- 15 Ağustos 2023
- 90
- 53
- 3
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.881
Çok teşekkür ederim deneyeceğimBence hiç stres yapmayın, eğer pik süresi size uzun geldiyse mesela 3. Gün de hala pikse catlmaya yardımcı olmak için 2-3 tane havuç yiyebilirsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim deneyeceğimBence hiç stres yapmayın, eğer pik süresi size uzun geldiyse mesela 3. Gün de hala pikse catlmaya yardımcı olmak için 2-3 tane havuç yiyebilirsiniz
Siz kaçıncı ayinizda hamile kaldınız ve adet gecikmesiyle mi öğrendinizBence hiç stres yapmayın, eğer pik süresi size uzun geldiyse mesela 3. Gün de hala pikse catlmaya yardımcı olmak için 2-3 tane havuç yiyebilirsiniz
Bak işaretlediğim yerlerde kuzumKuzum bende de var demiştiniz sanırım ikinci yumurtlama o ne zaman olmuş acaba ben anlamadım da![]()
E hormon bebişim hepimizde yükleniyor başındanCanım senin yine haftan ileride ya ben şimdiden nasıl böyleyim anlamadım![]()
Tamam balım çok sağolBak işaretlediğim yerlerde kuzum
Yaaa ne güzelEvet bebişim![]()
MaşallahEvet bebişim![]()
Eşim geç gelecek ve çok yorgun olacakSabah işe gidicemerken çıkıyorum artık akşam inşallah
senin ne oldu görev
Sen de sağ ol kuzumTamam balım çok sağol![]()
Amin kuzum Allah herkese nasip etsin inşallah ikinci evliliğim eşimin bebişi hiç yok o yüzden çok istiyorum bide 2 ay önce kaybettik kimyasal olunca sanki hiç olmıcakmış gibi geliyorYaaa ne güzelinsan hepsinde çok heyecan yapıyor sanırım biri üçü dördü fark etmiyor
Allah bağışlasın canım benim
27 yaş kuzum oğlum 6 kızlarım 4 ve 2 yaşında canım ilk eşimden olan bebişlerim bunlar şimdi 6 aydır deniyoruz bi kimyasal oldu maalesefMaşallahAllah bağışlasın
kaç yaşındasın kuzum sen? Çocuklar kaç yaşında
![]()
Canım hiç stres yapma bak Allah’a sükür hamile kalabiliyorsun o yüzden bence çok yakında olumlu haber alacaksınAmin kuzum Allah herkese nasip etsin inşallah ikinci evliliğim eşimin bebişi hiç yok o yüzden çok istiyorum bide 2 ay önce kaybettik kimyasal olunca sanki hiç olmıcakmış gibi geliyor![]()
Bende 7. Günü yaşadım canımİnşallah canım sende tam o ara mı yaşadın
Kuzum benim şuan gittiğim doktor bana kızdı ben dedim ki yaşım 30 kimyasal olalı 1.5 seneden fazla oldu ben de attık beklemek istemiyorum tedaviye başlayacakken öğrendim dedim. Kimyasal olduysa sorun yok anlamına geliyor ne gerek var tarzında kızdı. O yüzden endişe etme. He bana dersen ki neden o kadar geçti üstünden ben çok kafaya takan bir tipim hiç rahatlatamadım kendimi27 yaş kuzum oğlum 6 kızlarım 4 ve 2 yaşında canım ilk eşimden olan bebişlerim bunlar şimdi 6 aydır deniyoruz bi kimyasal oldu maalesef![]()
Ya gerçekten mi ama ağrılarım 1 2 saat sürüp geçti canım şuan yok senin devam etti miBende 7. Günü yaşadım canım
Biz Aralık'ta korunmayı bıraktık ama yumurtlamayı kacirmistim ben. Ocakta denedik olmadı, şubatta hamile kaldım Nisan'da boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Mayıs ayinda korunduk. Haziran ayında düzenim kaydı yine yumurtlamayı tutturamadik. Temmuzda denedik olmadı, Ağustosta hamileyim tekrarSiz kaçıncı ayinizda hamile kaldınız ve adet gecikmesiyle mi öğrendiniz
İnşallah canım diğerleri hemen oldu önceden yumurtlama sorunum yoktı tiroid yoktu şimdi sorun yaşıyorum ama o yüzden korkuyorumCanım hiç stres yapma bak Allah’a sükür hamile kalabiliyorsun o yüzden bence çok yakında olumlu haber alacaksın![]()
Bende öyleyim canım çok takıyorum bende maalesef hele kimyasaldan sonra daha çok takmaya başladım eşim kızıyor artık olacağı varsa da sen böyle stres yapıyorsun olmuyor diye bir yandan haklı adam ama bir yandan gel bide bana sorKuzum benim şuan gittiğim doktor bana kızdı ben dedim ki yaşım 30 kimyasal olalı 1.5 seneden fazla oldu ben de attık beklemek istemiyorum tedaviye başlayacakken öğrendim dedim. Kimyasal olduysa sorun yok anlamına geliyor ne gerek var tarzında kızdı. O yüzden endişe etme. He bana dersen ki neden o kadar geçti üstünden ben çok kafaya takan bir tipim hiç rahatlatamadım kendimi