- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.021
Evet kuzum ilk evliliğimden 3 bebişim var en büyüğü 6 yaşında 4 yaşında bide 2 yaşında minnak sıpalarım var3 çocuğun mu var ,![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum ilk evliliğimden 3 bebişim var en büyüğü 6 yaşında 4 yaşında bide 2 yaşında minnak sıpalarım var3 çocuğun mu var ,![]()
Maşallah, yaşın çok genç bebelerin de küçükmüş Allah bağışlasınEvet kuzum ilk evliliğimden 3 bebişim var en büyüğü 6 yaşında 4 yaşında bide 2 yaşında minnak sıpalarım var![]()
İnş işe yarasın inş sağlıklı 2 yumurtaya hayır dememUyardığı içindir canım muhtemelen, geliyor yumurta veya yumurtalıklar. .ben de klomen baş ağrısı ve bol akıntı yapıyordu..
1 buçuk senede evliyim 5 aydır düşünüyoruz çocuk 1 kimyalım oldu bu eşimden. Eşimin yaşı 34 hiç çocuğu yok benim çocuklarım ona baba diyor sağolsun oda babalık yapıyor kendi çocuklarıymış gibi davranıyor çocukların babaları gelip görmüyor görüşmüyoruz hiç. Bende onunda baba olmasını çok istiyorum normalde delirmiş olmam lazım dördüncü çocuk için bide sezeryan ama görünce benim minnaklara nasıl babalık yaptığını oda baba olsun istiyorumMaşallah, yaşın çok genç bebelerin de küçükmüş Allah bağışlasın4.cocuk fikrini merak ettm
![]()
Ay ben de öyleyim hatta alarm kurdum alarmdan 5 dk önce aklıma geliyor içiyorumNe kullanıyorsun canım bende 50lik kullanıyorum ilk 25lik verdiler düşmedi daha çok yükseldi ama 50lik iyi geldi normalde ilaç içmeyi unutan ben şimdi gözümü açar açmaz içiyorum unutmadan![]()
Mesajı yanitladiktan sonra gördüm o ayrıntıyı. İkinci evliliginmis dikkat etmedim yazdığına1 buçuk senede evliyim 5 aydır düşünüyoruz çocuk 1 kimyalım oldu bu eşimden. Eşimin yaşı 34 hiç çocuğu yok benim çocuklarım ona baba diyor sağolsun oda babalık yapıyor kendi çocuklarıymış gibi davranıyor çocukların babaları gelip görmüyor görüşmüyoruz hiç. Bende onunda baba olmasını çok istiyorum normalde delirmiş olmam lazım dördüncü çocuk için bide sezeryan ama görünce benim minnaklara nasıl babalık yaptığını oda baba olsun istiyorum![]()
Babaannem var kuzum 70 yaşında maşallahı var o yardımcı oluyor arada sağolsun ama çocuklarıma kendim bakma taraftarıyım pek hoşlanmıyorum evimde biri bana yardım etmesindenMesajı yanitladiktan sonra gördüm o ayrıntıyı. İkinci evliliginmis dikkat etmedim yazdığına
İnşallah bebegine cok beklemeden kavuşursun canim. Bakabilecegine inanıyorsan, eşin de yardımcı oluyormuş ne güzel ama yine de biri yardımcı olsa sana fena olmazdı![]()
Sen kaçlık içiyorsun kuzum zaten 21 günden sonra alışkanlık oluyormuşAy ben de öyleyim hatta alarm kurdum alarmdan 5 dk önce aklıma geliyor içiyorum![]()
Ben glifor kullanıyorum sabah akşam 800mg. Bir de famera verdi dr 2 günüm kaldı bakalım salı günü kontrol varSen kaçlık içiyorsun kuzum zaten 21 günden sonra alışkanlık oluyormuş
