• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hayatımda ilk defa oldu işte o da ilaçla tabiki avantaj ama inşallah tutar oğlum sürecin başından beri iki tane bebeğimiz olacsk anne biri kız biri erkek diyor Rabbim ya hissettirdi ya duasını kabul etti ikiz olursa eğer🥹🥹 dua et nolur çok yoruldum şu süreçte . Her şey normal temiz ama olmuyor🙄 ama olacak 😍
İnşallah canım❤ İnşallah için mutlulukla dolar çok yakında🙏🙏🍀

Adetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle🙈 13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder🤲🏻

Eklentiler

• IMG_3271.webp
    IMG_3271.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 62
Adetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle🙈 13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder🤲🏻
Hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallah canım.

Bizimde 16 Ağustos yıldönümümüzdü bende çok heveslenmiştim belki öğrenirim hamileyimdir falan diye ama maalesef tam o gün adet oldum hemde normal tarihimden erken oldum baya üzüldüm bu sefer bende özel tarihlere anlam yüklüyorum maalesef geçen hamileliğim de düşük oldu maalesef doğum günümden 4 gün önce bende seviniyordum yeni yaşıma hamile giricem diye olmadı eşimin 25 temmuz doğum günüydü onda bile hamile olurum tekrar dedim olmadı yani demem o ki artık böyle özel tarihlere anlam yüklemek istemiyorum ama inşallah senin olmuştur iki mutluluk bi arada ne güzel olur 💞
Dilerim en kısa zamanda o mutluluğu tekrar tadarsın yürekten diledim şu anda 🙏🏻 tarihlerin çok da bir anlamı yok gerçekten, bizimki kendimizi oyalamak. En doğru en hayırlı zamanda gelsinler inşallah🙏🏻

Merhaba ; adet gününe 3 gün kaldı.Belirti olarak hissettiğim bel ve kasık ağrısı çok hafifi koku hassasiyeti ve sürekli idrara çıkma isteği dualarım isteyen herkese nasip etsin,güzel haberler alalım paylaşarak çoğalalım 🙏🏻

Back
X