- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.501
İkimiz için de heyecanlı bekleyiş :) hakkımızda hayırlısı olsun az kaldı bat'lara 15 gün içinde ikimiznde belli olacak herşeyiAyy çok heyecanlı hadi bakalım hayırlısı.Ben de 2019 ağustostan beri korunuyodum.
Canim maşallah, hiç çocuğun yok demi?Ay çok güldümBenimki yabancı madde olarak algılasa iyi, direk "tehlikeli madde uzak dur" diyor bence. 7 sene korunduk hiç bilmezdim bu tanışma olaylarını.
Oo çok güzel kaç yaşındasınBenim de 3.olacak nasipse.Şimdi düşündüm de 2.ci de sanki öyle biseyler olmuştu korunmayı bırakınca.
He geldim kör misin diyen kadın var ya onun gibiBizim yumurtalar artık "yine mi sen, git başımdan" diyor herhalde artık
Hayırlı olsun canımA Afratafrac kan testi sonucumm çıktııı bu konularda çok yeniyimm sevinebilir miyim ben şu ann
35 yaşındayım.Aslinda yas konusunda da endişeleniyorum geç kaldım diye.2.cocugum küçükken de cesaret edemedim.Oo çok güzel kaç yaşındasın
Ay çok güldümBenimki yabancı madde olarak algılasa iyi, direk "tehlikeli madde uzak dur" diyor bence. 7 sene korunduk hiç bilmezdim bu tanışma olaylarını.
İlk gebelik mi? Pıhtılaşma problemi gibi durumlar yoksa perşembe günü yine aynı saatlerde aynı yerde kan verip artışına bakmalısın canımPeki ben şimdi doktora yarın mı gideyim sonucu göstermeye yoksa perşembe günü mü gideyim aynı gün bidaha kan vermek için
Canım bu pıhtılaşma konusunu gebelikten önce öğrenebiliyoz muİlk gebelik mi? Pıhtılaşma problemi gibi durumlar yoksa perşembe günü yine aynı saatlerde aynı yerde kan verip artışına bakmalısın canımBazı arkadaşlar doktora gitmeden bekleyip beta binleri geçtikten sonra direkt kese görmeye gitti. Eğer hemen ilaca başlamayacaksan bekleyebilirsin zaten gitsende henüz kese görünmez
Canım ben her ay yumurtlayamıyorum. Sağlıklı bir yumurtlama ise yumurtlama akıntım geliyor pik öncesinde.Senin dediğin yumurta akıntısı gibi yoğun akıntı bende de çok nadir oluyor acaba neden nadiren görüyorum onu fikrin var mı?
Bebeğim şimdi sen öncelikle dinlen. En güzel olanı hamile kalabiliyor olmanA Afratafrac beni listeden silebilirsin kuzum .
Zor bi süreçti ama çok şükür diyorum . Uyandığımda hemşireye kesede bebek varmıydı diye sormuşum oda yoktu olsaydı almazdık canım İçin rahat olsun demiş annem eve gelince anlattı orda üzülürüm diye ses etmemiş . Girene kadar ağladım dua ettim . Çok üzüldüm uyanır uyanmaz bile bir Ümit bebek varmıydı diye sormama . Nasıl işlediyse bilinç altıma . Allah kimseye yaşatmasın tekrardan herkese teşekkür ederim yalnız bırakmadınız
Senin de erken oldu yumurtlama bu durumda demiBugün öğlen yumurtlama akıntım geldiAkşam testim daha koyulaşmış. Yarın pik görebilirim
Eki Görüntüle 3280655
Evet canım test yaptırarak öğrenebilirsin. Sanırım birkaç kayıp yaşayanlara üniversite hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Özelde pahalı testler diye duymuştumCanım bu pıhtılaşma konusunu gebelikten önce öğrenebiliyoz mu
Anladım canım, rutin testler arasında var diye düşündüm. Değerin adı aptt mi?Evet canım test yaptırarak öğrenebilirsin. Sanırım birkaç kayıp yaşayanlara üniversite hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Özelde pahalı testler diye duymuştum
Pik görünce ne olmuş oluyor cahilligimi mazur görünBugün öğlen yumurtlama akıntım geldiAkşam testim daha koyulaşmış. Yarın pik görebilirim
Eki Görüntüle 3280655
Beni annem 37 de doğurmuş bence geç değil, ben de 29 um, senin gibi 3 istiyorum nasipse o zamana aynı yaşlarda oluruz ama geç bir yaş değil bence35 yaşındayım.Aslinda yas konusunda da endişeleniyorum geç kaldım diye.2.cocugum küçükken de cesaret edemedim.
Yaa bende de aynı şey var mıdır diye düşündüm sen öyle diyince. İlkinde hatırlamıyorum, ikincide öyle yoğun akıntım olmadı kimyasal oldumCanım ben her ay yumurtlayamıyorum. Sağlıklı bir yumurtlama ise yumurtlama akıntım geliyor pik öncesinde.
Saglik problemleri olursa ben de ya da bebekte diye endişelerim var.35 sonrası riskli görüldüğü için psjkolojik olarak etkileniyorum sanirim.Insallah korktuğumuza uğramayız.Saglikli gebelikler yaşar saglikla ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.Tabi her zaman öncelikle ilk bebeğini isteyenlere diliyorum.Önce onlar sevinsin insallahBeni annem 37 de doğurmuş bence geç değil, ben de 29 um, senin gibi 3 istiyorum nasipse o zamana aynı yaşlarda oluruz ama geç bir yaş değil bence
İnşallah çiçeğim aminBebeğim şimdi sen öncelikle dinlen. En güzel olanı hamile kalabiliyor olmanBir süre sonra alacağına inanıyorum güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?