Sağlıkla büyüt hepsini, inşallah digerine de kavuşursunuzBabaannem var kuzum 70 yaşında maşallahı var o yardımcı oluyor arada sağolsun ama çocuklarıma kendim bakma taraftarıyım pek hoşlanmıyorum evimde biri bana yardım etmesinden
Euthyrox. Gerçi haftasonları 50lik kullanıyorum ben şimdi aklıma geldiNe kullanıyorsun canım bende 50lik kullanıyorum ilk 25lik verdiler düşmedi daha çok yükseldi ama 50lik iyi geldi normalde ilaç içmeyi unutan ben şimdi gözümü açar açmaz içiyorum unutmadan![]()
Senin ateşle çok uyumlu hep canim.Kırmızılar geldi tam beklediğim gibi. Ateş candır besat 4 Ağustos bat belli olunca yazarım aşkım A Afratafrac
Yoksa tarih tekerrür mü edecek? Oğluma da 15 ay aradan sonra ağustos ayında hamile kalmıştım eylülde hamile olduğumu öğrenmiştimhep böyle hissediyorum nedense bakalım
@Papatyamaviss @melegim can
melisaa93 @imagination forever @TASUU @Tikabasa
Safransari
İnşallah aşkım valla yürekten istiyorum artıkAmin canım AminAllah sanada tez bir zamanda bebiş nasip etsin bizde sevinek
![]()
Hadi hayırlısı inşallahBen glifor kullanıyorum sabah akşam 800mg. Bir de famera verdi dr 2 günüm kaldı bakalım salı günü kontrol var
Bebeğim ben emekli oluyorum yeni topiği artıkbaşkası açıcak. Yeni kan yeni can yeni heyecanınsallah bu ayın sonu herp bırlıkte hamiş hamiş yine A Afratafrac senın onderlıgınde yenı grubumuzda oluruuzzz
ıyı dusunelim evrene pozitif enerjı ınsallah kızlarr
test sıparısı verecem ya da eczaneden alacam bı bakayım bıseyler var mı yok mu :)) bata daha var ama bırkaç belirti gordum ınsallah karıstırmyroumdurtabı hayırlısı da. ben kaybımdan sonra belirtileri cok az yasıyroum regl belirtisi bile görmüyorumm diyebilirim canlar :/
Sağol canım rabbim isteyen herkese versin inşallah evet 21 yaşında anne oldum onlarla büyüdüm ama zaman nasıl geçti inan bilmiyorum hiçSağlıkla büyüt hepsini, inşallah digerine de kavuşursunuzküçük yaşta anne olmak güzel
![]()
Ben normalde kahveyle gözümü açanlardanım kahveyi bile bıraktım bu ilaç sayesinde ilacı içiyorum sonra kahve içene kadar ayılmış oluyorum ihtiyaç duymuyorum sonrasında iyi oldu benim içinEuthyrox. Gerçi haftasonları 50lik kullanıyorum ben şimdi aklıma geldi
Normalde 25lik kullanıyordum. Geçen mayıs başka bi dahiliyeciye gittim. Kanla bakılabilecek bütün tahlillerime baksın diye. Dr folik asitime de baktırmış. Sonradan sonuçlar çıktı. Dedi ki bütün sonuçlar iyi de folik asit biraz fazla çıkmışBişey kullanıyorsan azalt ya da bırakabilirsin falan dedi
Dedim böyle böyle gebelik düşündüğümüz için kullanmaya başlamıştım. O zaman haftasonları 50 lik kullan tiroid ilacını gebelik durumunda hazırlıklı olmuş oluruz falan dedi. Öyle işte haftada 2 gün 50lik kullanıyorum.
Ben de gözümü açtığım gibi içmeye çalışıyorum. İçmek geç aklıma geldiyse yarım saat beklemek zulüm oluyor acıktıysam![]()
Ben ara ara giriyorum okuyorum canım da kimsenin enerjini düşürmek istemiyorum biraz içime kapandım yakında normale dönerim İnşAllah
Ahh ahhh nasıl geçer böyle 9 ay valla bilmiyorum