- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.201
Var var çizgiCanım bir tane daha vardı yaptım aynı idrarla dökmemiştim bunu hemen 1 dk içinde çektim
Bat haftaya salı. Cumartesi veya pazar başlarım heralde. Cumartesi yumurtlamadan sonraki 11. Gün oluyor.. kutumda birşey hissediyor musun? Gerçi sen bir kaç ay içinde hamiş olacağımı söylemiştin
inşallah hayırlısyla pozitifleri görürüz :)Bat haftaya salı. Cumartesi veya pazar başlarım heralde. Cumartesi yumurtlamadan sonraki 11. Gün oluyor.. kutumda birşey hissediyor musun? Gerçi sen bir kaç ay içinde hamiş olacağımı söylemiştinAllah'ın izniyle inşallah inşallah
yakınımda hiç tıp merkezi yok çalışıyordumda özele gittim 780 TL dedi sadece beta hcg için şaka gibii sonra develete gittim kadın doğuma rica ettm kan aldı ama sonuç yarın çıkacakBence en iyisi tıp merkezinde yaptır çünkü onlar orda kendileri kanı inceleyip 1 saatte sonuç çıkartıyorlar.
Sağlık ocakları bekleyip gönderiyor tıp merkezlerine zaten kanları
Evet kuzum artımedin kuruyunca pembelik kalmadı ama gölge gibi duruyor akşam eşime söyledim acile gidicez kan vermeye işten gelmesini bekliyorumArtımedin strip testi dimi bu bende çizgi çıkartmadı bu test kuruyumca çıkıyor ama pembe olmuyordu bunda pembelik görüyorum
nasıl bu kadar emin söylüyor herkes çok şaşırdım erken gebelik testi çok da umutlanmak istmiyorum ama sizler daha önce yaşadınız galiba bunlarıHamilesin canım hayırlı olsun
inşallah olursa süpriz olur kimyasal yaşamıştım bundan önce akşam kan vermeye gidicem inşallah vardır rabbim duysun sesimiziVar var çizgibebiş mi geliyor yoksa inşallah bebiş geliyor canım
Canım burda hiç çizgi görmemiş bir yıldır iki yıldır bekleyenler var. Test muhtemelen doğru, çok net çıkmış. Kimyasal bile bu kadar koyu olur mu bilemiyorum. En kötü kimyasaldır ama onu da şuan söylemek sadece moral bozmak olur. Burda birbirimize moral olmak için varız. Kesin sonuç için kan vermelisin. Umarım bebeğin seninledirnasıl bu kadar emin söylüyor herkes çok şaşırdım erken gebelik testi çok da umutlanmak istmiyorum ama sizler daha önce yaşadınız galiba bunları
Bu ay çörekotu bal tarcın mı yesek kıBat haftaya salı. Cumartesi veya pazar başlarım heralde. Cumartesi yumurtlamadan sonraki 11. Gün oluyor.. kutumda birşey hissediyor musun? Gerçi sen bir kaç ay içinde hamiş olacağımı söylemiştinAllah'ın izniyle inşallah inşallah
Yarına çok kalmadı :)yakınımda hiç tıp merkezi yok çalışıyordumda özele gittim 780 TL dedi sadece beta hcg için şaka gibii sonra develete gittim kadın doğuma rica ettm kan aldı ama sonuç yarın çıkacak
Canımsın iyiyim çıktım kuzum1fafeyla canım Allahım sabrını artırsın inşallah bugünleri de unuttursun en güzel hediyelerini en kısa zamanda sana göndersin. Kalbim de duam da seninle
İyiyim canım biraz yoğunum bugün yazışmaları tam takip edemiyorum
Çok şükür canımKızlar çıktım kendime geldim. Rabbime şükür çok rahat geçti duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun . İnşallah psikolojik de düzelcek . Sizleri seviyorum iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?