- 13 Ekim 2022
- 4.648
- 6.311
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.401
Aynen canim hem vitamin hemde bal çörek otu tarçın karışımı kullanıyordum sanırım o etki etti umarım kaliteli bir yumuş olmuşturYok canım doğru görüyorsun. Bir anda gelişmişsen takip et yine de. Bu ay çok takviye kullanıyordun sanki yanlış hatırlamıyorsam, onun da etkisi olabilir.
Ay bebişim değerlendirme sonrası kalça altına yastık ve en az yarım saat yat öyle. Al eline telefnonu bakınAynen canim hem vitamin hemde bal çörek otu tarçın karışımı kullanıyordum sanırım o etki etti umarım kaliteli bir yumuş olmuştur
Ay nerde o günler bize dua et canım artık gelsin bizim minnoslarKız nasıl sevindim sandımki benim gibi adet gelmeden önce ovu testiyle bakmışsın hamişsin diye pik göstermiş
Allah seni hamiş etsin nasıl sevindimAy nerde o günler bize dua et canım artık gelsin bizim minnoslar
Dün yaptım baya silikti hatta bugün de yapmicaktim ama nedense yapayım koyulaşma var mı diye bian da koyu oldu kürlerin etkileri bence sen ne durumdasinBende sana soracaktım ovu testi yaptinmi nasıl diye
Dün akşamda bilmeden değerlendirmiş oldukAy bebişim değerlendirme sonrası kalça altına yastık ve en az yarım saat yat öyle. Al eline telefnonu bakın
Benmde iki gundr silikti bugün böyle çıktı pikmi yoksa dahada koyulacak mi bilemedmDün yaptım baya silikti hatta bugün de yapmicaktim ama nedense yapayım koyulaşma var mı diye bian da koyu oldu kürlerin etkileri bence sen ne durumdasin
Çok ca amin inşallah canım hepimiz birbirimize duaciyiz güzel günleri gorecez hayırlısıylaAllah seni hamiş etsin nasıl sevindimDualarımdasınız canım gelicek Allah izniyle
Kasette pik böyle çıkıyor zaten ama sen yarında yap bence pik hadi bakalım eşit gidiyoruz bol degerlendirmelerBenmde iki gundr silikti bugün böyle çıktı pikmi yoksa dahada koyulacak mi bilemedm
Ben normalde 1 dolu 1 boş gidecektim. Ama eşim izin vermedi. İlk defa pik ve çatlama günü 3 gün üst üste ilişki oldu. 3 günde de kalçamı yukarı tutup yarım saat yattım öyle. Nasip artık.Dün akşamda bilmeden değerlendirmiş oldukbu akşamı da degerlendireyimmi
Bebeğim bende böyleyken ertesi sabah kop koyu piki görmüştüm. Ancak sen bence değerlendirmelere başlaBenmde iki gundr silikti bugün böyle çıktı pikmi yoksa dahada koyulacak mi bilemedm
Yarinda yapaym bakalm nasl olacak ☺ benmde bugün 12. Gün gazamız mübarek olsun bacılarımKasette pik böyle çıkıyor zaten ama sen yarında yap bence pik hadi bakalım eşit gidiyoruz bol degerlendirmeler
Kafamıza göre degerlendiriyorduk biz 2 3 aydr ovu testi yapmıyordm iki gündür yapaym dedim tesadüfte bu sabah degerlendrmistikBebeğim bende böyleyken ertesi sabah kop koyu piki görmüştüm. Ancak sen bence değerlendirmelere başla
2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR
BEn her gün içiyorum canım omega3 ve d vitamini. ayrıca b12 vitamini de. Hangi markaları kullanıyorsunuz,www.kadinlarkulubu.com
Bende bu sefer her günü de değerlendireyim diyorum çatlamadan sonra da bir dolu bir boş şeklinde bi hafta da öyle artık salarız bu ay bizim ayımız olsunBen normalde 1 dolu 1 boş gidecektim. Ama eşim izin vermedi. İlk defa pik ve çatlama günü 3 gün üst üste ilişki oldu. 3 günde de kalçamı yukarı tutup yarım saat yattım öyle. Nasip artık.
Ancak şöyle de bir şey var. Benim pik 2 gün sürdü gibi oldu. 2. gün gece geç çatladı. Şayet çatlamasaydı sabaha değerlendiririz diyorduk. Ama çatldığnı görünce kaçırmak istemedik.
Aynen çatlama sonrası 1 dolu 1 boş gidiyoruz biz de.Bende bu sefer her günü de değerlendireyim diyorum çatlamadan sonra da bir dolu bir boş şeklinde bi hafta da öyle artık salarız bu ay bizim ayımız olsun
Ay bebişim 2 hafta sonra kutlamalar yapalım inşallahKafamıza göre degerlendiriyorduk biz 2 3 aydr ovu testi yapmıyordm iki gündür yapaym dedim tesadüfte bu sabah degerlendrmistikbakalm yarn nasıl cikacak
Aminn balım aminn hayırlısıyla hep birlikte pozitif testlerimizi gösteririz birbirimize inşallahAy bebişim 2 hafta sonra kutlamalar yapalım inşallah
Parla Linda geldi aklımaHayal kuruyorum da yine kızım olursa diye" Linda " ismi nasıl kızlar ve yanına ne isim önerirsiniz ?
Linda Yunan mitolojisine göre tapınılan birinin kızıdır. İspanyolcada ise güzellik ve güzel anlamlarında kullanılmaktadır. Yere sağlam basan kişiliklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?