- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.441
Adetine kaç gün var, çatlama gününü net biliyor musun canımKızlar kaset testte hayali çizgi çıktı ama baya hayali zorlamayla görülüyor evde ovulasyon testine vardı onu da denedim o da tekrar koyulasmaya başlamış ama tam koyu değil erken gebelik testi alıp deneyeyim diyorum
Kız neresi hayali. Bildiğin pembe çizgin var. Pozitif bu testKızlar kaset testte hayali çizgi çıktı ama baya hayali zorlamayla görülüyor evde ovulasyon testine vardı onu da denedim o da tekrar koyulasmaya başlamış ama tam koyu değil erken gebelik testi alıp deneyeyim diyorum
Ama lhymiş bu . HCG nerde canım?Kızlar kaset testte hayali çizgi çıktı ama baya hayali zorlamayla görülüyor evde ovulasyon testine vardı onu da denedim o da tekrar koyulasmaya başlamış ama tam koyu değil erken gebelik testi alıp deneyeyim diyorum
Yok kuzum 1 hafta sonra oldum bugünHamile misin canım
Hadi yeni bir sayfa açılsın o zaman canımhangi gruba geçiyoruz kızlar ???? Hastalandım sonunda bugün 1 hafta gecikme ile şükür tatile çıktım geldi
Amin amin kuzum inşallahHadi yeni bir sayfa açılsın o zaman canımhayırlara vesile olsun inşallah
O fotoğrafta gözükmüyor ya o yüzden emin olamadımAma lhymiş bu . HCG nerde canım?
Sen onu da at biz görürüzKızlar kaset testte hayali çizgi çıktı ama baya hayali zorlamayla görülüyor evde ovulasyon testine vardı onu da denedim o da tekrar koyulasmaya başlamış ama tam koyu değil erken gebelik testi alıp deneyeyim diyorum
Regle 2 3 gün var çatlama günü 27 temmuzduAdetine kaç gün var, çatlama gününü net biliyor musun canım
Sen onu da at biz görürüz
İyi bende de sıkıntı yok o zamansadece lekelenmem uzadı bu sefer de inofolic kanamayı arttırmış bazılarında acaba o yüzden mi diyorum sürekli buradan okuduğum şeyler bir tedirginlik yaratıyor
10 da eve geldik çok terlemistik hızlı duş peşine degerlendirdik canım ama akıntım koyulasmis kapılar kapanmış belli keşke dün degerlendirdeydimSen artık yorgunda olsan eve dönünce eşine masaj filan yaparsın azcık gönlünü hoş edersin o halde
Yakın çekme amaSen onu da at biz görürüz
Tamamdır bekliyoruzyenisini yapıp atayım o zaman
Valla benim çatlamanın 2. günü ya da hala 1. günü. Çünkü gece çok geç çatlamaya başladı. 10 gün sonra göreceğiz hayırlısıyla
Anladım olsun demek daha hayırlı zamanda gelecek minikYok kuzum 1 hafta sonra oldum bugün
Gözün aydın canım yeni ay yeniYok kuzum 1 hafta sonra oldum bugün
Dün neqatifdi diye yapmadimmCanım test yaptın mı , ben yapamıyorum daha 9 gün vartest bakasım var az kaldıysa yap gitsin bence
Evet yarin yapcamMaşallah kuzum walla takdir ettimyarın yapacak mısın?
Ben çizgi hayal ediyor olabilir miyimYakın çekme ama
Tamamdır bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?