- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.205
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.201
Çok sevinirim link atarsan bı merak ettim şahsen
Bu link bu da açıklaması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevinirim link atarsan bı merak ettim şahsen
Burada bahsettiği şey ulturasyon bizim bahsettiğimiz şey doppler benim de 1 tane kaybım var o yüzden çok daha özenli olmaya çalışıyorum ama dediğiniz herkesin kendi tercihiBanu çiftçi de bu şekilde belirtmiş burda doktorlar arasında bir fikir ayrılığı var netlik olmadığı için karar mercii de anne de hamişler kendilerni nasıl iyi hissedicekse o şekilde karar verebilirler. Ben dinledim çok kısa şahsen düşüğümde olduğu için önceden çok iyi hissettimEki Görüntüle 3234871
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBurada bahsettiği şey ulturasyon bizim bahsettiğimiz şey doppler benim de 1 tane kaybım var o yüzden çok daha özenli olmaya çalışıyorum ama dediğiniz herkesin kendi tercihi
Amin inşallahSağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Biz gittik ama sayı vermedi normal hersey dediKalp atışı dinleyen kızlar, doktorunuz kalbinin 140 dan az veya daha fazla attığı belirtti mi? Yarın randevum var saat 5te merak ettim
Aynen yaa her detaya takılıyoruz istemsizce. Bana doktor çok uzun süre verdi kalp atışı için ben nasıl beklicem yaa 28 Nisan çok uzun çocuğun cinsiyet öğrenme zamanıyla beraber çağıraydı bariBen hiicc kalbi kaç atıyor diye sorup aklıma takmadım canım. Kalbinin atışı iyi mi dedim herşey yolunda dedi bilmek daha kötü inanki
Yok kız ağla hatta sonra rahatlama geliyo rahatlık her zaman iyidir stres kötüdürKızlar eşimle tartıştık aşırı saçma bir sebep yüzünden adam özür de diledi ama ben saatlerdir ağlıyorum bir de üzerimde kalp atışını duyacak mıyız diye bir stres var.. dostlarım çok ağlamanın bebişe zararı olur mu şimdi de zararı olacak diye ağlayasım geliyor.
Öyle de kuzum çok ağladım çok stres oldum diye korktım ama ağlayınca da rahatladım inşallah bişey olmamıştırYok kız ağla hatta sonra rahatlama geliyo rahatlık her zaman iyidir stres kötüdür
ay güzelim benim ağlamak vücuttaki stresi azaltır aslında gebelikte ağlamak vücudun bebeği koruma mekanizması ama biraz yürüyüş yap mutluluk hormonu salgıla netflixte yönlendirmeli meditasyon var nefes egzersizi seni rahatlatır onu yapmayı deneyebilirsinKızlar eşimle tartıştık aşırı saçma bir sebep yüzünden adam özür de diledi ama ben saatlerdir ağlıyorum bir de üzerimde kalp atışını duyacak mıyız diye bir stres var.. dostlarım çok ağlamanın bebişe zararı olur mu şimdi de zararı olacak diye ağlayasım geliyor.
Canım benim çok teşekkür ediyorum mutlaka bakacağımay güzelim benim ağlamak vücuttaki stresi azaltır aslında gebelikte ağlamak vücudun bebeği koruma mekanizması ama biraz yürüyüş yap mutluluk hormonu salgıla netflixte yönlendirmeli meditasyon var nefes egzersizi seni rahatlatır onu yapmayı deneyebilirsin
Hahaha bana da uzak tarih vermişti ama lekelenme olunca gel bakalım dedi o zaman duyduk ee 28 nisan da uzak baya ama kaç haftalık oluyor o tarihe ?Aynen yaa her detaya takılıyoruz istemsizce. Bana doktor çok uzun süre verdi kalp atışı için ben nasıl beklicem yaa 28 Nisan çok uzun çocuğun cinsiyet öğrenme zamanıyla beraber çağıraydı bari
Aa bende Hacettepe düşünüyorumKızlar selam, ben sonunda bugün kendi doktoruma başladım gebelik takibi için. Hacettepe perinatolog prof aynı zamanda onunla hamilelik takibi benim için öyle rahatlatıcı ki oğlumda hamileliğimde de çok rahatlatmıştı beni psikolojik olarak. Kalp atışını çok net dinletti kanama alanım hiç kalmamış rahimde. Sat a göre de 6+3 ultrason ölçümüne göre de 6+3 çıktı. Her şey yolunda dedi tahlillerimi yazdı özel bi lab da yaptıracağım sonuçlarını göndereceğim. 11+0 da gel ense kalınlığını da ölçelim gelmişken dedi. Öyle sürekli gel bakayım demez. 4 haftada bir görür.
İki gün önce aynı şeyi yaşadım ne dediysem ne yaptıysam ters anladı eşim ağlamaktan gözlerim şişti bu seferde ağladım diye sinirden ağladım ama dün bebeğimin kalp atışını duydum şükür sorun yok ama hissediyor diye üzüldümKızlar eşimle tartıştık aşırı saçma bir sebep yüzünden adam özür de diledi ama ben saatlerdir ağlıyorum bir de üzerimde kalp atışını duyacak mıyız diye bir stres var.. dostlarım çok ağlamanın bebişe zararı olur mu şimdi de zararı olacak diye ağlayasım geliyor.
Canım bir bilgim yok ben özel muayenehanesine gidiyorum cinnahta.Aa bende Hacettepe düşünüyorum
Prof ama özel gibi para alıyormuş bazı işlemlerde doğru mu bilginiz var mı
Olmaz olmaz öyle olsa hepimizinki gider dün bayram çikolatası reklamına ağlıyordumÖyle de kuzum çok ağladım çok stres oldum diye korktım ama ağlayınca da rahatladım inşallah bişey olmamıştır
7+1 oluyo çok uzun ben dayanamam muhtemelen bi doktor kaçamağı yaparımHahaha bana da uzak tarih vermişti ama lekelenme olunca gel bakalım dedi o zaman duyduk ee 28 nisan da uzak baya ama kaç haftalık oluyor o tarihe ?
İnşallah bende duyabilirim dediğin gibi çoook korkuyorum ona zarar gelmiştir diye canım Allah büyük inşallah güzel haberlerle gelebilirim çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınİki gün önce aynı şeyi yaşadım ne dediysem ne yaptıysam ters anladı eşim ağlamaktan gözlerim şişti bu seferde ağladım diye sinirden ağladım ama dün bebeğimin kalp atışını duydum şükür sorun yok ama hissediyor diye üzüldüm
Ay canım inşallah ya çok ağladım çok stres oldum diye çok evham yaptım inşallah zarar gelmemiştirOlmaz olmaz öyle olsa hepimizinki gider dün bayram çikolatası reklamına ağlıyordum
7+1 oluyo çok uzun ben dayanamam muhtemelen bi doktor kaçamağı yaparım
Kalp atışını da duyunca alış canım. Bundan sonra ayda bir kontrole çağırır doktorlar. Beni 5 hafta sonra çağırdı, ense kalınlığını da ölçüp duruma göre fetal dna kromozomlara baktıracak.Olmaz olmaz öyle olsa hepimizinki gider dün bayram çikolatası reklamına ağlıyordum
7+1 oluyo çok uzun ben dayanamam muhtemelen bi doktor kaçamağı yaparım