- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.861
fikri olan var mı bebeklerim? 5.gündeyim 9 gün var daha.Ay benim bu sol kasık ağrım iyice arttı ve sol bacağıma da vurdu bacağım da ağrıyor. Kist değildir dimi. Lütfen olmasın. Bebiş olsun
Keşke düşmese de yerleşseYarın birden düşecek sanırım kuzum
Ben de öyle ağrılar genel olarak hep olur kuzum ama ben de pcos varfikri olan var mı bebeklerim? 5.gündeyim 9 gün var daha.
Kistin oluyor muydu ağrıdığında kuzum? Yerleşme ağrısı için erken mi bi de?Ben de öyle ağrılar genel olarak hep olur kuzum ama ben de pcos var
Amaaan her şeye hazırlıklıyım aşkım olmasa da kabulüm Allahtan gelene. Cuma doktora gideceğim heyecanlıyımKeşke düşmese de yerleşse
Bana ıkı gun dedıler Bursa ıcın Perşembe son olabılır dedilerÖzel devlet hepsi mi aşkım bir öğrenelim bakalım
Ben geçen ay adetimin ilk gununden itibaren sabah akşam içtim aç karna, normalde 20. günü bile bulabilir yumurtlamam ama 14. gün yumurtladim, bir de sen tok içiyorsun galiba, aç karna içersen daha etkili olabilir, üzerinde de aç karna içilmelidir yaziyodu diye hatırlıyorumGeçen ay sadece inofolic içerek denedim ve yumurtlama günüm her zamanki gününde oldu.Doktora da gidip baktırdım sadece bir yumurta büyümüştü o da normalde olan boyutlardaÇoğu kişinin yumurtlamasını erkene çekiyor bende öyle olmadı 17-18. Günlerde oldu Ama bu ay klomen denedim iki yumurta büyüdü ve 14.gün çatladı. Bugün regl bekliyorum sonrasında inofolic’i sabah akşam içmeye başlayacağım öyle kullananda çok
Ay ıyı barı ya valla ıkı hafta daha bekleyemezdim
Himm ben seni tok iciyodun gibi hatırladım ondan yazayım demiştimtoz olan kutuda da aç karnına için yazıyor canım. Ben kalkar kalkmaz içiyorum bir tane. Ovülasyon testi yapacak mısın? Belki de sana hızlı etki göstermeye başladı
Aaay yorumuna sesli güldüm hahahahaAyy gözümün önünde tavşan belirdi istemsizce hahah
Merhaba nasılsın hamilelik varmı çoktandır girmiyorum sayfayaAmin inşallah Allah razı olsun 12 gün iğnenin etkisi geçiyor diye biliyorum ama
Anlattım çocuk konusunu çok istediğimi, bunun onu gördüğünü,söylediği bazı şeylerin beni kırdığını,hatta bir gün hamile kalırsam sevinmemesinden bile korktuğumu söyledim.Hatta ağladım kaç sefer çocuk mevzusu için ama duvara bakar gibi bakıyor.İnsan ben senin yanındayım çocuğumuz olsa da olmasa da gibi cümleler bekliyor.ama yok.Çocuk isteyen insan yumurtlamayı filan benim kadar olmasa da önemser,ama bana söyledikleri bu ay da yaparım öbür ay yumurtlama filan takmam,o zamanlarda yanıma gelirsin ve benim de motive olmam lazım böyle görev gibi olmaz.Diyorum ki o günlerde olasılık artıyor bilim bunu söylüyor diyorum sen çok kafana takıyorsun ondan diyor.yarın öbür gün çocuk olursa mesela ağladığında destek olmayıp sen istedin sen bak demesinden korkuyorum ve bunun için 1.5sene ikna olmasını bekledim zaten ama gel gör ki tavırları hala endişeyi taşımama sebep oluyor.Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık ben de öfkelenip bilerek onun canını yakıyorum.Evliliğimizi kötü etkilemeye başladı bu durumSakince ne hissettiğini anlattın mı canım.konuyu hiçbir şekilde kavgaya götürmeden?
10+10+10 mu aldın? Bana vermedi bu satıcı ama?o satıcının sayfasına gir aynı testlerden yine satıyor sepete ekleyebiliyorsun ben öyle 30 tane aldım :)
Acaba erken mi yumurtladın? Belki döllendiyse erken döllenmiştir. Ovulasyon yapmış mıydın?fikri olan var mı bebeklerim? 5.gündeyim 9 gün var daha.
Hepsiburadadan aldık 30 tanesi 98 liraNereden aldınız ne kadar kim satıcı ayrıntı lütfenkocam beni vuracak artık test test test almaktan
Yok kuzum hiç olmadı ekstra kist. Geçen sene olmuştu o da ilaçla gitti. Ama onda da böyle ağrı değil kanamayla gittim doktora benKistin oluyor muydu ağrıdığında kuzum? Yerleşme ağrısı için erken mi bi de?
bende bu ay öyle deneyeceğim :) inşAllah bana da güzel etkileri olurBen geçen ay adetimin ilk gununden itibaren sabah akşam içtim aç karna, normalde 20. günü bile bulabilir yumurtlamam ama 14. gün yumurtladim, bir de sen tok içiyorsun galiba, aç karna içersen daha etkili olabilir, üzerinde de aç karna içilmelidir yaziyodu diye hatırlıyorum
İnşallah doktor çok güzel şeyler söylesinAmaaan her şeye hazırlıklıyım aşkım olmasa da kabulüm Allahtan gelene. Cuma doktora gideceğim heyecanlıyım
doğru hatırlıyosun canım toz olanı tok içiyordum aç içince bulantı yapıyordu ama kapsüle geçince aç içmeye başladım :)Himm ben seni tok iciyodun gibi hatırladım ondan yazayım demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?