• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet artık hiçbir şüphe götürmez ki hamilesin kuzumm 🧿😍🧿🙏🧿😍 çok net
Yaa ben de çok değişik hissediyorum, inanamıyorum gibi 😅 bat günü gelmeden tam rahat edemicem galiba, bat gelince de kalp atışı için bi diken ustunde olurum gibime geliyor 😂 sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş modundayim şu an 🥺

bu kadar fazla vitamin sizi etkilemiyor mu ne kadar zamandır istıyorsunuz cocugunuz varmı yoksa ilk cocuk mu
Hiç çocuğum yok, Adet başlayınca alıyorum hepsini, adet 17. gününden itibaren sadece metaformin ve folik asit alıyorum. Mutlaka vucüdümu dinlendiriyorum, çünkü böbreklerime çok yüklenmek istemiyorum.

Yaa ben de çok değişik hissediyorum, inanamıyorum gibi 😅 bat günü gelmeden tam rahat edemicem galiba, bat gelince de kalp atışı için bi diken ustunde olurum gibime geliyor 😂 sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş modundayim şu an 🥺
Hayırlısıyla hepsini göreceksin İnşAllah bebeğim😍🤲🏻

Gul220 Gul220 canım nasılsın nerelerdesin ☺️ Gözler seni arıyor ☺️
İyiyim canim sen nasılsın 🤗
Gonal f yumurta büyütmedi tekrar doza başladı doktor. Onun stresi var üzerimde 😕 olan yumurtalar da küçük boyutta çatlıyor sanırım, cuma tekrar gideceğim kontrole. Normalde bugün yada yarın aşılama olmam gerekiyordu🤷🏼‍♀️

İyiyim canim sen nasılsın 🤗
Gonal f yumurta büyütmedi tekrar doza başladı doktor. Onun stresi var üzerimde 😕 olan yumurtalar da küçük boyutta çatlıyor sanırım, cuma tekrar gideceğim kontrole. Normalde bugün yada yarın aşılama olmam gerekiyordu🤷🏼‍♀️
İyiki takip ettiriyorsun canım bak derdi buldun dermanını da bulup çözeceksin İnşAllah 🤲🏻 Hep dualarımdasın 😍🥰 hiç canını sıkma sen takviyelerle güzelce büyüyecek.

Back
X