- 21 Nisan 2022
- 1.262
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.261
Allah razı olsun kuzum inşallah hepimizin dolsun göbüşleriGeçmiş olsun
ALLAH yaralarımızı saracak merak etme yerini en güzel şekilde dolduracaktır için ferah olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun kuzum inşallah hepimizin dolsun göbüşleriGeçmiş olsun
ALLAH yaralarımızı saracak merak etme yerini en güzel şekilde dolduracaktır için ferah olsun canım
Yeni çatladığı için mi kasılıyormuş kuzum?Rahim bu sıralar kasılabiliyormuş bu şekilde canım gayet normalmiş
Amin çiçeğim teşekkür ederim çok şükür bugünlere . Sizler sayesinde güçlü kalmaya calistim iyiki varsinizCanım benim çok geçmiş olsun rahat geçmesine çok sevindim bundan sonra her şey senin için dilediğin gibi olsun inşallah![]()
Teşekkür ederim aşkımmÇok geçmiş olsun kuzumRabbim yardım etcek sana
gün geçtikçe daha da iyi olacaksın
İnşallah yakalarızBugün değerlendirirsiniz zaten ağrı yeni geldiyse yeni çatlıyodur![]()
Tamam canım öyle yaparım cumartesi veya pazar bakalım. Kız ben bu ay dört gün falan yaptım o kürü ama midem delindi sanırım. Benim midem hassas yara oluyor hemen. Zaten tam yumurtladığım gün bıraktım. Toplam 4 gün kullanmışımdır. Denemek lazım da sen en son değerlerimle oynamayacağım hiçbir şey yapmayacağım demiyor muydun kız?Bu ay çörekotu bal tarcın mı yesek kıbebısm bence sen cok az kısa bır zamanda guzel haberı alacaksın ben hıssedıyorum
o zaman cumartesı gunu yap ılk testını erken yapma
A AfratafracKızlar bir şey soracağım. Demir eksikliği gebeye engel midir acaba? Eşim kan testi yaptırdı da ferritin düşük, demir bağlama kapasitesi tavan çıkmış resmen o da kansızlık(anemi) olduğunu gösteriyormuş.
Çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasınKızlar çıktım kendime geldim. Rabbime şükür çok rahat geçti duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun . İnşallah psikolojik de düzelcek . Sizleri seviyorum iyiki varsınız![]()
Canım mesajları çok detaylı okuyamadım ama seni çok iyi anlıyorum. Bende benzer bir durum yaşadım 1 yıl oldu. İlk zamanlar sanki zaman duruyor acı içinde boğuluyorsun ama gerçekten zamanla hafifliyorsun. İyi olacağına inan çünkü ben hiç inanmıyordum. Ama iyi oluyormuşuz yeniden gülebiliyor yeniden umut edebiliyormuşuz. Bu yaşadığın çok büyük bir sınav ceza değil. Peygamberimiz bile defalarca evlat acısıyla sınanmış demek ki rabbimin sevdiği kullardanız. Hem rabbim çok daha büyük bir acıdan bizi korumak için bu vakitlerde aldı cennetineÇok geçmiş olsun rahat geçmesine çok sevindim çok daha iyi olacaksın inanıyorum![]()
Aynen, yumurtlama olduktan sonra belki yumurta döllendiyse diye rahmi yumoş için hazır hale getirmeye çalışıyormuş.Yeni çatladığı için mi kasılıyormuş kuzum?
Amin kuzum inşallahTeşekkür ederim aşkımmsenden çok güzel haberler bekliyorum dua ediyorum senin için
![]()
Bebeğim ben bu tahlillerle çok aram iyi değil. ancak demir eksikliği çok çabuk toparlanacak bişi. Benim arkadşaım 3. ayında hamile kaldı ve kansızlıktan ölecekmiş neredeyse. Etkiliyse bile çok etkili olmayabilir belki.A AfratafracPapatyamaviss
melisaa93
imagination forever
IADK T TASUU
melegim can
edahandro
L A L etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Takviye öneriniz var mı?
Henüz doktorla görüşmedi ama sonuçlara ben baktım e nabızdan
Ay sorma yaaaKaldı 7 günümüz Edaaçok heyecanlandım yine sözde bu ay düşünmüyodum yine başladım yaa
![]()
tamam canım o zaman ben bugünü ve yarını da değerlendireyim inşallah benim de tutar teşekkür ederimcanım ben ondan sonraki 2 günü de üst üste değerlendirdim tuttu darısı başına bence bırakma
Vaov. Her gün yeni bir bilgi ajdjsjsAynen, yumurtlama olduktan sonra belki yumurta döllendiyse diye rahmi yumoş için hazır hale getirmeye çalışıyormuş.
Kuzum birlemedim o değerleri ben hiçA AfratafracPapatyamaviss
melisaa93
imagination forever
IADK T TASUU
melegim can
edahandro
L A L etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Takviye öneriniz var mı?
Henüz doktorla görüşmedi ama sonuçlara ben baktım e nabızdan
Oh şükür kuzum geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir dahaKızlar çıktım kendime geldim. Rabbime şükür çok rahat geçti duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun . İnşallah psikolojik de düzelcek . Sizleri seviyorum iyiki varsınız![]()
Merak içindeyiz canım güzel haberlerle gel inşallahGerçekten hiç olumlu değilim. Hiç güzel konuşmadıkları için tamamen çökerttiler beni![]()
Hayırlı haberlerle gelirsin İnşAllah canımKızlar ben de doktora gideceğim bugün. Çok gerginim ve çok endişeliyim. Nolur bana da dua edingüzel şeyler duyayım
![]()