• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kuzum zaten ovulasyon yapınca stres oluyorsun iki günde bir değerlendir 😌
Ya hep öyle yaptık bugüne kadar ama olmadı, bu defa çok dikkatli gitmek istedim sıfır kahve ve sağlıklı beslenme. Özellikle kıpkırmızı çıktığı günü değerlendirmek istiyoruz. İnşallah bu defa sağlıkla gebelik olur🤲🏻

Ya hep öyle yaptık bugüne kadar ama olmadı, bu defa çok dikkatli gitmek istedim sıfır kahve ve sağlıklı beslenme. Özellikle kıpkırmızı çıktığı günü değerlendirmek istiyoruz. İnşallah bu defa sağlıkla gebelik olur🤲🏻
Kuzum ben bunu yaptım. Kendimi çok kastım. Sonra olmayınca saldım sağlıklı beslenmeymiş hak getire o biçim saldım 🙈 sonra hamiş olduğumu öğrendim 🌺

Herkese selam beta hcg değerine kaç kere baktırmak gerekiyor acaba? Üç kere yaptırıp düzenli artış varsa daha kan vermeye gerek var mı?

Adetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle🙈 13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder🤲🏻
Canım sperm sorunu yoksa eşinde pik günleri ve çatlama gününü arka arkaya değerlendirin bence 2-3 gün arka arkaya şeklinde sonra günaşırı devam edersiniz tekrar

BAt 29 agustos
3 gun cok adet agrisi cektim alt Karnimda sukur bugun gecti
Yumurtlamamdan beri belim agriyo
biraz kasik agrisi basladi sanki
gogus hassasiyetimde biraz artti gibi.

Sizde ne belirtiler var arkadaslar 🥰

Adetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle🙈 13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder🤲🏻
En onemli gunler pikten onceki pik gunu ve pikten sonraki gunler bence
Ben iki kere bu sekilde hamile kaldim ovulasyon testi kullanarak

Back
X