- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.141
Tamam kızlar size sonsuz güveniyorumCanım ben inanmıyorum. Kestir gitsin diyorum. Bebik büyüdükçe müdahale edenler çok olur. Bence bebiş küçükken kestir geç.



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kızlar size sonsuz güveniyorumCanım ben inanmıyorum. Kestir gitsin diyorum. Bebik büyüdükçe müdahale edenler çok olur. Bence bebiş küçükken kestir geç.
İşte ben de hiç inanmam böyle şeylere de konu bu olunca hassaslaşıyor insanGülüyorum sadece bebeğim![]()
O kadardan bir şey olmaz canımKızlar hamilelikte kekik çayı falan zararli biliyorum ama yemeklerde kullanabilir miyim bugün yemiş bulundum![]()
Kendine eziyet etme canım o saçı 8 ay daha nasıl çekeceksinİşte ben de hiç inanmam böyle şeylere de konu bu olunca hassaslaşıyor insanzaten başım ağrıyor bir de saç uzunluğu daha fena ağrıtıyor belimden de aşağı iniyor yani o biçim uzun
![]()
Rahim filminden sonra hamilelik durumun oldu mu kuzumBen anestezi almadım kuzum. Birkaç dakikalık işlem için almak istemedim. O an tabiki acı çekme durumu oluyor kendine güveniyorsan kasmam diyorsan anestezi alma derim boş yere
Merhaba bende test yaptım 2 gün sonra regl olmam lazım ve sonuç negatifBenimde 5 gün kala negatifti canım. 2 gün kala hayali çizgi gördüm. Bat gününde tekrar test yapicam bende tam bilmiyorum var mi yok mu ama umut kesilmez@turuncummm
Çok sağolun amin cümlemize inşAllah içinde sizede inşAllah hayırlı bir şekilde hayırlı evladınız olur inşAllahRabbim tekrar sağlıkla nasip etsin İnşAllah en güzel şekilde yaşarsınız yeniden evladınızla![]()
İnşallah canım❤ İnşallah için mutlulukla dolar çok yakındaHayatımda ilk defa oldu işte o da ilaçla tabiki avantaj ama inşallah tutar oğlum sürecin başından beri iki tane bebeğimiz olacsk anne biri kız biri erkek diyor Rabbim ya hissettirdi ya duasını kabul etti ikiz olursa eğerdua et nolur çok yoruldum şu süreçte . Her şey normal temiz ama olmuyor
ama olacak
![]()
Yok kuzum bak hala bekliyorumRahim filminden sonra hamilelik durumun oldu mu kuzum
Hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallah canım.Adetimin 11. günü yumurtlama başladı, değerlendirdik ama stresli oluyor böyle13, 15, 17, 19 olarak değerlendireceğiz. İnşallah bu ay Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bie gebelik bana nasip eder
![]()
Umarım pozitife döner canım. Gelmeyen reglden ümit kesilmezmerhaba dostlarben regle iki gün kala bugün test yaptım ve negatif sonuç..
Dilerim en kısa zamanda o mutluluğu tekrar tadarsın yürekten diledim şu andaBizimde 16 Ağustos yıldönümümüzdü bende çok heveslenmiştim belki öğrenirim hamileyimdir falan diye ama maalesef tam o gün adet oldum hemde normal tarihimden erken oldum baya üzüldüm bu sefer bende özel tarihlere anlam yüklüyorum maalesef geçen hamileliğim de düşük oldu maalesef doğum günümden 4 gün önce bende seviniyordum yeni yaşıma hamile giricem diye olmadı eşimin 25 temmuz doğum günüydü onda bile hamile olurum tekrar dedim olmadı yani demem o ki artık böyle özel tarihlere anlam yüklemek istemiyorum ama inşallah senin olmuştur iki mutluluk bi arada ne güzel olur![]()
Anladım kuzum hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinYok kuzum bak hala bekliyorum27 martta çekilmiştim filmi. İlk gebeliğimde de çekilmiştim rahim filmi bir yıl olmayınca. O zaman da rahim filminden 4-5 ay sonra hamile kalmıştım sanırım.
Doğru diyorsun kuzum vallahiKendine eziyet etme canım o saçı 8 ay daha nasıl çekeceksin![]()
Amin inşallah kuzumAnladım kuzum hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Umut var mı sizceUmarım pozitife döner canım. Gelmeyen reglden ümit kesilmez![]()
Gözlerim doldu bu mesajınaAmin amin Allah hiçbirimiz evlat hasretiyle sınamasın kucaklarımız dolsun, evlerimiz evlat sesiyle çınlasın, bebek koksun yaaa evlerimiz mis gibi, süt süt kuzularımız olsun![]()