26ADA3CB39E1.jpeg

Banu çiftçi de bu şekilde belirtmiş burda doktorlar arasında bir fikir ayrılığı var netlik olmadığı için karar mercii de anne de hamişler kendilerni nasıl iyi hissedicekse o şekilde karar verebilirler. Ben dinledim çok kısa şahsen düşüğümde olduğu için önceden çok iyi hissettim🙏🤍Eki Görüntüle 3234871
Burada bahsettiği şey ulturasyon bizim bahsettiğimiz şey doppler benim de 1 tane kaybım var o yüzden çok daha özenli olmaya çalışıyorum ama dediğiniz herkesin kendi tercihi 🌼

Kızlar eşimle tartıştık aşırı saçma bir sebep yüzünden adam özür de diledi ama ben saatlerdir ağlıyorum bir de üzerimde kalp atışını duyacak mıyız diye bir stres var.. dostlarım çok ağlamanın bebişe zararı olur mu şimdi de zararı olacak diye ağlayasım geliyor.

Ben hiicc kalbi kaç atıyor diye sorup aklıma takmadım canım. Kalbinin atışı iyi mi dedim herşey yolunda dedi bilmek daha kötü inanki
Aynen yaa her detaya takılıyoruz istemsizce. Bana doktor çok uzun süre verdi kalp atışı için☹️ ben nasıl beklicem yaa 28 Nisan çok uzun çocuğun cinsiyet öğrenme zamanıyla beraber çağıraydı bari

Kızlar eşimle tartıştık aşırı saçma bir sebep yüzünden adam özür de diledi ama ben saatlerdir ağlıyorum bir de üzerimde kalp atışını duyacak mıyız diye bir stres var.. dostlarım çok ağlamanın bebişe zararı olur mu şimdi de zararı olacak diye ağlayasım geliyor.
Yok kız ağla hatta sonra rahatlama geliyo rahatlık her zaman iyidir👌🏻 stres kötüdür☝🏻

ay güzelim benim ağlamak vücuttaki stresi azaltır aslında gebelikte ağlamak vücudun bebeği koruma mekanizması 🌺 ama biraz yürüyüş yap mutluluk hormonu salgıla netflixte yönlendirmeli meditasyon var nefes egzersizi seni rahatlatır onu yapmayı deneyebilirsin

ay güzelim benim ağlamak vücuttaki stresi azaltır aslında gebelikte ağlamak vücudun bebeği koruma mekanizması 🌺 ama biraz yürüyüş yap mutluluk hormonu salgıla netflixte yönlendirmeli meditasyon var nefes egzersizi seni rahatlatır onu yapmayı deneyebilirsin
Canım benim çok teşekkür ediyorum mutlaka bakacağım 🥰

Aynen yaa her detaya takılıyoruz istemsizce. Bana doktor çok uzun süre verdi kalp atışı için☹️ ben nasıl beklicem yaa 28 Nisan çok uzun çocuğun cinsiyet öğrenme zamanıyla beraber çağıraydı bari
Hahaha bana da uzak tarih vermişti ama lekelenme olunca gel bakalım dedi o zaman duyduk ee 28 nisan da uzak baya ama 😏 kaç haftalık oluyor o tarihe ?

Kızlar selam, ben sonunda bugün kendi doktoruma başladım gebelik takibi için. Hacettepe perinatolog prof aynı zamanda onunla hamilelik takibi benim için öyle rahatlatıcı ki oğlumda hamileliğimde de çok rahatlatmıştı beni psikolojik olarak. Kalp atışını çok net dinletti kanama alanım hiç kalmamış rahimde. Sat a göre de 6+3 ultrason ölçümüne göre de 6+3 çıktı. Her şey yolunda dedi tahlillerimi yazdı özel bi lab da yaptıracağım sonuçlarını göndereceğim. 11+0 da gel ense kalınlığını da ölçelim gelmişken dedi. Öyle sürekli gel bakayım demez. 4 haftada bir görür. 😁
Aa bende Hacettepe düşünüyorum
Prof ama özel gibi para alıyormuş bazı işlemlerde doğru mu bilginiz var mı

İki gün önce aynı şeyi yaşadım ne dediysem ne yaptıysam ters anladı eşim ağlamaktan gözlerim şişti bu seferde ağladım diye sinirden ağladım ama dün bebeğimin kalp atışını duydum şükür sorun yok ama hissediyor diye üzüldüm

Öyle de kuzum çok ağladım çok stres oldum diye korktım ama ağlayınca da rahatladım🙈 inşallah bişey olmamıştır 😍
Olmaz olmaz öyle olsa hepimizinki gider dün bayram çikolatası reklamına ağlıyordum 😂😂

Hahaha bana da uzak tarih vermişti ama lekelenme olunca gel bakalım dedi o zaman duyduk ee 28 nisan da uzak baya ama 😏 kaç haftalık oluyor o tarihe ?
7+1 oluyo çok uzun ben dayanamam muhtemelen bi doktor kaçamağı yaparım😂

İki gün önce aynı şeyi yaşadım ne dediysem ne yaptıysam ters anladı eşim ağlamaktan gözlerim şişti bu seferde ağladım diye sinirden ağladım ama dün bebeğimin kalp atışını duydum şükür sorun yok ama hissediyor diye üzüldüm
İnşallah bende duyabilirim dediğin gibi çoook korkuyorum ona zarar gelmiştir diye canım Allah büyük inşallah güzel haberlerle gelebilirim çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın 😍🙏

Olmaz olmaz öyle olsa hepimizinki gider dün bayram çikolatası reklamına ağlıyordum 😂😂

7+1 oluyo çok uzun ben dayanamam muhtemelen bi doktor kaçamağı yaparım😂
Kalp atışını da duyunca alış canım. Bundan sonra ayda bir kontrole çağırır doktorlar. Beni 5 hafta sonra çağırdı, ense kalınlığını da ölçüp duruma göre fetal dna kromozomlara baktıracak.

X