- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.501
Kızlar bugün çok sıcak olacakmış. Yemeklerinizi sabahtan yapın. Ben şimdi başlıyorum yapmaya. Öğleden sonra eriyeceğiz sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ben o bazı kadınlardanımdırYumurtlamadan 1 hafta sonra bebiş yerleşmeye çalıştığı için ilk bu belirtileri yaşayabiliyor kadınlar. Ama her kadında olmuyor tabi.
Daha kahvaltı yapmayan benKızlar bugün çok sıcak olacakmış. Yemeklerinizi sabahtan yapın. Ben şimdi başlıyorum yapmaya. Öğleden sonra eriyeceğiz sanırım
Ay sorma benim bugün bitti ilaç üç dört gün içinde olmam lazım olursa eğer ki olur diye düşünüyorum sonra bir de tedavi ye başlayacağım sinir stres zaten az di bir de hormonlar ohhEnfeksiyon olsa sık sık olur bence ya bilemedim.
Ben bekliyorum olsun diye ama daha olmadı. Hatta dinleme moduna geçtim her ay olan mide yanmam bile yok
Gerçi 2 gündür buralar aşırı sıcak. Ben sıcağa hiç gelemiyorum. Hem hayattan bezmiş modda oluyorum hem sinir stres de yapıyor bende. Böyle nasıl hamilelik olacak meçhul. Hiç rahat değilim.
Eşime geçen adetken dedim ben bu sıcaklarda kesin hamile kalamam sonbaharda ancak diye. Sonbaharda olursa doğum yaza gelir. Bayılacam valla![]()
Tüm hafta evde yemek pişti çok şükür, bugünkü hakkımı dışardan yana kullanmak istiyorumKızlar bugün çok sıcak olacakmış. Yemeklerinizi sabahtan yapın. Ben şimdi başlıyorum yapmaya. Öğleden sonra eriyeceğiz sanırım
Aynen kuzum deneyelim ben ateş yükseldikten sonra bırakıyorum aslında daha yumurta canlı olabilir birkaç gün daha denemekte fayda olabilirBunu da bana doktorum demişti ve kızmıştı. Pikten sonra silinince sen çatladı diye düşünüyorsun ancak o an çatlamamış olabiliyor, bazen o hormon erken azalıyor ve çatlama sonra gerçekleşebiliyor diye. Dene bakalım kuzum.
Ne ilacı kullanıyordun? Son zamanlarda çoğu şeyi okuyamıyorum.Ay sorma benim bugün bitti ilaç üç dört gün içinde olmam lazım olursa eğer ki olur diye düşünüyorum sonra bir de tedavi ye başlayacağım sinir stres zaten az di bir de hormonlar ohh
Pik kuzumKızlar bu Pik mi değil miEki Görüntüle 3282861
Doğru sen aslında ateş takibi yapıyorsun. Hayırlısı kuzum sen hele bir git gel de doktora.Aynen kuzum deneyelim ben ateş yükseldikten sonra bırakıyorum aslında daha yumurta canlı olabilir birkaç gün daha denemekte fayda olabilir
Yarın doktor günü bakalım neler olacak ben de merak ediyorumDoğru sen aslında ateş takibi yapıyorsun. Hayırlısı kuzum sen hele bir git gel de doktora.
Canım sen şimdiden ümitsizsen tutmaz zaten tutacağı varsada. Çünkü vücudunda zararlı toksinlerin çoğalmasına sebep oluyorsun stres ve üzüntü ile. Kendini rahatlat, olumlu düşün. Olacağı varsa ilkinde de olur.Kızlar biz aşılama sürecine giriyoruz dualarınızı eksik etmeyinilkinde tutmaz diyolar daha sürece başlamadan çok ümitsizim
![]()
Ay inşallah bebeğim. Bize de haber et mutlaka.Yarın doktor günü bakalım neler olacak ben de merak ediyoruminşallah sen de güzel sonuçlar alırsın bu ay çok inanıyorum
![]()
Kuzum ilkin de tutan da var tutmayan da ümitsiz olma. İnşallah hakkında hayırlısı olur.Kızlar biz aşılama sürecine giriyoruz dualarınızı eksik etmeyinilkinde tutmaz diyolar daha sürece başlamadan çok ümitsizim
![]()
Pik kuzumbu uzun testlerde genelde eşit renk çıkıyor.
Bi sıcaklarda çok mantıklıTüm hafta evde yemek pişti çok şükür, bugünkü hakkımı dışardan yana kullanmak istiyorum![]()
Nem çok nem var guzumKızlar bugün çok sıcak olacakmış. Yemeklerinizi sabahtan yapın. Ben şimdi başlıyorum yapmaya. Öğleden sonra eriyeceğiz sanırım
Canimm benin bat a 4 gün kaldi bugün sabah test yapsammi diye düsündüm ama sonra vaz gectimGünaydınnnn, musssmutlu bir hafta sonu diliyorum herkeseBugün nem oranı çokmuş, resmen nefes alamayarak uyandım İzmir de. Uyku muyku kalmadı. Sabahın köründe takılıyorum.
Güzel kızlarım regl olan varsa ya da hamiş olan varsa bana ismini söylerse tablodan işaretleyebilirim. (Ara ara hatırlatma amaçlı yazıyorum, cevap verenler tekrar vermeyebilir)
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @cesursavasci @meryemcck_ @sev9 @ozuge @Boldi @emr-mrv @mirasanne @muggle1 @Linakiz @Conqueror123eylem91 @RhieraN @Renklibiri00 @cans16 @zuzu3838 @simurgggg @TurnaBulut @cnlrm @Alonya03
edahandro @TeraziBurcuu
Evet, ancak neredeyse olmak üzere. Yani akşama kaadar pik olur. Öyle oluyor genelde. Bu akşamdan balşlayın değerlendirmelere.canım aslında tam eşit değil T biraz daha silik o yüzden kafam karıştı