- 24 Temmuz 2023
- 361
- 322
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.481
2 ci resimde gözüküyo ya çizgiBen çizgi hayal ediyor olabilir miyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ci resimde gözüküyo ya çizgiBen çizgi hayal ediyor olabilir miyim![]()
Tüm gece rüyamda çift çizgi gördüm zaten uyanır uyanmaz yine test yaptım kaset test vardı elimde onda da çok dikkatli bakınca ince çizgi görülüyor gibi erken gebelik testinde daha net gözüküyor sanırım2 ci resimde gözüküyo ya çizgi![]()
Eve canım incecik varTüm gece rüyamda çift çizgi gördüm zaten uyanır uyanmaz yine test yaptım kaset test vardı elimde onda da çok dikkatli bakınca ince çizgi görülüyor gibi erken gebelik testinde daha net gözüküyor sanırım
Rüyamda çift çizgi gördüm yapıtm neqatif ( bata 4 gün kala, yumurtlamadan 10 gün sonra qaliba). Erken gebelik testiydi predictor mu ne. Ama neqatif 5- 7 dk bekledimKızlar ben gene negatif (yumurtlamadan sonra 12. Gün, bata 2 gün kala)Linakiz
Zeyna03 .... C Conqueror123 seni bekliyorum kuzum
![]()
Merhaba cnm evet gecen p. Tesi duymuştum çok şukur,Tikabasa merhaba hamileliğiniz nasıl gidiyor kalp atışını duydunuz mu?
Kız yumurtlamadan 10 gün sonra nassı çıksın. Umut var hala. Hele bi de cuma yapmıştın 8. GündeRüyamda çift çizgi gördüm yapıtm neqatif ( bata 4 gün kala, yumurtlamadan 10 gün sonra qaliba). Erken gebelik testiydi predictor mu ne. Ama neqatif 5- 7 dk bekledim
Enfeksiyon olsa sık sık olur bence ya bilemedim.Sanmam ben bu ay umutsuzum ama üç gün oldu başka olmadı belki enfeksiyon olduysa ondan da oluyor ama tabiki belli olmas
Ay yokAl benden de o kadar sürekli kuruyorum
10 da eve geldik çok terlemistik hızlı duş peşine degerlendirdik canım ama akıntım koyulasmis kapılar kapanmış belli keşke dün degerlendirdeydimkoyulasinca çatlamış mi demekti
Maalesef evrenin yazılı olmayan bir kanunu gibi. Ancak şöyle düşünmek lazım o gün siniri bir kenarı bırakıp. Şu anda evi terk edip gitmiyorsan demekki o kadar da büyütülecek bir durum yok ve her iki taraf da sakinleşince her şey güllük gülistanlık olacak. Keşke o günü değerlendirseymişiz dememek için bişileri görmemeliyiz o güncük.Kızlar yumurtlama günü kavga etmek cidden nasıl denk geliyor ya sinirden çatlamak üzereyimsaçma sapan sebeplerden sürekli yumurtlama günlerinde kavga çıkıyor. Sabretmeye çalışıyorum ama bende de motivasyon olmayınca asla yapamıyorum . Ay sinirden kahkaha atcam
![]()
Ay ben görüyorum. Gebelik mi LH testi mi peki?Ben çizgi hayal ediyor olabilir miyim![]()
ay bebişim kan ver yarınİlk defa bu kadar yaklaştım insaallah öyledir pazartesiye kadar test yaparim artık![]()
Bizimki geçende olmayacak bişeye taktı dellendi surat astı. O asınca ben de asıyorum ama tam uyuma saati değildi Allahtan. Bi iki saat geçti toparlandım derin bi nefes alıp yanına süzüldüm yılan gibi, "ne dersin?" diyerek.Maalesef evrenin yazılı olmayan bir kanunu gibi. Ancak şöyle düşünmek lazım o gün siniri bir kenarı bırakıp. Şu anda evi terk edip gitmiyorsan demekki o kadar da büyütülecek bir durum yok ve her iki taraf da sakinleşince her şey güllük gülistanlık olacak. Keşke o günü değerlendirseymişiz dememek için bişileri görmemeliyiz o güncük.![]()
Canım benim hep ağrı oluyo o yüzden tam oalrak o anı bilmiyorum. Ayırt edemiyorum. Ancak keskin bir acı oluyo bazen belki o an çatlıyodur bilemedim. Ben net olarak ovulasyon testiyle anlıyorum kuzum. Siz değerlendirin bence bugünleri.Merhaba çatlama olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba ağrıdan mı akıntıdan yoksa başka bi his mi ? Ben perşembe sabah çatlatma iğnesi oldum perşembe cuma cumartesi 3 gündür ovu. Testinde pik görüyorum ve kasıklarımda ağrı yanma hissm var iğneden beri. Ovu testinde silik çizgi çıkmadığı için çatlayıp çatlamadığınıda bilemiyorum ama iğneden 36-48 saat sonra çatlaması gerekiyor biliyorum bugün sabah 48 saati doldu ama hala ağrı hissediyorum kasıklarımda
Sen ve tüm sınava gireceklere Allah zihin açıklığı versin kuzum.8 ağustos bat .. sabah tekrar kaset teste bakıcam artık yarın bir de kpss ye gircem iki heyecan karıştı birbirine
Bizdede bi gıcıklık olmuştu tam pik gününde birazcık soğuk durabildim ama durmadım yumurtlama geçince barışçaz nasılsa diyeMaalesef evrenin yazılı olmayan bir kanunu gibi. Ancak şöyle düşünmek lazım o gün siniri bir kenarı bırakıp. Şu anda evi terk edip gitmiyorsan demekki o kadar da büyütülecek bir durum yok ve her iki taraf da sakinleşince her şey güllük gülistanlık olacak. Keşke o günü değerlendirseymişiz dememek için bişileri görmemeliyiz o güncük.![]()
Yumurtlamadan 1 hafta sonra bebiş yerleşmeye çalıştığı için ilk bu belirtileri yaşayabiliyor kadınlar. Ama her kadında olmuyor tabi.Kızlar yumurtlama tarihimin üstünden 1 hafta geçti ve göğüslerimde aşırı hassasiyet var sızlıyor ve şişkinlik var gibi hissediyorum. Sizce bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilir mi ya da psikolojik midir?
evet canım gözüküyor ince bir çizgiTüm gece rüyamda çift çizgi gördüm zaten uyanır uyanmaz yine test yaptım kaset test vardı elimde onda da çok dikkatli bakınca ince çizgi görülüyor gibi erken gebelik testinde daha net gözüküyor sanırım
İnşallah güzel haberler alırsınız bizlere de haber verin kimyasal yaşayıp saglıkla ilerleyen gebelikler umut oluyor banaMerhaba cnm evet gecen p. Tesi duymuştum çok şukur,
Yarın yıne kontrolum var
7 cm kist var onu takıp edıyor oyuzden sık kontrollerım olacak
Bide bebiş bıraz gerıden gelıyor demişti
Bakalım yarın ne dıyecek
İnşallah her gidişinde güzel haberler alırsın kuzum.Merhaba cnm evet gecen p. Tesi duymuştum çok şukur,
Yarın yıne kontrolum var
7 cm kist var onu takıp edıyor oyuzden sık kontrollerım olacak
Bide bebiş bıraz gerıden gelıyor demişti
Bakalım yarın ne dıyecek