- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.181
Benimki de istemedi ama ben kendim yaptirdimkızlar benim dr progesteron istemedi keseyi gördük ultrasonla bakarken rahminde güzel dedi sizce bakmasını isteyeyim mi
ben de gideyim de yaptırayım en iyisi asmde bakıyorlar mıBenimki de istemedi ama ben kendim yaptirdim
Canım çok kafana takma düşündükçe takacak birşey bulursun benim hcg 5800lerdeydi vajinalden çok küçük göründü kese. Şu an 7+2 yım kalbini de duyduk çok şükür bir problem de yok lütfen takılma öyle şeylere ki hatta doktorum da bana 2 gün geriden geliyor ama buna geri bile denmez yumurtlama zamanın farklidir çok çok normal demiştiArkadaşlar kan sonucun çıkmış.en başından beri su şekilde;
08 Nisan: 22,83 progesteron: 34,2
10 Nisan: 94.86 progesteron: 40
17 nisan: 4858 progesteron: 40
Şimdi sorum şu bugün kontrole gittin karından ultrasonda baktı.gorunmez dedi HCG sonucu çıkmamıştı daha ama minik bir kese gördü geç yumurtlamissindir dedi.Hcg istedi. 15 gün sonra gel dedi. Bu değere kesenin daha net görünmesi gerekmez miydi? SAT 12 Mart bu arada. Bu progesteron da artması lazım miydi acaba? O da takıldı kafama. Hapını da kullanıyorum ayrıca
Belirtmedi kalp atışı iyi dedi olumsuz bir şey yok dedi ama bence sesli dinlemeyin kalbine zarqr veriyorKalp atışı dinleyen kızlar, doktorunuz kalbinin 140 dan az veya daha fazla attığı belirtti mi? Yarın randevum var saat 5te merak ettim
HayırKalp atışı dinleyen kızlar, doktorunuz kalbinin 140 dan az veya daha fazla attığı belirtti mi? Yarın randevum var saat 5te merak ettim
Bununla ilgili bir netlik yok ki dinleyenler endişelenmesinBelirtmedi kalp atışı iyi dedi olumsuz bir şey yok dedi ama bence sesli dinlemeyin kalbine zarqr veriyor
Bunu ilk defa duydum ne gibi zararı oluyor ki.. herkes okuyorum dinliyor şuan bi merak ettimBen kalp sesi duymak istemedim çünkü kalp sesi dinlemek bebeğin kalp kapakciklarina Zarar veriyor o yüzden atışını izledik
Aslında nadir olarak bu şekilde söylüyor doktorlar genellikle dinletiliyor zaten çok kısa sürüyor 5-10 sanıye kadarBunu ilk defa duydum ne gibi zararı oluyor ki.. herkes okuyorum dinliyor şuan bi merak ettim
Ses duyulsun diye ısı veriyorlar gittiğim doçent ben dinletmiyorum burada 30 saniye için bebeğin kalbini tehlikeye atamam dedi ben de eve geldim bu konuyu araştırdım doktorların çoğunim onermedegini gördümBunu ilk defa duydum ne gibi zararı oluyor ki.. herkes okuyorum dinliyor şuan bi merak ettim
Aa bana da bir arkadaşım söyledi bende hurafe dedimTanıdığımız bir prof. Dr kalp atışı hızlı ise kız yavaşsa erkek bebek demişti
Hurafe değilAa bana da bir arkadaşım söyledi bende hurafe dedimama zaten sormamıştım doktora kaç olduğunu
Isı verilmiyor ki zaten jel sürülüyor karnımıza o da iletkenlik görevi veriyor diye okudum bir araştırmada bu şekilde kesin bir bilgi olsa zaten hiç tercih edilmez ki ben kimyasal geçirdim daha önce düşük yaptım doktorum hassas davranıyor ona rağmen dinletti çok kısaSes duyulsun diye ısı veriyorlar gittiğim doçent ben dinletmiyorum burada 30 saniye için bebeğin kalbini tehlikeye atamam dedi ben de eve geldim bu konuyu araştırdım doktorların çoğunim onermedegini gördüm
Yaa bende doktordan duyduğunuzu duydum ya şimdi artık hurafe dememHurafe değilannem bize gittiğinde de benim kalp atışım hızlı 2 erkek kardeşimin yavasmis diyor ki ben oradan anlamsitim
Size bir video linki atacağım oradaki doktor da benim doktorumun söylediğini söylüyor tabii annenin tercihi ama bu konuda o zaman çok araştırmıştım ve dinlenmenin tehlikeli olduğunu savunan çok doktor görmüştümIsı verilmiyor ki zaten jel sürülüyor karnımıza o da iletkenlik görevi veriyor diye okudum bir araştırmada bu şekilde kesin bir bilgi olsa zaten hiç tercih edilmez ki ben kimyasal geçirdim daha önce düşük yaptım doktorum hassas davranıyor ona rağmen dinletti çok kısa
Kızlar her yerde hızlı demekkiAa bana da bir arkadaşım söyledi bende hurafe dedimama zaten sormamıştım doktora kaç olduğunu
Ben hiicc kalbi kaç atıyor diye sorup aklıma takmadım canım. Kalbinin atışı iyi mi dedim herşey yolunda dedi bilmek daha kötü inankiKalp atışı dinleyen kızlar, doktorunuz kalbinin 140 dan az veya daha fazla attığı belirtti mi? Yarın randevum var saat 5te merak ettim
Çok sevinirim link atarsan bı merak ettim şahsenSize bir video linki atacağım oradaki doktor da benim doktorumun söylediğini söylüyor tabii annenin tercihi ama bu konuda o zaman çok araştırmıştım ve dinlenmenin tehlikeli olduğunu savunan çok doktor görmüştüm