- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.721
Ayyy allahım esirgesin kuzum maşallah suphanallah sen nasıl güzelsin öyle tam hayaş ettigim gibisin kara kaşlı kara gözlü tü tü tü su gibisinTamam bekle aşkım
Yaaa yerimmm o senin güzelligin aşkımAyyy allahım esirgesin kuzum maşallah suphanallah sen nasıl güzelsin öyle tam hayaş ettigim gibisin kara kaşlı kara gözlü tü tü tü su gibisin
Gördüm çiçegim kaldır
Kaldırdım kuzumGördüm çiçegim kaldır
Baby bende gördüm çok tatlısın
Yaa çok teşekkür ederim çiçeğim o senin tatlılığınBaby bende gördüm çok tatlısın
Benimde başladı bu günBenim kaşık ağrılarım başladı hadi inşallah gelicek
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olurSelam arkadaşlar ben bugün itibari ile adaya veda ediyorumBu ayda nasip değilmiş. Hevesimin kursağımda kaldığı aydayım artık. Birgün nasip olurda hamile kalırsam bu platforma gelirim artık böyle dahada okudukça umutlanıp hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü çok aktif olamadım ama hepimizin amacı ortaktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah kendinize iyi bakın
Çıkar mı peki sizce ? Yumurtlamadan sonraki 8.gün adete de 4 gün kaldıOoo bize bunlarla gel
Yaaa canım hemen böyle umutsuzluğa kapılma her bitiş yeni bir başlangıçSelam arkadaşlar ben bugün itibari ile adaya veda ediyorumBu ayda nasip değilmiş. Hevesimin kursağımda kaldığı aydayım artık. Birgün nasip olurda hamile kalırsam bu platforma gelirim artık böyle dahada okudukça umutlanıp hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü çok aktif olamadım ama hepimizin amacı ortaktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah kendinize iyi bakın
Ben henüz mens olmadım ama olacak gibiyim,asla hamilelik belirtim yokGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 @Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade E ebeanne22 @ucanpayanda @Numerus clauses @TOMURCUK_27 @hatice3 @hayhay123 @outoffit B Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons @TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Sen nasılsın kuzum durdu demi kanamanOrası öyle bana ilk çocukta her şey yaptılar olmayınca olmuyor malesef 1 günde 3 doktora gitdim yine iğneler fitiller ama kanama durmadı hiç
Ayyy inşallah kuzumKız var bunda ben görüyorumbu ay güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla
Evet kesin kararlı kız kaçtı gitti ailesinden bize kaçıp gelmişti zaten şimdi annesine gitti bizdenDaha bir aylık evliler dimi? Çok üzüldüm vallahi kesin kararlı mı peki?
Benim de kardeşim gibi gördüğüm kuzenim boşanıyor iki çocukla zor bir süreç.
kızzzzzzz var bundaBenimde belim çok kötüarada ağrı giriyor kasıklarıma, karnıma
Sabah test yaptım ve negatifGüzel kızlarım sizlerin Bat larınız da yaklaştı. Aranızda erken regl olan var mı? YA da belirtisi olup erkenen test yapacak olan
@Bhsa @difembahyaaEfnanl @bliiss Merve3553 @Mervesavas28 @Gizem2021
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?