- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.441
Evet canım 4-5 gün oldu galibaYaaa yumurtlamadan sonra mı görmüştüm? Sonra da adet mi oldun kuzum?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 4-5 gün oldu galibaYaaa yumurtlamadan sonra mı görmüştüm? Sonra da adet mi oldun kuzum?
Yaaa sen ne diyosunnnKızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki
geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah
Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum
bana da dua edin
![]()
Aa kanamayla keseyi ayıramıyomu şu baytarlarAyyy başka kese yok ki dedi. O kanama alanıdır dedi. O kadar farklı konuşuyor ki hepsi çıldırmalık. Bilim bu kadar değişmemeli![]()
Evet ya sorma dakika başı bakıyorum çıkmış mı diye işleme alınmış heran çıkabilirYarım saat bile geçmiyor bu durumda![]()
Canım bende çok merak ediyorum senin sonuncunu. Günlerdir seni merakta bıraktı. Hayırlı sonuç olsun inşallahKızlar kan verdim yarım saat bir saate çıkıcak sonuç inşallah bebiş vardır 3 gün gecikmeyle dua istiyorum![]()
Amin kuzum amin inşallahAy ay ay ay Allah'a şükürler olsun nasıl sevindim nasıl rahatladım anlatamam kuzum. Ohhh bee. Kocaman ohhh beeee demek istiyorum. Sağlıkla kucağına al canım![]()
İnşallah canım bi çıksa bakıp duruyorum çıkmadı eli kulağındadır amaCanım bende çok merak ediyorum senin sonuncunu. Günlerdir seni merakta bıraktı. Hayırlı sonuç olsun inşallah
Hımmm lekelenmeye bile güven yok diyorsun tiiiiiiiEvet canım 4-5 gün oldu galibaTestler negatif yarın regl olcam
İnşallah canım bi çıksa bakıp duruyorum çıkmadı eli kulağındadır amaCanım bende çok merak ediyorum senin sonuncunu. Günlerdir seni merakta bıraktı. Hayırlı sonuç olsun inşallah
İnşallah kuzum inşallahCanım gözün aydın çok sevindiminşallah sağlıkla kucağına da alacaksın, büyüdüğünü de göreceksin. Bebeğin annesinin dinlenmesini istiyor sende dinlen bol bol. Hiçbir şeyi kafana takmamaya çalış. Hep güzel düşün ki güzel olsun
![]()
Vallahi günlerdir konuşuyorumÇok şükür canımm çok mutlu oldumİnşAllah sağlıkla kucağına alırsın. Dikkat et kendine bol bol dizi film izle kitap oku dua et konuş bebişinle
![]()
İnşallah kuzum aminÇok şükür canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah sağlıkla büyüsün güçlü güçlü kalbi atsın minnakının inşallah![]()
Bende merakla seni bekliyorumEvet ya sorma dakika başı bakıyorum çıkmış mı diye işleme alınmış heran çıkabilir![]()
Yaaa sen ne diyosunnnlütfen doktor ne diyosa yap. Yat biz senle konusup sıkılmanı engelleriz. Çok şükür yaaa. Sanal teyze mi oluyoruzz bizzz
Yok bebeğim benim regl yolda geliyor hissediyorumHımmm lekelenmeye bile güven yok diyorsun tiiiiiiiama dur bakalım adetin gelmeden konuşmak erken olur. Belki birden pozitifi göreceksin yarın.
İnşallah canım ya inşallahKızlar kan verdim yarım saat bir saate çıkıcak sonuç inşallah bebiş vardır 3 gün gecikmeyle dua istiyorum![]()
Sen konuşmaya devam et ben çok inanıyorum bunun gücüneVallahi günlerdir konuşuyoruminşallah kalp atışını da duyarım
![]()
İnşallah güzel enerjiler gitsin miniğimeSen konuşmaya devam et ben çok inanıyorum bunun gücüneağızdan çıkan her söz enerjiye dönüşüyor