- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.261
8.gün başladım 15.gün bıraktım pik görünceinşaallah canım sende gec başladın kac gün kullandın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.gün başladım 15.gün bıraktım pik görünceinşaallah canım sende gec başladın kac gün kullandın canım
Normal günümde oldum canım ikinci yumurtlama yokmuş YaniSenin gününe daha yokmuydu cnm erken mi oldun. Bu arada bende test yaptim benbeyaz.
Evet canım İnşAllah her şey yolundadırDun benmde aklıma gelmişti aşılama olacaktı sanirm
Çok güzel koyulaşıyor maşaAllahYaptım canımbugün 11
![]()
Bugün bat günün mü peki? Bugün kaçıncı günün canım. Maşallah artık çok çok çok net çizginTabii kikuruma çizgisi bile yoktu ışıkla çizgi aradım o derece
2 gün sonra da gayet pembe çıkmıştı
![]()
Yaa ben de çok değişik hissediyorum, inanamıyorum gibiEvet artık hiçbir şüphe götürmez ki hamilesin kuzummçok net
Saçmalama gözümüz şenleniyorHer gün her gün sizi teste bogmiyim demiştim![]()
Ovü testinde var gibiydi hatta bazı günler hep koyuydu demek ki o test ekstra koyu gösteriyorNormal günümde oldum canım ikinci yumurtlama yokmuş Yani![]()
Hiç çocuğum yok, Adet başlayınca alıyorum hepsini, adet 17. gününden itibaren sadece metaformin ve folik asit alıyorum. Mutlaka vucüdümu dinlendiriyorum, çünkü böbreklerime çok yüklenmek istemiyorum.bu kadar fazla vitamin sizi etkilemiyor mu ne kadar zamandır istıyorsunuz cocugunuz varmı yoksa ilk cocuk mu
Hayırlısıyla hepsini göreceksin İnşAllah bebeğimYaa ben de çok değişik hissediyorum, inanamıyorum gibibat günü gelmeden tam rahat edemicem galiba, bat gelince de kalp atışı için bi diken ustunde olurum gibime geliyor
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş modundayim şu an
![]()
Anladim cnm. Hayırlısı hakkımızda inşallahNormal günümde oldum canım ikinci yumurtlama yokmuş Yani![]()
Valla bilmiyorum da herşeyim arızalı bence benimOvü testinde var gibiydi hatta bazı günler hep koyuydu demek ki o test ekstra koyu gösteriyor
Üçüncü gün kızDöllenme değil canım bence senin yumurtan çatlıyor iyi değerlendir iğneyi yeni oldun çünkü
İyiyim canim sen nasılsın
Amin canım inşallah bol bol dua edin bana lütfenHayırlısıyla hepsini göreceksin İnşAllah bebeğim![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin insallahYaptım canımbugün 11
![]()
İyiki takip ettiriyorsun canım bak derdi buldun dermanını da bulup çözeceksin İnşAllahİyiyim canim sen nasılsın
Gonal f yumurta büyütmedi tekrar doza başladı doktor. Onun stresi var üzerimdeolan yumurtalar da küçük boyutta çatlıyor sanırım, cuma tekrar gideceğim kontrole. Normalde bugün yada yarın aşılama olmam gerekiyordu
![]()