2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hiç bilmiyorum ki kuzum beta takibi yapıyorduk bugün de kan verdim sorun yok hep arttı. Salı keseyi görmeye gidecektim. Gerginim çok
Kuzum sakin ol telaş yapma kan gelmediği sürece sorun yok burda hep öyle okuduk. Yarına kadar bol bol dua et Allah büyüktür. Bebeğin seninle kalacak

1014 çıktı kuzum bugün. Cuma 416ydı
Artisin cok iyi kuzucum. Yat uyu hic dert etme. Benim ilk gebeligim şakır şakır kanamali gecti de hic bisey olmadi. Cok sukur saglikli kizim oldu bir cok saglikli gebelikte lekelenme kanama normal olabiliyor. Ilk kontrolunde keseyi gorur rahat edersin. Keseden sonra belki duruma gore progestan da baslar zaten

Hiç telaşlanma canım Allah'ın izniyle birşey olmucak yerleşme kanaması yaşayan çok var
Amin kuzum inşallah
Sende sakin ol lütfen içini ferah tut. Kanama yaşayan çok oluyor inşallah büyük bir sorun yoktur
Çok korkuyorum aynı süreci yaşamaktan Rabbimm sağlıkla sıhhatle devam ettirsin

Amin kuzum inşallah dediğin gibi olur

Hiç bilmiyorum ki kuzum beta takibi yapıyorduk bugün de kan verdim sorun yok hep arttı. Salı keseyi görmeye gidecektim. Gerginim çok
Senin değerlerini takip ediyorum canım bir iki gün arayla öğrendik ikimizde değerlerin çok guzel ilerliyor böyle ilerlerken dış gebelik falan olmaz dedi doktorum ben dün gördüm keseyi inşallah sende salı göreceksin endişelenme dua et dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…