- 8 Mayıs 2023
- 2.336
- 2.559
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.001
İyiki burası var ben bu kadar sık sık arkadaşıma bile yazamıyorum ne iyi geliyor birde uğurlu gelirse ne güzel olur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm inşallah dediğin gbi olurKırmızılar geldi tam beklediğim gibi. Ateş candır besat 4 Ağustos bat belli olunca yazarım aşkım A Afratafrac
Yoksa tarih tekerrür mü edecek? Oğluma da 15 ay aradan sonra ağustos ayında hamile kalmıştım eylülde hamile olduğumu öğrenmiştimhep böyle hissediyorum nedense bakalım
@Papatyamaviss @melegim can @melisaa93 @imagination forever @TASUU
Tikabasa @Safransari
Yumurtlama gunumdeyim derken ? Ne zaman yanisat18 temmuz kızlar 2 kez ilişki yaşadık. yumurtlama günümdeyim sanırım erken gebelik testi yapayım mı??
Tüüüh iftiraaa. Yapmadim kızzzİnşallah hamişliktir diyelim o zaman kuzum. Belirtiler çok benzermiş, sen zaten biliyorsun. Kızlar yarın bi tek ben mi test yapıcam o zaman grup dağılmış desenize![]()
Linakiz C Conqueror123
İn şa Allah bende aşarım bu korkuyu çocuğumu kucağıma alarak
Bence eczaneden al canım hemen bende kullanılıyorum ihmal etme o önemliBen 2 günlüğüne babamlara geldim. Düğün var yineAma gelirken tiroid ilacımı ve folik asitimi almamışım. Aldım diye hatırlıyorum ama galiba çantada bişey ararken kenara koydum öyle kaldı
25lik kullanıyordum. Bunun yerine ne koyabilirim? Hapın yerini tutmaz ama. Çok zararı olur mu acaba 2 günde![]()
Sizi yerim ben Allah’ın izniyle bir şey olmaz aşkım Rabbim büyük
Tamam canım. Ay geçen bitmişti eşime aldırdım o da iş arabasında unutmuş. Çok önemli falan diye diye akşamına eczaneden tekrar aldırdım. Şimdi kendi yaptığıma bak. Ortalık tiroid hapı dolacakBence eczaneden al canım hemen bende kullanılıyorum ihmal etme o önemli
Anladım kuzum o zaman bekleyelim bakalım.Evet bebeğim Eylül topiği başka olacak. Ağustos sonu topiği kapatıp gebe olmayanlarla cümbür cemaat diğer topiğe geçiş yapılacakİçinizden biri Eylül topik başkanı olsun bence.
Evet sen erken yumurtlaıdğın için ben de muallaktan kaldım. Ama bence Ağustos sonu öğreneceksin sen gibime geliyo.
Amin canım Amin
Canım benim ya hadi inşallahİnşallah kuzum pozitifi görelim de inşallah baştan sonra etiketlerim![]()
Ne kullanıyorsun canım bende 50lik kullanıyorum ilk 25lik verdiler düşmedi daha çok yükseldi ama 50lik iyi geldi normalde ilaç içmeyi unutan ben şimdi gözümü açar açmaz içiyorum unutmadanTamam canım. Ay geçen bitmişti eşime aldırdım o da iş arabasında unutmuş. Çok önemli falan diye diye akşamına eczaneden tekrar aldırdım. Şimdi kendi yaptığıma bak. Ortalık tiroid hapı dolacak. Neyse alalım burdan madem öyle diyorsun. Burda da bi eczane var kapalı falan değildir inşallah.
Canım dur stres yapma bekle. Bak ben rahim filmi çekildiğim ay 49 günde adet oldum. Bu süreçleri yaşayabiliyoruz ama stres yapmamamız lazım. Tatilinin tadını çıkar döndüğünde bir kan verirsin gebelik yoksa doktora durumu anlatırsın adet gecikmesini vs. O da sana bir yol çizer. Bence kafana göre bitki filan içme Allah korusunYaa bende adet olmak yeni bi başlangıç yapmak istiyorum artık offff bitki filan mi içsem ne yapsam![]()
Çok erken dahasat18 temmuz kızlar 2 kez ilişki yaşadık. yumurtlama günümdeyim sanırım erken gebelik testi yapayım mı??
27 yaşındayım 3 doğum geçirdim bu yaşıma kadar hiç böyle gecikme yaşamadım kuzum kimyasal beni mahvettiCanım dur stres yapma bekle. Bak ben rahim filmi çekildiğim ay 49 günde adet oldum. Bu süreçleri yaşayabiliyoruz ama stres yapmamamız lazım. Tatilinin tadını çıkar döndüğünde bir kan verirsin gebelik yoksa doktora durumu anlatırsın adet gecikmesini vs. O da sana bir yol çizer. Bence kafana göre bitki filan içme Allah korusun
3 çocuğun mu var ,27 yaşındayım 3 doğum geçirdim bu yaşıma kadar hiç böyle gecikme yaşamadım kuzum kimyasal beni mahvetti![]()