- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.461
Bekleyip göreceğiz bakalım tek ilişki ile oluyor mu olmuyor muVar tek ilişki ile hamile kalan arkadaşlarNeden olmasın Bu ay düzenin biraz değişebilir korunmayı bıraktığınız için endişelenme öyle bir şey olursa
Bu arada korunmak için iğne hap vs bisey kullanmadım.Kondomla esim korundu.Yine de adet düzenim değişir mi?Dongum genelde 30-31 gün hatta son 3 aydır hep 31 gün.Var tek ilişki ile hamile kalan arkadaşlarNeden olmasın Bu ay düzenin biraz değişebilir korunmayı bıraktığınız için endişelenme öyle bir şey olursa
Bence en erken 4 gün kala yapBekleyip göreceğiz bakalım tek ilişki ile oluyor mu olmuyor muBat 8 ya da 9 ağustos.Eşim de merakta normal kaset test al demiştim.Gitmiş erken gebelik testi almış Testi ne zaman yapsam acaba daha önce sanirim hiç erken test yapmadım.İkisini de kaset test ile öğrendim ilk.
Hayırlısı olsun kuzum bende ilk bir sene olsun da kalıyım da nasıl olursa olsun diyodum öyle olmadı . Hamile kalınca bitmiyormuş bütün dertler . Devam edip sağlıklı doğması düşüklerden daha nadir görülen bir olaymış doktorlar öyle düşünürmüş. Bende herşeyi araştırıp hazır hissettiğinde tekrar denicem rabbim aratmasın inşallahCanım çok geçmiş olsun. Düşüğün kuyruğu içinde olur derler. Yani düşük yapanlar hemen hamile kalırmış.Çevremde çok fazla kişide böyle oldu. İnşallah sende en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Bol bol dinlen sonuçta hamile kalabiliyorsun ve bu harika birşey
Bu şekilde korunanlarda değiştiğini söyledi canım vücut uzun süre sperme maruz kalmayınca yabancı bir madde olarak algılanıyor galiba. Bakalım sende değişecek mi hem zaten herkeste olacak diye bir şey yokBu arada korunmak için iğne hap vs bisey kullanmadım.Kondomla esim korundu.Yine de adet düzenim değişir mi?Dongum genelde 30-31 gün hatta son 3 aydır hep 31 gün.
Amiiin canımıniçi seni de tüm bu yolda olanları da en güzel şekilde mükafatlandırsınİçimi yaktın geçtin canım ya.Rabbim sana bu acıların mükafatını en güzel şekilde yaşatsın İnşAllah
Dualarımda öncelik hep evladını kaybedenlerin oluyor.İnşAllah nasip olur en güzel şekildeAmiiin canımıniçi seni de tüm bu yolda olanları da en güzel şekilde mükafatlandırsın
Cuma ya da cumartesi yapayım o zaman boşa gitmesin testim.Bence en erken 4 gün kala yapÖncesinde yapılan testler boşuna yapılıyor
Ben 3 yıldır korunuyordum aynı şekilde, bu ay adetten sonra korunmayı bıraktık vücudum alışsın tekrar dedim yumurtlama günüme bile etki etti normalde 14. gün yumurtlamam, 15 oldu hala silik çizgi çıkıyor ovulasyondaBu arada korunmak için iğne hap vs bisey kullanmadım.Kondomla esim korundu.Yine de adet düzenim değişir mi?Dongum genelde 30-31 gün hatta son 3 aydır hep 31 gün.
Ahhh aminnn aminnnnDualarımda öncelik hep evladını kaybedenlerin oluyor.İnşAllah nasip olur en güzel şekilde
Umutlandırmak gibi olmasın canım ama 6 gün geçtiyse daha koyu olması gerekiyor du başka marka testin varsa bir daha yap istersen
Anladim canim.Yeni bir şey daha öğrenmiş oldum.Bu şekilde korunanlarda değiştiğini söyledi canım vücut uzun süre sperme maruz kalmayınca yabancı bir madde olarak algılanıyor galiba. Bakalım sende değişecek mi hem zaten herkeste olacak diye bir şey yok
Anladım bakalim diğer aylarda belli olur.Cunku ilk defa temmuzda korunmayı bıraktık.İlk mi olacak sizin nasipseBen 3 yıldır korunuyordum aynı şekilde, bu ay adetten sonra korunmayı bıraktık vücudum alışsın tekrar dedim yumurtlama günüme bile etki etti normalde 14. gün yumurtlamam, 15 oldu hala silik çizgi çıkıyor ovulasyonda
Hayirli olsun.Ne kadar geciktiniz?Kan verdiniz miEki Görüntüle 3280613 bunuda 1 saat once yaptimm
İkinci olacak inşallah, ilkinde de korunmayı bırakınca bi şaşırmıştı ilk ay vücudum o zaman da bir yıl korunmuştuk. Şaşırarak tutar inşallah seninki deAnladım bakalim diğer aylarda belli olur.Cunku ilk defa temmuzda korunmayı bıraktık.İlk mi olacak sizin nasipse
6. Gun gibi dusunuyorum cunku 30-33 arasi dongum. Yani ilk gunden saydimHayirli olsun.Ne kadar geciktiniz?Kan verdiniz mi
Ayy canım benim çok sevindim artık stres yok arkadaşların da dediği gibiAyyy başka kese yok ki dedi. O kanama alanıdır dedi. O kadar farklı konuşuyor ki hepsi çıldırmalık. Bilim bu kadar değişmemeli
Kan vermedim sabah vericem. Bu sabah yaptigim6. Gun gibi dusunuyorum cunku 30-33 arasi dongum. Yani ilk gunden saydim
Teşekkürler canımAyy canım benim çok sevindim artık stres yok arkadaşların da dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?