- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.941
Evet canım devam sabah aç karnına hayıt macunu ile propolis yiyorum. Öglen fodega ile athena. Birde adviktor sipariş verdimhayıta devam mı canm bu ay bende başladım bakalım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım devam sabah aç karnına hayıt macunu ile propolis yiyorum. Öglen fodega ile athena. Birde adviktor sipariş verdimhayıta devam mı canm bu ay bende başladım bakalım :)
vesile olurlar inşalalh :)Evet canım devam sabah aç karnına hayıt macunu ile propolis yiyorum. Öglen fodega ile athena. Birde adviktor sipariş verdim![]()
bende bu ay baya takviye alıyorum omapaq10 ve impryl bide ac karna bal çörek otu yiyorumBenimde haftaya başlıyor yumurtlama canım. Adetin 4. Günü gittim klomen verdi günde 1 defa haftaya perşembe tekrar çagırdı. Ama bakarken ne kadar nazlanıyor yumurtlama olsun diye çabalıyoz ama çok nazlanıyor dedi. Takviyelerime devam ediyorum ek olarak mfk adviktor aldım içinde büyün inositaller var hemde insülin direnci içinmiş gelsin onada başlıcamtüm tuşlara basıyorum
inşllah hayırlara vesile olurlar :)bende bu ay baya takviye alıyorum omapaq10 ve impryl bide ac karna bal çörek otu yiyorum
Şifa olsun inşallah çabmızı boşa çıkarmasın allahım. Bu kadar takviye inşallah dengemizi bozmazbende bu ay baya takviye alıyorum omapaq10 ve impryl bide ac karna bal çörek otu yiyorum
evet canım düşüyor yumurtlama olunca direk bi anda 2.3 derece yükseliyor oradan anlaşılıyor ben hem ateş hemde ovulasyonlada takip ediyorum bakalımateş düşüncemi yumurtlama oluyor
bu ay cok istiyorum olsun canım evlilik yıl dönümümüz o yüzden herşeyi takip ediyorum rahim filmide cektim gecen ay umarım olurŞifa olsun inşallah çabmızı boşa çıkarmasın allahım. Bu kadar takviye inşallah dengemizi bozmaz![]()
vayy vucüt muazzam birşey :)evet canım düşüyor yumurtlama olunca direk bi anda 2.3 derece yükseliyor oradan anlaşılıyor ben hem ateş hemde ovulasyonlada takip ediyorum bakalım
çok dayanmazlardı sanırm bizeKeşke aramızda jinekolog ve ebeler olsaydı da sömürseydik onları![]()
bu vucut her ay neler yapıyor bize biliyorsunvayy vucüt muazzam birşey :)
Valla maşallahınız var onlardan önce sorulara cevabı siz verirdinizçok dayanmazlardı sanırm bize![]()
hemde neler neler ...bu vucut her ay neler yapıyor bize biliyorsun![]()
İnşallah canım benim hepimiz için en güzeli olsunDaha fazla bekletmediği iyi olmuş. İyi ki ranedevunu pazartesiye almışsın. Hakkında hayırlısı olsun canım. Yeni ay, yeni umutlar![]()
Ben öyle denk gelişleri çok severim. İnşallah öyle olur canım. Sağlıkla gelsinKırmızılar geldi tam beklediğim gibi. Ateş candır besat 5 Ağustos bat belli olunca yazarım aşkım A Afratafrac
Yoksa tarih tekerrür mü edecek? Oğluma da 15 ay aradan sonra ağustos ayında hamile kalmıştım eylülde hamile olduğumu öğrenmiştimhep böyle hissediyorum nedense bakalım
![]()
Papatyamaviss
melegim can
melisaa93
imagination forever T TASUU
Tikabasa
Safransari
Hadi gözün aydın canım. Değerlerine ve vakitlice baktırırsınKırmızılar geldi tam beklediğim gibi. Ateş candır besat 4 Ağustos bat belli olunca yazarım aşkım A Afratafrac
Yoksa tarih tekerrür mü edecek? Oğluma da 15 ay aradan sonra ağustos ayında hamile kalmıştım eylülde hamile olduğumu öğrenmiştimhep böyle hissediyorum nedense bakalım
![]()
Papatyamaviss
melegim can
melisaa93
imagination forever T TASUU
Tikabasa
Safransari
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre hayırlısı ile olsunBen öyle denk gelişleri çok severim. İnşallah öyle olur canım. Sağlıkla gelsin![]()
Aynen kuzum çok teşekkür ediyorum pazartesi gideceğiz inşallahHadi gözün aydın canım. Değerlerine ve vakitlice baktırırsın