• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Haa haaa. Ya ben atlayamıyorum. Her sayfayı okuyorum. Bu kızlar yüzünden kitap okuamıyorum artık. Burası çok daha sürükleyici🤣 bişeyi de kaçırmak istemiyorum. Ama 2 saat bakmazsam tonlarca sayfa birikiyor. Çenenize maşallah ne diyeyim. Bebişleriniz olsun da inşallah telefonu elinize alacak zaman bulamayın😄
Kız bu ne güzel bir dua😂😂 Amin demekten başka şansımız yok🙏🏻😂😂

Ama regl 1 2 gün kala belirtiler kayboluyordu yavaştan. Eğer belirtiler artarsa git gide öyle inanırım
Zaten belirti adet yaklaşınca kayboluyorsa eğer adet belirtisi oluyor genelde bende öyle belirtiler adete 2 gün kala kayboluyor özellikle göğüslerim eski halini alıyor sertliği ve acısı gidiyor

Ben adet oldum 😔😔 yarın doktora gidicem rahim filmi için konuşmaya diğer herşey normal bir tek rahim filmi kaldı baya bir modum düştü kızlar o kadar umutsuz oldum ki akşamdan beri ağlayıp duruyorum 😔

2 yumurtan mı çatladı? Ben de bu ay erken yumurtladım gibi olunca Allahım inşallah bi tane daha yumurtlarım diyordum bugün😄 Yumurtlamaya çok yakınken aralıksız denemelere başladık daha devam ediyoruz. Biri kaçarsa ötekiyi yakalarız diye istiyorum😄
Ne şanslısın😍
Kız ne şansı aşko 13 aydır uğraşıyorum sebepsiz hamile kalamıyorum bu ay klomen kullandım o yüzden birden fazla yumurta oluştu inşallah tutar 🤲🏻

Ateşini baz al aşkım ilk yumurtanda kaliteli çatladı bence ateşin fırladı zaten bir gün ara ile çatladı pazartesi çıkar varsa inşallah ben inanıyorum olduguna çıkacak kuzum 😍😍😍
Ay inşallah kuzum o zaman pazartesi günü başlayayım test yapmaya hahhahah🤣🤣🤣🤣

Back
X