- 26 Aralık 2015
- 12.401
- 20.505
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.521
Ah ah. Keşke biz de hiç yapmamış olsaydık. Nedir bilmeseydik.Pik görünce ne olmuş oluyor cahilligimi mazur görünHiç yapmadım da ovulasyon testi
Aşkım enerjim tavan bu ara ya. Her şeyi de hoş karşılıyorum. En son geçen ay küsmüştüm yine olmadı diye bir gün sonra geri gelmiştimSen enerjini yüksek tut ve hiçbir şeyi çok önemsemeUmrunda olmasın elinden geldiğince. Hep kendini meşgul et o zaman olacağına inanıyorum Tabi doktorun talimatlarını da mutlaka uygula
Böyle şeyler görünce çok üzülüyorum. Umarım kendini hemencecik toparlarsın kuzum. Bu yazdığımı göremesen de kalbimiz seninle.Sonucum çıktı kızlar 0.10 negatif maalesef çok üzüldüm ben buralardan uzak durma kararı kaldım hepinizden Allah razı olsun benimle bir heyecanlanıp üzülen arkadaşlarım oldu hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın
Maşallah kuzum gözünaydınA Afratafrac kan testi sonucumm çıktııı bu konularda çok yeniyimm sevinebilir miyim ben şu ann
Aşkım sonradan anladım girdim baktım bir şey yazmıyor ama normal olmayan değeri normalde kırmızı gösteriyor ya o değer kırmızı değil normal sanırım.Tam kan sayımında hgb değeri var bebegım sımdı hamılelıkte de doktor kan için asıl onu takıp edıyor
Gelsin yumoşlarrrrBugün öğlen yumurtlama akıntım geldiAkşam testim daha koyulaşmış. Yarın pik görebilirim
Eki Görüntüle 3280655
Yok aşko ateşim düştü bugün yarın daha da düşer ve büyük ihtimalle adet yarın olur. Zaten bat yarın ya da en geç 3 Ağustos diye bekliyordum. Cuma inşallah hayırlara vesile olur Allah razı olsun o güzel duan dileklerin içinHayırlısı olsun canm Allah doktoruna denk getirsin vesile olur inşallah. Yadaa daha cumaya var belli olmaz ☺
Evet bebeğim normalde pik 16 ya da 17. günde oluyordu. Bugün 14. günüm baya koyulaştı pik olmak üzere. Sanırım İnofolic sayesinde.Senin de erken oldu yumurtlama bu durumda demi
bilmiyorum canım bende yaptırmadım henüz. yaptıracağım çok detaylı testler var ama cesaretim yok galiba :)Anladım canım, rutin testler arasında var diye düşündüm. Değerin adı aptt mi?
Pik yumurtlamanın yakın olduğunu gösterir. 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacagını gösterir.Ah ah. Keşke biz de hiç yapmamış olsaydık. Nedir bilmeseydik.
Neyse konuya dönelimYumurtamizin olduğunu gösteriyor
Pik olunca pik gününden itibaren değerlendirmeye başlıyoruz. Pik olması 36 saat içerisinde yumurtlayacaksın demek oluyor genelde. 6 saat sonra da olabilir.Pik görünce ne olmuş oluyor cahilligimi mazur görünHiç yapmadım da ovulasyon testi
İnofolic candırEvet bebeğim normalde pik 16 ya da 17. günde oluyordu. Bugün 14. günüm baya koyulaştı pik olmak üzere. Sanırım İnofolic sayesinde.
Bıraz degısık enabızda üstüne tıkla falan oyle bı sekılde acılıyor nasıl olduğunu bılmesemde o normalsa normaldır kan da aşkımAşkım sonradan anladım girdim baktım bir şey yazmıyor ama normal olmayan değeri normalde kırmızı gösteriyor ya o değer kırmızı değil normal sanırım.
maşaAllah sanaAşkım enerjim tavan bu ara ya. Her şeyi de hoş karşılıyorum. En son geçen ay küsmüştüm yine olmadı diye bir gün sonra geri gelmiştimbu ay farklı bir olgunluk var maşallah kendime ya. Nazar edecem korkuyorum. Hep iyi düşünüyorum hep hep hep. Cuma gidicem her şey çok güzel olacsk bu diye böyle hissediyorum
Ben de baktım Googledan. Yanlış anlamadiysam dediğim değer. Bana bakılmış ameliyattan öncebilmiyorum canım bende yaptırmadım henüz. yaptıracağım çok detaylı testler var ama cesaretim yok galiba :)
Gözün aydın canım saglıkla ilerlesin inşalşah çok sevindimVallahi günlerdir konuşuyoruminşallah kalp atışını da duyarım
İnşallah kuzum hepimiz mutlu sona yakınız bence öyle hissediyorummaşaAllah sanaaynen böyle ddevam edelim hepimiz senden örnek alalım
Güzel güzel döllensin üzmesin biziEvet bebeğim normalde pik 16 ya da 17. günde oluyordu. Bugün 14. günüm baya koyulaştı pik olmak üzere. Sanırım İnofolic sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?