• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bebeği gördük 🌺 Allah ıma çok şükür ki 🙏 geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah 🙏 Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum 🙏 bana da dua edin 🙏
Yaaa sen ne diyosunnn♥️♥️♥️lütfen doktor ne diyosa yap. Yat biz senle konusup sıkılmanı engelleriz. Çok şükür yaaa. Sanal teyze mi oluyoruzz bizzz

Kızlar bende bu gün doktora gittim dükkan çok yoğun olduğu için çok fazla aktif olamıyorum ama dualarım sizinle bu ay da iğneyle olmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi inşallah gerek kalmadan bu ay güzel geçer

Canım gözün aydın çok sevindim😊 inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın, büyüdüğünü de göreceksin. Bebeğin annesinin dinlenmesini istiyor sende dinlen bol bol. Hiçbir şeyi kafana takmamaya çalış. Hep güzel düşün ki güzel olsun 🙏
İnşallah kuzum inşallah 🙏

Back