- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.281
Çatlamış görünüyor bugünleri mutlaka değerlendirin önemliKızlar çatlamış mı sizce 15. günümün sabahi silikti, akşamdan itibaren koyulasti, 16 si akşamı da az önce yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamış görünüyor bugünleri mutlaka değerlendirin önemliKızlar çatlamış mı sizce 15. günümün sabahi silikti, akşamdan itibaren koyulasti, 16 si akşamı da az önce yaptım
O testler sol taraf prodoctor sağdaki predictorKuzum azcık erken yapmışsın testini. Ben göremedim ancak biraz parlamış foto. O yüzden görememiş de olabilirim. Sen görebildin mi?
Dün gece ve bu sabahı degerlendirdik, adamda hal kalırsa bu gece ya da yarın sabah da olurÇatlamış görünüyor bugünleri mutlaka değerlendirin önemli
Hadi inşallah güzel haberle gelirsinTestim var ama evde şimdi kv evine geldim akşam gidince yapıcam dua edin
Akıntın varmı cnm yumurtlama akıntısı gibiKızlar adet gecikmesinin 6. Günü ovu testim kopkoyu kimyasal var geçen ay adet bekliyordum üstüne hamile mi kaldım hemen acaba korkuyorum
Ekledimmm Hayırlı ve uğurlu gelsin inşallah Sat ve Bat ı belli olunca yazarsın bana kuzum.Canım bekliyorum regl gelsin hemen yazcam enerjinizi özlemişim
Sen yapmaya devam et canim. İlişkiye de devam et. Daha da koyulasabilir.Kızlar çatlamış mı sizce 15. günümün sabahi silikti, akşamdan itibaren koyulasti, 16 si akşamı da az önce yaptım
Kışın ben de böyle hissediyordum bir araAminn artık ilişkiye bile girmek istemiyorum midem kaldırmıyor yoruldum umarım senden o güzel haberi alırız
Ya aslında bu kadar erken test yapmasak belki zamanında adet olacağız ve hiç kimyasal yaşadık mı yaşamadık mı bilmeyeceğiz ve üzülmeyeceğiz. Bence birrr sürü kadın kimyasal yaşıyor ve farkında değil. Bu kesinlikle sana özgü bir durum değil bunu unutma. Olacak inşallah3 kimyasaldan sonra cesaret kalmadı kuzum çok korkuyorum doğurmaktan bile
Ben yitirdim artık ya problem olsa Dicem tedavi görüyorum ama oda yokKışın ben de böyle hissediyordum bir ara
İşte bu neden sabah ve akşam aynı saatlerde ovulasyon testi yapılması gerektiğinin kanıtı niteliğinde olmuş. Evet çatlama başlamış. Mesela sabah yapmasaydın sadece akşam tets yapmış olsaydın pik oldu mu olmadı mı diye bir sürü soru işareti olacaktı.Kızlar çatlamış mı sizce 15. günümün sabahi silikti, akşamdan itibaren koyulasti, 16 si akşamı da az önce yaptım
Evet doğru sabah yapmasam pik olmadı diye düşünebilirdim, 15. günümün sabahi epey silik çıkmıştı akşama koyulasti ama pik olmadı 16 si akşam da pik değil 16 si sabahı yapmam iyi oldu, 10. gün başladım test yapmaya ama 14. günden itibaren günde 2 yapıyorum, değerlendiriyoruz bakalım inşallah tutar hayirlisiyla, bu arada benim bat 15 Temmuz, ekleyebilir misin listeyeİşte bu neden sabah ve akşam aynı saatlerde ovulasyon testi yapılması gerektiğinin kanıtı niteliğinde olmuş. Evet çatlama başlamış. Mesela sabah yapmasaydın sadece akşam tets yapmış olsaydın pik oldu mu olmadı mı diye bir sürü soru işareti olacaktı.
Değerlendirin bu günleri mutlaka.
Ben de öyleyim canım çok girmiyorum ara sıra girip durum bildiriyorum. Çok teşekkür ederim canım sen ne durumdasınÇok geçmiş olsun canim.
Kaç gündür girmiyorum kk ya.
Bugün girdum yazini
Yine de ben evhamlı biriyimdir. Sen şu önümüzdeki bir kaç gün daha test yapmaya devam et bebek elinde varsa ne olur ne olmaz. Ancak bariz pik olmuş ve bariz çatlamaya başlamış. Vurduğunuz gol olsunEvet doğru sabah yapmasam pik olmadı diye düşünebilirdim, 15. günümün sabahi epey silik çıkmıştı akşama koyulasti ama pik olmadı 16 si akşam da pik değil 16 si sabahı yapmam iyi oldu, 10. gün başladım test yapmaya ama 14. günden itibaren günde 2 yapıyorum, değerlendiriyoruz bakalım inşallah tutar hayirlisiyla, bu arada benim bat 15 Temmuz, ekleyebilir misin listeye
Evet yarın da yapacağım ve iyice silinmiş olur diye düşünüyorum bakalım görürüz Hayırlısı olsun inşallah, Allahım tüm topige ve isteyen herkese sağlıkla hayirla nasip etsinYine de ben evhamlı biriyimdir. Sen şu önümüzdeki bir kaç gün daha test yapmaya devam et bebek elinde varsa ne olur ne olmaz. Ancak bariz pik olmuş ve bariz çatlamaya başlamış. Vurduğunuz gol olsun
Hayır canım hala kv deyim geç gidicez belliki evim de bir saat uzakta. Çatladım çatladımmelisaa93 ne yaptın test yaptın mı merakla bekliyoruz