- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.421
Degerlendir kuzumDün akşamda bilmeden değerlendirmiş oldukbu akşamı da degerlendireyimmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerlendir kuzumDün akşamda bilmeden değerlendirmiş oldukbu akşamı da degerlendireyimmi
Bir başarı ve motivasyon öyküsüpaylaşımın için teşekkür ederiz canım. Bizlere de nasip olur umarım. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini
bahsettiğin vitamini de duymuştum. Favorilerime ekledim şimdi tekrardan
![]()
Pik olmaya başlıyor canım koyulaşıyor yarın pik olabilir yada sonraki gün sen değerlendir tabikiKızlar ovulasyon testıne bakarmsnz lutfen dodkora attm bugun degerlendr dedi ama
Canım test yaptın mı , ben yapamıyorum daha 9 gün varDayanıyorummm test içinnnedahandro
Aslında yarin eczaneden alabilirsen bu birkaç güne bakman iyi olabilir, pikinin nasıl olduğunu, kaç günde çatladığını filan görürsün farklı olabiliyor çünküElımdekı testler bıttı canım artık nasıp bundn snrası dıyelm
Sanmam ben bu ay umutsuzum ama üç gün oldu başka olmadı belki enfeksiyon olduysa ondan da oluyor ama tabiki belli olmasBana olmadı dahaBurdan bikaç kişi yazmış ama. Ciddi bi belirti galiba.
Maşallah kuzum walla takdir ettimDayanıyorummm test içinnnedahandro
Canım zaten öncesinde başlamak gerekiyor. Spermler içerde yaşıyor. Bil boş bir dolu olarak değerlendirmeye başlayabilirsin artık.Kızlar ovulasyon testıne bakarmsnz lutfen dodkora attm bugun degerlendr dedi ama
Laboquik i ben çok severim. Reklam yüzü gibiyim. Hiç bozuk testine rastlamadım. Sana denk gelmiş heralde ya tühAslında elimde ıkı tane var ama labaqucık diye bır marka ama aldıgım tum urunler bozuk cıkmıs saka gıbı dıyebılırım
Yumurtkama olayı için çok çok iyi. Bazen bir iki gün kala düşüyor bazen adet günü düşüyor. Ama yerleşme düşüşü de olabiliyor adetin 7. Gününden itibaren herhangibir gün kapak çizgisine yakın ateşin düşüp birden tekrar yükselirse yerleşme düşüşü olmuş olabilir diyoruzTeşekkür ederim canım gayet güzel açıklanmışsın ozaman adet günü bile düşüyorsa erken anlama şansı çok kalmıyor gebeliği, ama yumurtlama için çok iyi![]()
Kanka ben neredeyse amuda kalkıyorum yok anam olmuyor a be vicdansızlar diyorum ona da ben el atamam ki koşup yolunuzu bulacaksınız diyorum dinlemiyorlarAy bebişim değerlendirme sonrası kalça altına yastık ve en az yarım saat yat öyle. Al eline telefnonu bakın![]()
Belki de ben bundan kaybediyorum. Yumurta çatlayınca devamı gelmiyor bizde. Biraz da eşimin işinin yoğunluğundan falan kaynaklanıyor (askeri personel) biraz da ihmal ediyoruz o konuyu nasılsa çatladı iş işten geçti rahatlığı oluyor sanırım ama bu ay eğer bir şey çıkmazsa inşallah ben de yumurta çatladıktan sonra bir dolu bir boş mutlaka uygulamak istiyorum istiyoruzAynen çatlama sonrası 1 dolu 1 boş gidiyoruz biz de.