- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.781
Evet bugün yaptım inşallahİlk koyduğun bugün yaptığın sanırım kuzum silinmiş neredeyse, inşallah sonrasında bebişinin çift çizgisini göreceksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün yaptım inşallahİlk koyduğun bugün yaptığın sanırım kuzum silinmiş neredeyse, inşallah sonrasında bebişinin çift çizgisini göreceksin![]()
Bu ay benimde öyle oldu kuzum ya böyle tam anlamıyla çok silik göremedim bikaç gün, dün çatlamadan sonra 4.gündü anca o zaman çok silik görebildim. Ama sanırım çok silikleşmesede çatlamış sayılıyor. Sen yinede pikten sonra soluk gördüğün günü çatlama olarak say canımEvet daha pikti canım dün ama daha silik olsa içim rahat ederdi çatladığı günü tam bilmek istiyorum![]()
Çok teşekkür ederim canımBu ay benimde öyle oldu kuzum ya böyle tam anlamıyla çok silik göremedim bikaç gün, dün çatlamadan sonra 4.gündü anca o zaman çok silik görebildim. Ama sanırım çok silikleşmesede çatlamış sayılıyor. Sen yinede pikten sonra soluk gördüğün günü çatlama olarak say canım![]()
Yerleşiyordur inşallah bende aynı acıları yaşadım ama degdi bebegim benimleKızlar bakar mısınız valla belirti aramıyorum yumurtlamadan sonra 6. Gün adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya başladı 1 saattir böyle çok rahatsız etmiyor ama bir şeyler hissediyorum
Canim benim de tam adete denk geldi ama denize faln gireceğim de tampon kullandim, onun dışında normal biraz ağrılı olursa tabi su da zor oluyor amaDurumu bilmediğim için adet geciktirici de kullanmadım. Bi de hamilelik düşünüyorum zaten kullanmazdım ama inşallah olmam diyorum tatilim bari güzel geçsin
Balım batimiz senle aynı gün 1 Eylül inşallah olmiycaz merak etmeFiltre yaptım daha belirgin oldu sankigörüyor musunuz kızlar ? @edahandro
melisaa93
fnd_50
melegim can A Afratafrac
Ya aslında her ay böyle. Sonra birden çakılıyor o yüzden son ana kadar yorum yapamıyorumSenin yüksek gidiyor![]()
İşte 4 kalana kadar beklerim gibiO eskidendiiiii grubun büyüsüne kapıldık gittik![]()
Ayyyy hadi inşallah kuzum yarın bende deniceö tekrardan bata kadar devam hayırlı haberler ver yarın bizeBalım batimiz senle aynı gün 1 Eylül inşallah olmiycaz merak etmebende yarın sabah bı deniycem bakım ateşim 3 gündür 37 36.9 cikiyo hafif kaşık ağrısı batmalarim var geçmedi inşallah
güzel haberler Rabbimin mucizesi hepimize gelsin
![]()
Sende aynı anda haber verelim çok heyecanlıyım bende ateş olcerle geziyorum bı iniyo bı çıkıyorAyyyy hadi inşallah kuzum yarın bende deniceö tekrardan bata kadar devam hayırlı haberler ver yarın bize![]()
Valla başkanımızı duydun yarın baslionİşte 4 kalana kadar beklerim gibi![]()
Ben 4 ağustosta çektirdim amestezili biraz kanamam oldu uyanınca hiç birşey hissetmedim biraz dinlendim hastanede eve geldim sonra 10 dakika korkmaKızlar merhabaa yarın hsg çektiricem sonra bomba gibi geliyorummhsg çektirenlere sorum var. Anestezisiz olacak çok acır mı ?? Nelere dikkat etmeliyim ? Doktorunuz ilişkiye ara verdirdi mi ?
İlişkiye tam gaz devam sadece 3 gün aksef içtim enfeksiyon kapamak için o kadar 1 gün ara ver sadece kanaman olursa normal hayatına devam ediyorsunKızlar merhabaa yarın hsg çektiricem sonra bomba gibi geliyorummhsg çektirenlere sorum var. Anestezisiz olacak çok acır mı ?? Nelere dikkat etmeliyim ? Doktorunuz ilişkiye ara verdirdi mi ?
AyyyyyySende aynı anda haber verelim çok heyecanlıyım bende ateş olcerle geziyorum bı iniyo bı çıkıyorakıntın varmı senin güzel anne belirtilerin ne
![]()
Neden bu böyle testler yapıyorlarsaSöyleyemez aynen. Döllenmeden sonra en erken 8-9-10. günlerde çıkıyor. Bu bile kişiden kişiye değişyor. Ben Adetime 5 gün kala öğrendim ilk kez aşşır silik çizgiyle. İnanmayın bu erken gebelik testlerine.
Teşekkür ederimİlişkiye tam gaz devam sadece 3 gün aksef içtim enfeksiyon kapamak için o kadar 1 gün ara ver sadece kanaman olursa normal hayatına devam ediyorsun![]()