• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canimm çok teşekkür ederimm😍❤️
Ben 2-3 güne bir bal çörekotu tarçın yemiştim onun etkisi oldu mu bilmiyorum eşime de yaptım, bir de keçiboynuzu özü kullandı ama o da düzenli kullanmadı sadece haftasonu gibi kullandı 🥴
Bende kaçırdım sanırım canım kendi telaşımdan buralara bakamadım..
Çok tebrik ederim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥹💓🤲

alsamda yetişmez artık canım kaldı bu ay senin kac günün kaldı varmı belirtin
İnşalah almana hiç gerek kalmaz kuzum. Belirti hissedemiyorum ben ya. Yumurtlamadan sonra 7. Günümdeyim.. genelde yatma isteğim var, oturamıyorum pek ama tembelliğime ve tatilde olmamdan kaynaklı da olabilir. Sen de var mı belirti? Senin kaçıncı günün? ..

Ay bi de sabah bi uyandım salyam akmış, A Afratafrac nın da sanki ağzı akmıştı uyurken sonra da hamile çıkmıştı. melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 melisaa93 melisaa93

İnşalah almana hiç gerek kalmaz kuzum. Belirti hissedemiyorum ben ya. Yumurtlamadan sonra 7. Günümdeyim.. genelde yatma isteğim var, oturamıyorum pek ama tembelliğime ve tatilde olmamdan kaynaklı da olabilir. Sen de var mı belirti? Senin kaçıncı günün? ..

Ay bi de sabah bi uyandım salyam akmış, A Afratafrac nın da sanki ağzı akmıştı uyurken sonra da hamile çıkmıştı. melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 melisaa93 melisaa93
benim daha çok var reglin 5 günü yarın biter ben vitaminlere devam ediyorum bal çörek otuda aklıma geldikçe yiyorum canım bakalım artık seninde az kalmış 10. günü test bekliyoruz 😍🙏

benim daha çok var reglin 5 günü yarın biter ben vitaminlere devam ediyorum bal çörek otuda aklıma geldikçe yiyorum canım bakalım artık seninde az kalmış 10. günü test bekliyoruz 😍🙏
Yeni başlangıcın uğur getirsin bebiş getirsin canım inşallah. Hsg sonrası hamişker kervanına katılalım inşallah biz de. Bal çörek otu çok etkili sanırım ben de iki üç gün yemiştim geçen ay ama benim midemi deldi gibi oldu, uzun kullanamadım. Midenize dikkat edin onu yerken. Benim midem hassas zaten.

Kızlar yumurtlama dönemindeyim ama inanılmaz bi sırt ağrım var ve karnımda şiş felaket normalde hep regl zamanı böyle olurdum

Kızlar şöyle bisey yaşayan var mı ? Bugün adetini 1 gün geçti gece yarısıyla beraber 2.gün olmuş oluyor. Test yaptim sabah negatifti adet olacağım diye beklerken garip bi şekilde çamaşırım ıslanıyor 2-3 çamaşır degistirdim her seferinde bisey akıyor gibi oluyor adet olucam heralde diye düşündüm ama yok su gibi bi akıntı bildiğiniz bu nedir böyle bisey niye olur yaşayan var mı ?
Merhaba günaydın benim adetime bir gün var dün test yaptım negatif ama sizin gibi akıntım var hatta regl oldum diye gidiyorum beyaz bir akıntı bende anlamadım ama olsa çıkar diyorum dün negatifti mecbur yarını bekleyeceğim ben cumartesi de tekrar test yapacağım eğer regl olmazsam, burada hamile olan arkadaşlara sordum 2 gün kala çıkar dediler ama regl olmadan da ümit kesilmez diyenler de oldu kafam çok karışık

Vitamin kullanıyor musunuz canım
Evet, ben koenzim Q 10 ubiqunol, resvesterol, magnezink, folik asit ve elevit provital omega kullanıyorum. Eşim d vitamini ve magnezink alıyor. Ayrıca hergün eşime keçiboynuzu özü bir kaşık yediryorum hatta bende bazen yiyorum, ben bir de zeytin yağında incir yiyorum , zaten sigarayı 6 önce bıraktı mayıs ayındaki sperm sonucu iyi çıktı. Sonrasında yaptırmadık sperm testi.

Daha önce insulin direnci problemim vardı 3 ayda 8 kilo verdim ve doktor 2 aydır metaformine başlattı beni. sabah akşam 1000 mg alıyorum. Vitaminleri gün içersinde farklı zamanlarda içiyorum. Yaşım 42 oldu, amh 1.1 bu nedenle takviye çok alıyorum.

Yeni başlangıcın uğur getirsin bebiş getirsin canım inşallah. Hsg sonrası hamişker kervanına katılalım inşallah biz de. Bal çörek otu çok etkili sanırım ben de iki üç gün yemiştim geçen ay ama benim midemi deldi gibi oldu, uzun kullanamadım. Midenize dikkat edin onu yerken. Benim midem hassas zaten.
rahatsız ediyorsa ac karnına degil hafif bişeyler atıstırdıktan sonra ye gercekten etkili benim yumurtlamamı 10. güne düşürdü

Evet, ben koenzim Q 10 ubiqunol, resvesterol, magnezink, folik asit ve elevit provital omega kullanıyorum. Eşim d vitamini ve magnezink alıyor. Ayrıca hergün eşime keçiboynuzu özü bir kaşık yediryorum hatta bende bazen yiyorum, ben bir de zeytin yağında incir yiyorum , zaten sigarayı 6 önce bıraktı mayıs ayındaki sperm sonucu iyi çıktı. Sonrasında yaptırmadık sperm testi.

Daha önce insulin direnci problemim vardı 3 ayda 8 kilo verdim ve doktor 2 aydır metaformine başlattı beni. sabah akşam 1000 mg alıyorum. Vitaminleri gün içersinde farklı zamanlarda içiyorum. Yaşım 42 oldu, amh 1.1 bu nedenle takviye çok alıyorum.
bu kadar fazla vitamin sizi etkilemiyor mu ne kadar zamandır istıyorsunuz cocugunuz varmı yoksa ilk cocuk mu

Maşallah kuzum güzel takviyeler alıyorsunuz. Eşinin sperm durumu için
Maxigo
Promotil men
Proxeed plus
Promen k
İmpryl
Gibi takviyelerle de bi göz atmanızı öneririm. Hız, sayı ve kalite için takviye olarak geçiyorlar. Kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. İçerikleri benzer, benim şimdilik gördüğüm en zengin içerik maxigo'da.

Ay evet kuzum. Uykumda salyam akmıştı 7 ya da 8. günümde.

Ayh hadi inşallah kuzum hamilesindir belirti arama boş ver benimde dün vardı şimdilik yok gelsin bebişler inşallh 😍😍😍

İnşAllah sende belirti göstermeyen hamilelerdensin canım 🤲🏻😍

Back
X