- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.721
Yok kız atmadım kocişimeHahahah fırsat bu fırsat demiş ama yazık adama 5. Gün de yapıverben hamile kaldığım ay 3 gün üst üste değerlendirmiştik doktor bir dolu bir boş demişti ama dinlememiştim
Yok kız atmadım kocişimeama dedim dayağı yersin diye
Haklısın tatlım. Bizi yine silkeledin. İyi ki varsın. Duana katılıyorum Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah. Hep söylüyorum biz olmasında hayır arıyoruz oysa olmamasında var bir hayır. En güzeli olsun inşallah hakkımız daKızlar son günlerde farkındayım çoğu kişinin modu düştü. Morali bozuldu. Umutsuzluğa kapılmaya başladı.
Bunların hepsi çooook normal. İnsanız, robot değiliz.
Ancak bu duyguların sizi tamamen esir etmesine lütfen izin vermeyin. Hayat devam ediyor, nefes aldığımız sürece her konuda umut var. Bugünleri ileride çok güzel hatırlayıp anacağımızdan eminim.
Lütfen silkelenin ve bu günlerin tadını çıkartınElimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahın takdiri. Şükür halimize, bugünlerimizi aramayalım hiç bir zaman.
Benim bir arkadaşım 9. aya kadar eşiyle birlikte olmuş sıkıntı olmamış. Kişden kişiye mi değişiyo acaba.inşallah bu ay tutacak gibi ya ben öyle hissediyorum senin için hamile kalınca ilişki yasakları başlayacak bugünlerin kıymetini bilsinler
Sen de iyi ki varsın birtanem, hepiniz öyleHaklısın tatlım. Bizi yine silkeledin. İyi ki varsın. Duana katılıyorum Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah. Hep söylüyorum biz olmasında hayır arıyoruz oysa olmamasında var bir hayır. En güzeli olsun inşallah hakkımız da
Evet ya bazıları hiç engel tanımıyor sanırım riskli gebeliklerde özellikle yasak koyuyor doktorlar . Bana 3 hafta yasak demişti ilk öğrendiğimde .Benim bir arkadaşım 9. aya kadar eşiyle birlikte olmuş sıkıntı olmamış. Kişden kişiye mi değişiyo acaba.
İnşallah hislerin doğru çıkar bebeğim
Kızlarrrr, sizler ne alemdesinizVar mı belirtisi olan yakında test yapacak olan
@Rabiskooo @UstaOzlemgenc-anne IADK @ozgeeeee1 @pempbepsikolog @raziyesmsk @Kevssooo
Güzel haberlerle gel inşallah kuzumSabah 10:20 de doktor randevum varinşallah güzel şeylerin başlangıcı olur. Duanızı bekliyorum
Ben ilk bakışta gördüm, fark ediliyorKızlar kaset testte hayali çizgi çıktı ama baya hayali zorlamayla görülüyor evde ovulasyon testine vardı onu da denedim o da tekrar koyulasmaya başlamış ama tam koyu değil erken gebelik testi alıp deneyeyim diyorum
Henüz test yapmadım canım regl günümede daha varGünaydınnnn, musssmutlu bir hafta sonu diliyorum herkeseBugün nem oranı çokmuş, resmen nefes alamayarak uyandım İzmir de. Uyku muyku kalmadı. Sabahın köründe takılıyorum.
Güzel kızlarım regl olan varsa ya da hamiş olan varsa bana ismini söylerse tablodan işaretleyebilirim. (Ara ara hatırlatma amaçlı yazıyorum, cevap verenler tekrar vermeyebilir)
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @cesursavasci @meryemcck_ @sev9 @ozuge @Boldi @emr-mrvmirasanne M muggle1 Linakiz @Conqueror123 @eylem91 @RhieraN @Renklibiri00 @cans16 @zuzu3838 @simurgggg @TurnaBulut @cnlrm @Alonya03 edahandro @TeraziBurcuu
Geçmiş olsun canım herşeyde vardır bi hayırGünaydın kızlar bende moreller bozuk dün tatile çıkıyorduk yolda kaldık 3 saat, araba çalışmıyor ne olduğu 1-2 saate belli olucak. Bir yandan eşim can sıkma nolur bişey varsa bebeğe bişey olmasın diyor bir yandan onun canının sıkıldığını görmek üzüyor inşallah hayırlı haberler alırız
Benimde umudum yok o yüzden beraber yeni ay yeni umutlar diyelim inşallahTest yaptım. Tertemiz negatif. Artık adetimi bekliyorum. Bat 1 kala, yumurtlamadan sonra 13. Gün.
Günaydın herkese... adet belirtisi var mi pekiTest yaptım. Tertemiz negatif. Artık adetimi bekliyorum. Bat 1 kala, yumurtlamadan sonra 13. Gün.
Her şeyde vardır bir hayır elimizde olmayan şeyler için üzülme canımGünaydın kızlar bende moreller bozuk dün tatile çıkıyorduk yolda kaldık 3 saat, araba çalışmıyor ne olduğu 1-2 saate belli olucak. Bir yandan eşim can sıkma nolur bişey varsa bebeğe bişey olmasın diyor bir yandan onun canının sıkıldığını görmek üzüyor inşallah hayırlı haberler alırız
Öyle tabii.. Rabbim beterinden korur her zamanHer şeyde vardır bir hayır elimizde olmayan şeyler için üzülme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?