- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.741
Yaa yine yumoş gibi olduk iyi miBirkac gündür aktifim bu topikte.Ben de sizden asiri pozitif bir enerji aldim masallah size de.
Her şeyimiz aynı göğüs şişkinliği ve ağrısı bende de var + kalp çarpıntım oluyor 3-4 gündür ilgisi var mı bilmiyorum. Umarım ikimizinki de bebistirr. Benim testimde dün negatif çıktı ama geç döllenme olabilir diye avutuyorum kendimiBenimde öyle canım gelen giden yok sat ve bat aynıydı zaten ikimizin de akıntı bende de devam ve göğüslerim çok ağrıyor ağırlaştı 2 gün önce idrar testi negatif çıktı beklemedeyim bende
İnşAllah görebiliriz canımolabilir canım gölgelere inanmıyorum zaten pespembe gördüğümüz zaten tamamdır deriz hadi bakalım canım kac günün kaldı bata
Merhaba hayırlı olsun yerleşme ağrılarıdır diye düşünüyorummerhaba
acil bir şey sormak istiyorum. bugün kan testi verdim sonuç 40.4 çıktı adetim 3 gün gecikti 3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum daha yeni olduğu için mi yoksa ekstra bir durum mu vardır. Bu durumu yaşayanlar oldu mu
Eki Görüntüle 3279598
Ateşden anlayan kızlarım 0.1 düşüş adet düşüşü diyebilir miyiz adetim 2 gün gecikti
Reglin 3 gün gecikince mi çıktı 40 beta canım? Geç döllenme olmuş bellikimerhaba
acil bir şey sormak istiyorum. bugün kan testi verdim sonuç 40.4 çıktı adetim 3 gün gecikti 3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum daha yeni olduğu için mi yoksa ekstra bir durum mu vardır. Bu durumu yaşayanlar oldu mu
O zaman bugün de yok gelen giden şaşırıyorum kendime saat saatine bile şaşmazdı hayırlısı olsun inşallahDaha keskin bir düşüş olmalıydı canım bence bu regl ateşin değil
Öyle bebeğim sen bunu kafaya takıp strese girme rahat ol vücudun bilir işiniO zaman bugün de yok gelen giden şaşırıyorum kendime saat saatine bile şaşmazdı hayırlısı olsun inşallah
Yok strese girmiyorum aşko tatile gidicez gelse de gitsem kafasındayımÖyle bebeğim sen bunu kafaya takıp strese girme rahat ol vücudun bilir işini
Aman regli kim bekleyecek git dağıt kafanıYok strese girmiyorum aşko tatile gidicez gelse de gitsem kafasındayım
şuan 2 haftalık gibi duruyor geç döllenmenin bir zararı olmaz değil mi?Reglin 3 gün gecikince mi çıktı 40 beta canım? Geç döllenme olmuş bellikiAğrılarında normal bence bir sıkıntı yok. 2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde kan ver artışı önemli canım. Hayırlı olsun İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Hayır canım normal gebelik işteşuan 2 haftalık gibi duruyor geç döllenmenin bir zararı olmaz değil mi?
Evet canım silikleşti. 2 kere denedik bakalım tutrar mı. Önce sancım yok demiştim sonrasında gün boyu sancım oldu çatladı herhalde o ara. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar olurAminn kuşum amiiinnsen ne durumdasın silikleşti mi testlerin çatlattın mı yumoşları
Senin için ger sayım başladı o zamanEvet canım silikleşti. 2 kere denedik bakalım tutrar mı. Önce sancım yok demiştim sonrasında gün boyu sancım oldu çatladı herhalde o ara. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar oluraynı günler denedik inşallah tutturmuşuzdur
Ya işte olacağı varsa oluyor. İnşallah en kısa zamanda yeniden güzel bir yolculuğa başlarsın. Doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah. Öyle güzel evlatlarımız olsun ki ahlaklı,temiz kalpli, zeki, akıllı, sağlıklı biz bu yola bunun için mi baş koyduk dedirtmesin. Bişeyleri çok isterken de korkuyorum, eksik dilemekten, yanlış dua etmekten...İnşAllah ikimizde o doktor gibi doktorlara denk geliriz canımben kist kontrolüne gitmiştim orada beni gebelik denemeye ikna etti o ay hamile kaldım güzel anılara vesile oldu sağolsun İnşAllah yine nasip olur
O kadar haklısın kiYa işte olacağı varsa oluyor. İnşallah en kısa zamanda yeniden güzel bir yolculuğa başlarsın. Doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah. Öyle güzel evlatlarımız olsun ki ahlaklı,temiz kalpli, zeki, akıllı, sağlıklı biz bu yola bunun için mi baş koyduk dedirtmesin. Bişeyleri çok isterken de korkuyorum, eksik dilemekten, yanlış dua etmekten...
En güzeli olsun
Çok şükür bebeğine ruhu gelmişKızlarım bn bugun kalp atışını duydum çok şukurkarından
Sata gore 7+4 fakat geç döllenme 6 haftalık dedi
Bıkaç kan tahlılı verdım
6 cmlik kistım oylece duruyor
Folikul degıl kanamalı kist dedi, kötu bısey demedı ama bakıcaz takıp edıcez dedi, 1 hafta sonraya cagrdı, yıne bıkaç tahlıl istıcem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?