- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.161
Kırmızıları görmeden hep umut varUmut var mı sizceolabilir mi öyle bi şey çünkü lütfen olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızıları görmeden hep umut varUmut var mı sizceolabilir mi öyle bi şey çünkü lütfen olsun
![]()
İnşallah burada isteyen herkes hayırlısıyla güzel haberler alırHayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallah canım.
Kuzum zaten ovulasyon yapınca stres oluyorsun iki günde bir değerlendirAdetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder
![]()
İlk zamanlar oyle ağrılar oluyor :))Karın ağrım cok fazla var birde ilk 2 gün kasık ağrım vardı
Tabi var canım. Bat günü pozitife dönen testlere şahit oldukUmut var mı sizceolabilir mi öyle bi şey çünkü lütfen olsun
![]()
Ya hep öyle yaptık bugüne kadar ama olmadı, bu defa çok dikkatli gitmek istedim sıfır kahve ve sağlıklı beslenme. Özellikle kıpkırmızı çıktığı günü değerlendirmek istiyoruz. İnşallah bu defa sağlıkla gebelik olurKuzum zaten ovulasyon yapınca stres oluyorsun iki günde bir değerlendir![]()
Gözlerim doldu bu mesajına![]()
Bu akşam bebişli bir arkadaşımızla görüştük, gerçekten de süt kokuyorlar burnumun direği sızladıÇok istiyoruz çook, dolan gözlerinden öperim
![]()
Kuzum ben bunu yaptım. Kendimi çok kastım. Sonra olmayınca saldım sağlıklı beslenmeymiş hak getire o biçim saldımYa hep öyle yaptık bugüne kadar ama olmadı, bu defa çok dikkatli gitmek istedim sıfır kahve ve sağlıklı beslenme. Özellikle kıpkırmızı çıktığı günü değerlendirmek istiyoruz. İnşallah bu defa sağlıkla gebelik olur![]()
Çok tatlısınız teşekkürlerTabi var canım. Bat günü pozitife dönen testlere şahit olduk![]()
Canım sperm sorunu yoksa eşinde pik günleri ve çatlama gününü arka arkaya değerlendirin bence 2-3 gün arka arkaya şeklinde sonra günaşırı devam edersiniz tekrarAdetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder
![]()
Benim doktorum 2 defa istemişti düzenli artış var diyip bir daha kan verme haftaya gel demiştiHerkese selam beta hcg değerine kaç kere baktırmak gerekiyor acaba? Üç kere yaptırıp düzenli artış varsa daha kan vermeye gerek var mı?
Ne zaman test yapacaksın canım, inşallah vardırBAt 29 agustos
3 gun cok adet agrisi cektim alt Karnimda sukur bugun gecti
Yumurtlamamdan beri belim agriyo
biraz kasik agrisi basladi sanki gogus hassasiyetimde biraz artti gibi.
Sizde ne belirtiler var arkadaslar![]()
En onemli gunler pikten onceki pik gunu ve pikten sonraki gunler benceAdetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder
![]()
Sanirim iki gun kala yaparim veya kesin bir belirti hissedersem hemen yaparim bilemiyorumNe zaman test yapacaksın canım, inşallah vardır![]()
Ay kendimi sokuşturayım araya benimki de 15 mayısmış
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallahSanirim iki gun kala yaparim veya kesin bir belirti hissedersem hemen yaparim bilemiyorum
Ben gec yumurtluyorum cnku erken cikmaz pco var